Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB3-462 Exam - Cheat-Test.com

Free MB3-462 Sample Questions:

1.Which of the following Master records can be updated with the Great Plains Standard Adapter? Choose the 3 that apply.
A:Fixed Allocation Accounts
B:Unit Accounts
C:Item Resource Planning Maintenance
D:Customers
Answer: A, B, D

2.If an integration has more than one source query, which statement is true?
A: A relationship between the sources is optional
B: There must be more than one source file
C: A relationship must be defined between the sources
D: Both source queries must be the same type
Answer: C

3.If an integration is deleted, which of the following items are NOT deleted with it? Choose the 2 that apply.
A:Sources Queries
B:Data Sources
C:Query Relationships
D:Destination Mappings
Answer: A, B

4.How does Microsoft Dynamics GP define a business object?
A: Any window in Microsoft Dynamics GP
B: Any window in Microsoft Dynamics GP where data can be entered or saved
C: Any table in Microsoft SQL used by Microsoft Dynamics GP
D: Any table group in Microsoft SQL used by Microsoft Dynamics GP
Answer: B

5.When Integration Manager is installed, what is checked?
A: Minimum Microsoft Dynamics GP version is checked
B: Minimum system requirements are checked
C: None of the above
D: All of the above
Answer: B

6.What of the following information can NOT be integrated on a Sales Order Processing Order integration with the Great Plains standard adapter?
A: A different ship to address id for each line item.
B: Lot and serial numbers for line items.
C: Recurring Order information
D: Line Item Distribution Accounts
Answer: C

7.Where can you change the maximum number of errors and warnings?
A: In the Relationships window
B: In the Source Properties window
C: In the Object Browser window
D: In the Integration Properties window
Answer: D

8.When integrating Customers, what are the available Destination Edit Modes? Choose the 3 that apply.
A:Insert Only
B:Update Only
C:Insert and Update
D:Update Existing Records Only
Answer: A, B, C

9.The Direct to Table Adapter integrates at what level?
A: Window level
B: Business logic level
C: Database level
D: All of the Above
Answer: C

10.Data types can be changed within Integration Manager for which source type? Choose the 2 that apply.
A:Simple ODBC source
B:Advanced ODBC source
C:Text source
D:All of the above
Answer: B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved