Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB3-430 Exam - Cheat-Test.com

Free MB3-430 Sample Questions:

1.Which MRP quantity below is best described by this statement quantities are the amounts on hand at the end of the day, utilizing all planned and firmed supply and demand?
A: On Hand Firm
B: Amount Short
C: Consumed by MO Firm
D: ATP (available to promise) Total
Answer: D

2.The current date is June 10. A sales forecast for Item A, a finished good item, has been created. There are no sales orders for Item A, and none of the item are in stock. The forecast start date is July 1, the forecast period is 1 month, and the forecast quantity on July 1 is 20. The plan is inserted into the MRP forecasting selections window, to be recognized by MRP. The demand fence is 0 periods. How does MRP deal with the sales forecast?
A: Nothing happens. The sales forecast is outside the demand fence.
B: A Manufacturing order is created for 20 of Item A
C: A MRP planned order is created for 20 of Item A
D: A manufacturing order is created for the amount of Item A, planned to be on hand on July 1, plus the 20 from the sales forecast
Answer: C

3.Which of the following options can be chosen in the Manufacturing Order Preference Defaults window? Choose the 3 that apply.
A:Allocate Inventory when MO Status becomes Released
B:Allocate upon Reverse Issue
C:Allocate upon Reverse Scrap
D:Print Picklist Notes with Picking Report
Answer: A, B, D

4.What are phantom bill of materials designed for?
A: Subassemblies that are not held in stock and are usually assembled only when needed
B: Items or subassemblies that should not appear on the picklist
C: Used to mark items that will not be needed for that Manufacturing Order
D: Phantom bill of materials can not be defined in the system
Answer: A

5.Capacity Requirements Planning allows you to forecast which of the following? Choose the 2 that apply.
A:Employee Requirements
B:Finished Good Material Requirements
C:Machine Requirements
D:Raw Material Requirements
Answer: A, C

6.What is the purpose of the Revaluation Security Set field in the Costing Preference Defaults window?
A: To remove record locks in the Standard Cost Changes window
B: To remove record locks in the Roll Up and Revalue Inventory window
C: To make it less likely that inventory will be revalued accidentally
D: Without this field entered, inventory cannot be revalued
Answer: B

7.A repair order does not require all of the parts it takes to build an order from scratch. After the MO is entered what is the easiest way to manage component requirements?
A: The BOM should be temporarily modified to reflect the appropriate items required for the repair
B: The picklist should be altered to reflect the appropriate items required for the repair
C: The BOM and the picklist should be modified
D: All components should be set to backflush
Answer: B

8.Which of the following is true concerning the Safety Stock field in the Item Resource Planning window?
A: It is combined with the Order Point Quantity field by MRP to produce MRP planned orders
B: It is combined with the Order Point Quantity, and the the Fixed Order Quantity fields to produce MRP planned orders
C: It is combined with the Fixed Order Quantity field to produce MRP planned orders
D: The field is informational only and not considered by MRP
Answer: D

9.What is the purpose of the Manufacturing Order Routing Sequence Edit window?
A: Review high-level information about the routing sequences of a particular manufacturing order
B: Compare estimated and actual costs for materials, machine time and labor, as well as the associated overhead costs
C: Provide a high-level view of CRP information for a work center
D: Modify manufacturing order routing sequences
Answer: D

10.Item A has a bill of material (BOM) structure set up with the components, BOM amounts, and standard costs as Item X, 2, $5.00 and Item Y, 4, $10.00. The current standard material cost for Item A is $50.00. If the cost for Item X is changed from $5.00 to $7.00 in the Standard Item Material Costs window, what is the new standard material cost for Item A, once a complete rollup and revalue is done? Item X is a bought item.
A: $38.00
B: $50.00
C: $54.00
D: $57.00
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved