Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB3-461 Exam - Cheat-Test.com

Free MB3-461 Sample Questions:

Q: 1 Global changes can be made to some resources in Microsoft Dynamics GP. When a global change is made, this change affects the entire dictionary. Using Modifier, what type of resource can be customized with a global change? Choose the 3 that apply.
A. Pictures
B. Data Types
C. Tables
D. Messages
Answer: A, B, D

Q: 2 Original Microsoft Dynamics GP windows customized using Modifier get stored in the Forms.dic. When does the Forms.dic get created?
A. Installation of Microsoft Dynamics GP
B. Opening of Microsoft Dynamics GP
C. The first time you access Modifier from the application
D. When reg keys are added to allow access to Modifier
Answer: C

Q: 3 You are asked to customize a Modified Microsoft Dynamics GP window. This window has original fields as well as some new local fields. Using Modifier, what can be deleted from the window?
A. Any Microsoft Dynamics GP global field that isn't a required field
B. Any Microsoft Dynamics GP global field not being used
C. Any Global field created with Modifier
D. Any Local field created with Modifier
Answer: D

Q: 4 Graphical objects are used throughout the Microsoft Dynamics GP application. In Modifier, what objects can be used to display graphics? Choose the 2 that apply.
A. String
B. Lookup Button
C. Push Button
D. Message
Answer: B, C

Q: 5 You are asked to modify a Microsoft Dynamics GP window by adding fields to it. Using Modifier, what type of fields can be added? Choose the 2 that apply.
A. Local Fields
B. Fields from any table attached to the form
C. Fields from the auto-linked table
D. Fields from the table created by the user
Answer: A, C

Q: 6 In Modifier the user opens an existing Microsoft Dynamics GP data type"DDL_Country". This data type is a drop-down list containing 3 static text values. What options are available for customizing the static text values?
A. Insert
B. Remove
C. Replace
D. Edit
Answer: C

Q: 7 In Microsoft Dynamics GP scrolling windows are used to display multiple lines of information. What types of scrolling windows exist in the application? Choose the 3 that apply.
A. Browse Only
B. Editable
C. Adds Allowed
D. User Defined
Answer: A, B, C

Q: 8 The Microsoft Dynamics GP Application contains several tables. Tables can be attached to forms and auto-linked to windows. How many auto-linked tables can exist for each window?
A. 1
B. 2
C. 3
D. unlimited
Answer: A

Q: 9 In Modifier, how can you change the property of a field or a window using the Properties window? Choose the 3 that apply.
A. Double-click on the property to change its value
B. Select a value from a list
C. Edit Manually
D. Field properties cannot be changed using Modifier
Answer: A, B, C

Q: 10 You would like to customize a window and have opened the window layout with Modifier. Which window properties can be changed using Modifier? Choose the 2 that apply.
A. AutoOpen
B. Title
C. Name
D. WindowID
Answer: A, B

Q: 11 What variables can be used only by procedures in the same module?
A. Public
B. Private
C. Explicit
D. Static
Answer: B

Q: 12 What is a set of declarations followed by procedures defined as?
A. Method
B. Property
C. Function
D. Module
Answer: D

Q: 13 What allows you to create a window or dialog box in your VBA project?
A. Module
B. User Form
C. Procedures
D. Class Module
Answer: B

Q: 14 You are customizing a Microsoft Dynamics GP window by adding VBA code. When debugging the code, which window would you open to display information for all objects on the current window?
A. Immediate Window
B. Locals Window
C. Call Stack Window
D. Watches Window
Answer: B

Q: 15 You open the Purchase Order Entry window. After selecting a Vendor ID you would like to open the Purchasing Vendor Detail Entry window for the user. Which VBA statement would open this window using the indirect method?
A. PurchasingVendorDetailEntry.Open
B. PurchaseOrderEntry.Open
C. ExpansionButton4.Value = 1
D. PurchasingVendorDetailEntry.Activate
Answer: C

Q: 16 You have added a Microsoft Dynamics GP window to the VBA project.
You also need to add several fields from that window. How do you add multiple fields to VBA?
A. Lasso the fields that you want to add. Choose Tools-Customize-Add fields to Visual Basic
B. Lasso the fields you want to add. Choose Tools-Customize-Add Multiple fields to Visual Basic
C. Select multiple fields using the Shift Key. Once they are selected choose Tools-Customize-Add fields to Visual Basic
D. Choose Tools-Customize-Add fields to Visual Basic. Click on each field you want to add
Answer: D

Q: 17 In VBA what method can be used to move the cursor to a specific field?
A. Focus
B. Move
C. Focus Field
D. Move Field
Answer: A

Q: 18 You are asked to customize the Payables Transaction Entry window by making the Shipping Method a required field. Using VBA code, which statement would accomplish this?
A. ShippingWeight.Required = True
B. ShippingWeight is Required
C. Shipping Weight = Required
D. Required.ShippingWeight = True
Answer: A

Q: 19 You have added a Microsoft Dynamics GP window and several fields to the VBA project. You realize that a few fields are not needed. How do you remove an individual field from the VBA project?
A. From VBA highlight the field in the Project Explorer window and delete it
B. From VBA highlight the field from the list in the Code Window and delete it
C. From Microsoft Dynamics GP choose Tools-Customize-Remove field from Visual Basic
D. Individual fields cannot be removed from the VBA project
Answer: D

Q: 20 In VBA which property can be used to set the value of a field?
A. Focus
B. Value
C. Set
D. Caption
Answer: B

Q: 21 You open a Microsoft Dynamics GP window and want to customize it with VBA. The window that you opened is a Modal window. When a modal window is displayed, how can it be added to the VBA project?
A. Tools - Customize - Add Current Window to Visual Basic
B. Using the keyboard shortcut Ctrl + F11
C. Modal Windows appear in the VBA project automatically
D. Modal windows cannot be customized with VBA and cannot be added to the VBA project
Answer: B

Q: 22 If a field is added to a VBA project that is a reserved word, what can you do if you want to refer to the field in code? Choose the 2 that apply.
A. You cannot add a reserved word to VBA
B. Fully qualify it in code
C. Rename it using the Properties window
D. Type the word in upper case
Answer: B, C

Q: 23 You need to customize the original Microsoft Dynamics GP Item Maintenance window using VBA. The VBA code you write will need to reference the Item Number field from that window. What is the order of the steps that will allow access to the Item Number field?
A. Add the Item Maintenance window to VBA, add the Item Number field to VBA
B. Add the Item Maintenance window to VBA, add the Item Number field to VBA, mark a reference to the Item Maintenance window
C. Add the Item Maintenance window to VBA, add the Item Number field to VBA, mark a reference to the Item Number field
D. Add the Item Number field to VBA, add the Item Maintenance window to VBA
Answer: A

Q: 24 Using VBA code, how do you verify if a window is open?
A. IsOpen Method
B. IsLoaded Method
C. IsOpen Property
D. IsLoaded Property
Answer: D

Q: 25 You are customizing an original Microsoft Dynamics GP window using VBA. You add the Microsoft Dynamics GP window to the VBA project. How can you visually tell if the window is part of the VBA project? Choose the 2 that apply.
A. In Microsoft Dynamics GP, a period appears after the window's title
B. In Microsoft Dynamics GP, a period appears before and after the window's title
C. The window's display name is listed in the VBA Project Explorer Window
D. The window's technical name is listed in the VBA Project Explorer Window
Answer: A, C

Q: 26 Which type of scrolling window allows the user to edit existing data in the scrolling window? Choose the 2 that apply.
A. Browse Only
B. Adds Allowed
C. Editable
D. Data cannot be changed in a scrolling window
Answer: B, C

Q: 27 In VBA, where are events listed?
A. Project Explorer Window
B. Toolbox
C. Properties Sheet
D. Code Window
Answer: D

Q: 28 You add the Transaction Entry window to the VBA project along with fields in the grid. Where would the fields added from the grid appear?
A. In the Code Window for the Transaction Entry Detail Grid
B. In the Project Explorer Window for the Transaction Entry Detail Grid
C. In the Code Window for the Transaction Entry Window
D. In the Project Explorer Window for the Transaction Entry Window
Answer: A

Q: 29 In Microsoft Dynamics GP what actions performed by a user can cause the VBA modal dialog event to run for a window? Choose the 3 that apply.
A. Clicking the Browse Buttons
B. Closing the Window
C. Clicking the Delete Button
D. Clicking the Save Button
Answer: A, B, C

Q: 30 If you want to set a drop-down list to a specific value and you don't want Microsoft Dynamics GP to overwrite your code what window event would you use?
A. BeforeClose
B. BeforeOpen
C. AfterOpen
D. AfterClose
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved