Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB3-637 Exam - Cheat-Test.com

Free MB3-637 Sample Questions:

Q: 1 Which of the following is true concerning the Safety Stock field in the Item Resource Planning window?
A. It is combined with the Order Point Quantity field by MRP to produce MRP planned orders
B. It is combined with the Order Point Quantity, and the Fixed Order Quantity fields to produce MRP planned orders
C. It is combined with the Fixed Order Quantity field to produce MRP planned orders
D. The field is informational only and not considered by MRP
Answer: D

Q: 2 The Dynamics - GP Distribution Series BOM and the Manufacturing Series BOM both have a bill of material (BOM) module. Which statement best describes their compatibility?
A. The Manufacturing bill of material module is a complete separate entity from the Distribution Series bill of material module
B. Distribution Series does not have a Bill of Material module, so there is no compatibility issue
C. The Distribution and Manufacturing modules have an interface that allows for linking these two modules
D. When you install Manufacturing, the system automatically converts Distribution information to the manufacturing bill of material tables
Answer: A

Q: 3 If it takes two employees one hour to complete a routing step, what should the value for labor time and cycle time be for that routing step to accurately reflect proper costing and scheduling?
A. Labor = 1, Cycle = 1
B. Labor =1, Cycle = 2
C. Labor = 2, Cycle = 1
D. Labor = 2, Cycle = 2
Answer: C

Q: 4 If quick manufacturing orders are being used, what option(s) must be marked in the Routing sequence entry screen? Choose the 2 that apply.
A. Auto-Back flush Labor
B. Auto-Back flush Machine
C. Auto-Back flush Material
D. Auto-Back flush All
Answer: A, B

Q: 5 What is the term used for routings that are created within routings, and that outline a series of steps that are common to all items?
A. Pointer routings
B. Subsequent routings
C. Active Routings
D. Planning Routings
Answer: A

Q: 6 If a manufacturing process results in needing 10% more of a particular component due to scrap in the process, what window should be used to assign a 10% shrinkage factor?
A. BOM Header Edit
B. BOM Entry
C. Item Engineering
D. Item Resource Planning
Answer: B

Q: 7 Which of the following routing times are calculated on a per piece basis? Choose the 2 that apply.
A. Setup Time
B. Labor Time
C. Machine Time
D. Queue Time
Answer: B, C

Q: 8 Which of the following is true concerning the Order Point Quantity field in the Item Resource Planning window?
A. Order point quantities may only be used with Fixed Order Quantities
B. Order point quantities are only considered by MRP for sites, not default values
C. Order point quantities are for buy items only
D. Order point quantities are informational only
Answer: B

Q: 9 What window is used to make changes to a manufacturing (active) routing without changing the planning routing first?
A. Manufacturing Order Routing Sequence Edit window
B. Routing Utilities window
C. Routing Sequence Entry window
D. Routing Query window
Answer: A

Q: 10 Which of the following is true concerning the manufacturing system calendar? Choose the 2 that apply.
A. When new work centers are created any weekend down days indicated on the system calendar default to the calendar of the newly created work center
B. When new work centers are created any non-weekend down days indiciated on the system calendar default to the calendar of the newly created work center
C. The manufacturing system calendar has no relation to the inventory calendar used for cycle counts
D. The manufacturing system calendar is exactly the same as the inventory calendar used for cycle counts
Answer: A, C

Q: 11 Which of the following statements is true regarding the floor stock option found on the BOM Item Detail entry window? Choose the 2 that apply.
A. If an item is marked as floor stock the cost of this component is included in the cost of the finished good
B. If an item is marked as floor stock the cost of this component is not included in the cost of the finished good
C. Only Service type items can be chosen as floor stock
D. Upon MO receipt, the floor stock expense account will be debited instead of the inventory account of the finished good
Answer: B, D

Q: 12 If 111 units have to be stated in order to end up with 100 units due to scrap, what window should be used to assign a 10% shrink factor?
A. BOM Header Edit
B. BOM Entry
C. Item Engineering
D. Item Resource Planning
Answer: C

Q: 13 Before a bill of material can be used in manufacturing order entry, what dates will affect the use of this bill of material?
A. The system does not validate dates for bill of materials
B. The component in/out dates and MO end date
C. The BOM effective date and component in/out dates
D. The allocation dates on the picklist
Answer: C

Q: 14 Item Classes are a useful way to have common settings flow to all items assigned to a class. Which of the following fields are available within an Item Class? Choose the 3 that apply.
A. Inventory accounts
B. Standard cost material overheads (amounts and percentages)
C. Make/Buy code
D. Allow Back Orders
Answer: A, B, D

Q: 15 What is the purpose of the BOM Security window?
A. To control who has access to the BOM Entry window
B. To ensure a bill of material will not be changed
C. To audit who made the last update to a BOM
D. To see who has a bill of material record currently in use or locked, and to remove the lock if necessary.
Answer: D

Q: 16 Which of the following is a valid order policy in Manufacturing? Choose the 3 that apply.
A. Lot for Lot
B. Period Order Quantity
C. Manufacture Order Policy
D. Fixed Order Quantity
Answer: A, B, D

Q: 17 Which of the following is true concerning work center setup?
A. Capacity of the work center can only be determined by assigning employees to the work center
B. An outsourced work center must be assigned to a particular vendor
C. Machines can not be assigned to work centers, but may be considered a work center themselves
D. Effective dates are required when a work center is entered
Answer: B

Q: 18 If an item can be used as a substitute for one of the components required to manufacture another item, what window is used to make this entry?
A. BOM Entry
B. Item Engineering
C. Item Resource Planning
D. Item Maintenance Options
Answer: A

Q: 19 Which of the following is a routing status type? Choose the 3 that apply.
A. Released
B. Archived
C. Not Released
D. Firmed
Answer: A, B, C

Q: 20 Which of the following actions can be performed in the Component Transaction Entry window? Choose the 3 that apply.
A. Allocate Items
B. Issue Items
C. Scrap Items
D. Reverse issue
Answer: A, B, C

Q: 21 What is the purpose of the Revaluation Security Set field in the Costing Preference Defaults window?
A. To remove record locks in the Standard Cost Changes window
B. To remove record locks in the Roll Up and Revalue Inventory window
C. To limit access to the revaluation process, and make it less likely that inventory will be revalued accidentally
D. Without this field entered, inventory cannot be revalued
Answer: C

Q: 22 The primary routing for Item A is set up with the Sequence, Setup Time and Labor Time as 100, 1 hour, 0 hours and 200, 0 hours, 2 hours. The labor code for the setup time has a shop rate of $50 per hour. The labor code for the labor time has a shop rate of $20 per hour. The standard cost preferences are set up to not prorate. When this item is rolled up and revalued, what is the resulting labor standard cost for Item A?
A. $50
B. $70
C. $90
D. $120
Answer: C

Q: 23 What is true regarding maintaining shipping history for an item?
A. The shipment information can not be edited
B. The shipment information can be edited
C. The shipment information generates a BOM number automatically
D. The shipment information generates a packing slip automatically
Answer: B

Q: 24 Which of the following statements are true concerning data collection?
Choose the 2 that apply.
A. The Automated Data Collection window can be used for either labor or machine entries
B. The Time Card Entry window can be used for employees or machines
C. The Data Collection window is the only window to make indirect labor entries
D. Entries can not be reversed
Answer: A, C

Q: 25 Before using outsourcing, what setup is required? Choose the 3 that apply.
A. Define an Outsource Work Center
B. Create a routing sequence
C. Create a labor or machine code
D. Mark the outsourced option for an item on Item Resource Planning
Answer: A, B, C

Q: 26 Which of the following options can be chosen in the Manufacturing Order Preference Defaults window? Choose the 3 that apply.
A. Allocate Inventory when MO Status becomes Released
B. Allocate upon Reverse Issue
C. Allocate upon Reverse Scrap
D. Print Picklist Notes with Picking Report
Answer: A, B, D

Q: 27 Which statement is true regarding Manufacturing Order Processing?
A. Quantities for components that are issued using the Component Transaction Entry window appear in the In Use bucket for the Issue To site on the Picklist
B. Quantities for components that are issued using the Component Transaction Entry window appear as allocated
C. Performing transactions via Manufacturing does not affect any quantities in the Item Quantity Maintenance window
D. The MO can not be received and closed in the same process
Answer: D

Q: 28 Which of the following statements is true regarding the use of a service item for outsourcing? Choose the 2 that apply.
A. Service Items can be selected on the Work Center Setup
B. Entering a Service Item is Required to generate a PO
C. If no Service item has been defined, the item number appears as "service" on the purchase order
D. If no service type item is defined, the item number will appear as "SERV+ Last 6 digits of the
MoNumber-RoutingSequence"
Answer: A, D

Q: 29 Only finished goods that are used on what type of bill of materials can have option categories assigned to them?
A. Manufacturing Bill Of Materials
B. Engineering Bill of Materials
C. Configured Bill of Materials
D. Super Bill of Materials
Answer: D

Q: 30 The Machine Variable Overhead cost bucket is chosen to capture outsourcing costs. Assuming a setup of Outsourced Routing sequence, Outsourced Machine Variable Cost, MO Start Quantity, and Previous Routing Sequence WIP Output as Machine time 2.00000, $10.00/piece, 20 items, and 5. What will be the cost of the purchase order?
A. $100.00
B. $200.00
C. $250.00
D. $400.00
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved