Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB3-465 Exam - Cheat-Test.com

Free MB3-465 Sample Questions:

1.What do Call Status Codes represent in the Service Call Management module?

A: The life-cycle of a service call from entered to completed/invoiced.
B: The status of a service call when it is associated with a contract
C: The status of an RMA created from a Service Call
D: The status required for escalation purposes
Answer: A

2.eService integrates directly with which of the following modules? Choose the 1 that apply.
A:Fixed Assets
B:Manufacturing
C:Project Accounting
D:Service Call Management
E:Fixed Assets
Answer: D

3.Which of the following statements are true regarding service call status codes? Choose the 3 that apply.
A:The system only tracks the 10 statuses that are defined in Service Setup -Call Status
B:Additional status codes may be defined and manually assigned to calls
C:Status codes may be up to three characters in length
D:Call status codes drive the escalation process
Answer: B, C, D

4.Which of the following statements about successful software deployment is TRUE?
A: Pilot everything and time-phase the implementation
B: Pilot everything only when all Field Service modules will be used/implemented
C: Implement one Field Service module in each phase.
D: Pilot everything only when integrations and customizations are present
Answer: A

5.What are the most recommended methods to import Field Service Data into Microsoft Dynamics GP? Choose the 2 that apply.
A:Use Integration Manager Destination Objects
B:Use Table Import
C:Use macros
D:Use SQL DTS or scripts
Answer: C, D

6.Which of the following functions are available from the Service Dispatch window? Choose all that apply.
A:Filter service calls by Technician ID, Office ID, Customer ID, and Call Status
B:Link to Service Call Entry/Update to enter a new Service Call
C:Access the Technician Skills Assignment window to aid in the selection of the proper Technician
D:Dispatch Service Calls
Answer: A, B, C, D

7.In order for Field Service to work as desired for an organization whose business rules require that a contract be invoiced before contract revenue is recognized, what steps should you take during implementaion?
A: Set the billing start date to the date you wish to begin recognizing revenue
B: Set the contract start date to the date you wish to begin recognizing revenue
C: Uncheck the Non-Invoiced Revenue Recognition check box
D: Make the adjustment manually in the General Ledger once the recognition process has executed
Answer: C

8.For Time and Materials (T&M) service calls you charge a minimum of 1 hour for standard labor. You then charge your time in increments of 15 minutes. Based on this scenario, what is the best way to accomplish this?
A: Set a Miscellaneous Charge item on the T&M service type at 1 hour of labor. Also create a modification that generates a pop up box to the user each time this service type is used explaining that time is charged in 000:15 minute increments.
B: Create two service types; one for a minimum of 001:00 hour T&M labor and one for standard T&M labor
C: Set the T&M service type to have a minimum of 001:00 for Standard labor and set the rounded values for standard labor to 000:15.
D: You must manually adjust each service call to reflect the minimum of 001:00 hour and billing in 000:15 minute increments.
Answer: C

9.You have deployed eService; how can your customers access their service calls via the internet?
A: When they first access the site; they are asked to setup a userid and password
B: You must supply your customers with a userid and password that is setup within eService
C: You must supply your customers with their Microsoft Dynamics GP Customer ID and password. The password must be setup on the Address Internet information window in the Password field
D: You must supply your customers with their Microsoft Dynamics GP Customer ID. Upon initial authentication; they can change their password.
Answer: C

10.Which of the following tools is best suited to create a report which would pull data from Receivables Management, Inventory Control, Sales Order Processing, Contract Adminstration and Service Call Management all at the same time?
A: Modifier
B: Crystal Reports
C: Report Writer
D: Integration Manager
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved