Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB3-530 Exam - Cheat-Test.com

Free MB3-530 Sample Questions:

Q: 1 You have created an integration using eConnect. What must be installed to use the integration in a production environment?
A. eConnect full version
B. eConnect runtime version
C. Integration Manager
D. Nothing
Answer: B

Q: 2 Where are the business objects that perform data validation and provide the business logic used by eConnect stored?
A. Microsoft Dynamics GP application dictionary
B. eConnect application dictionary
C. SQL Tables
D. SQL Stored Procedures
Answer: D

Q: 3 Which of the following statements is true regarding Integration Manager?
A. No knowledge of Microsoft Dynamics GP is required
B. No programming knowledge is required
C. Does not require licensing
D. Does not allow for scripting
Answer: B

Q: 4 What are the components of Integration Manager? Choose the 3 that apply.
A. Source Adapters
B. Destination Adapters
C. Web services
D. Integration Manager Engine
Answer: A, B, D

Q: 5 Which of the following statements is false regarding Import Utility?
A. Imports data into any Microsoft Dynamics GP table
B. Integrates at the database level
C. Performs data validation by applying business logic
D. Converts data to valid field types
Answer: C

Q: 6 Which of the following database integration tools has built in data validation? Choose the 3 that apply.
A. eConnect
B. Web Services for Microsoft Dynamics GP
C. Integration Manager
D. Dexterity
Answer: A, B, C

Q: 7 Which development tools use eConnect functionality? Choose the 2 that apply.
A. Extender
B. Import Utility
C. Integration Manager
D. Web Services for Microsoft Dynamics GP
Answer: C, D

Q: 8 What is a non-window field?
A. A field that appears on a window, but cannot be changed
B. A field that is stored in a table, but does not appear on a window
C. A field that is not required
D. A drop-down list field
Answer: B

Q: 9 Which of the follow circumstances always causes Import Utility to reject records?
A. Field values exceed the maximum field length
B. The source file contains column headings
C. Records are duplicates of records already in the table
D. Key fields are in lowercase
Answer: C

Q: 10 Which of the following is a resource to use when creating an import with Import Utility? Choose the 3 that apply.
A. Microsoft Dynamics GP Database Diagrams
B. Microsoft Dynamics GP Resource Descriptions
C. Microsoft SQL Server Management Studio
D. Microsoft SQL Server Books Online
Answer: A, B, C

Q: 11 What two sets of tables contain the Import Definitions for Import Utility?
Choose the 2 that apply.
A. SY50000.idx and SY50000.dat
B. SY50100.idx and SY50100.dat
C. SY60000.idx and SY60000.dat
D. SY50001.idx and SY50001.dat
Answer: A, B

Q: 12 What file formats does Import Utility support? Choose the 2 that apply.
A. Tab Delimited file
B. SQL database
C. Comma Delimited file
D. All of the Above
Answer: A, C

Q: 13 Which of the following actions can be performed by using Import Utility?
A. Insert New Records
B. Update Existing Records
C. Both Insert and Update
D. Delete records
Answer: A

Q: 14 When using Import Utility, what happens to invalid data types when they are encountered?
A. Rejected
B. Converted
C. Ignored
D. Translated based on your setup
Answer: B

Q: 15 Which of the following types of tables are not recommended as an import destination when using Import Utility? Choose the 2 that apply.
A. Open Tables
B. Work Tables
C. History Tables
D. Master Tables
Answer: A, C

Q: 16 Integration manager can import data in to which of the following?
A. Standard and Modified Microsoft Dynamics GP windows
B. Standard Microsoft Dynamics GP windows only
C. Standard Microsoft Dynamics GP and third party application windows
D. Standard, Modified, and third party application windows
Answer: B

Q: 17 To run an integration from within Microsoft Dynamics GP, a user must have access to which of the following security operations?
A. Integration Site Enabler
B. Integration Manager
C. Integration Tools
D. No security is required, security is set at the integration level
Answer: A

Q: 18 What is a key reason for selecting an eConnect destination adapter instead of a Microsoft Dynamics GP adapter destination?
A. Ability to integrate based on a schedule
B. Potential for better performance with large volumes of data
C. Ability to default required fields
D. Better data validation
Answer: B

Q: 19 Where are Integration Manager registration keys entered?
A. On the server only
B. On every workstation
C. On the first workstation only
D. In Microsoft Dynamics GP
Answer: B

Q: 20 The IM Registration Utility is found in what location?
A. In the Integration Manager installation directory
B. Within the Integration Manager application
C. In the Microsoft Dynamics GP installation directory
D. Within Microsoft Dynamics GP Utilities
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved