Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB3-412 Exam - Cheat-Test.com

Free MB3-412 Sample Questions:

1.Which statements in the Microsoft Dynamics GP defaults file, when set to TRUE, will generate a DexSQL.Log? Choose the 3 that apply.
A:SQLLogAllODBCMessages
B:SQLLogODBCMessages
C:SQLLogErrors
D:SQLLogSQLStmt
Answer: A, B, D

2.To improve hard drive performance, what is the recommended RAID setup for Microsoft Dynamics GP files if your customer has between 10 and 30 concurrent users?
A: Database Logs on RAID 5, SQL data on RAID 1 or 10, application files on RAID 1
B: Database Logs on RAID 5, SQL data on RAID 5, application files on RAID 1
C: Database Logs on RAID 1, SQL data on RAID 10, application files on RAID 5
D: Database Logs on RAID 1, SQL data on RAID 5 or 10, application files on RAID 1
Answer: D

3.A client is questioning the order of items on a report. What stored procedure will you have the client run to tell you the sort order that was installed?
A: select @@servername
B: sp_helpsql
C: sp_helpindex
D: sp_helpsort
Answer: D

4.Which of the following Microsoft Dynamics GP resources does Microsoft Business Solutions recommend backing up on a daily basis? Choose the 2 that apply.
A:Reports.dic
B:Forms.dic
C:Dynamics Database
D:Company Database
Answer: C, D

5.You are the Financial Services Manager for a government agency. The Financial Controller has asked you to assist with a new agency-wide security initiative. The Controller has drafted a list of the different security groups for Microsoft Dynamics GP. You suggest setting up User Classes in Microsoft Dynamics GP. To support your position, you can tell the Controller that User Class security has which of the following benefits? Choose the 2 that apply.
A:It is required
B:It applies to all companies
C:It allows you to group users with similar security settings
D:It must be set up for each company separately
Answer: B, C

6.A client is having trouble with their Microsoft Dynamics GP installation. What type of questions will help diagnose a problem? Choose the 3 that apply.
A:Does the same problem occur for all users?
B:Are there any third party applications installed?
C:Have they updated their Microsoft Office applications?
D:What version of Microsoft Dynamics is installed?
Answer: A, B, D

7.Your goal is to establish groupings of users that determine a set of security privileges for the grouping. Which System Manager option should you use?
A: User Setup
B: User Class Setup
C: User Access
D: Security Setup
Answer: B

8.What does the Microsoft Dynamics GP system password protect?
A: All system databases
B: The DYNAMICS database
C: All options on the company menus
D: All options on the system menus
Answer: D

9.Which of these statements are true regarding the Distributed Process Manager? Choose the 3 that apply.
A:Load balancing must be enabled in Process Server setup before DPM can be used
B:DPM setup requires entering a fixed IP address
C:Only one DPM is allowed per network
D:Process Servers and clients register with the DPM
Answer: A, C, D

10.Your goal is to determine individual access to windows, reports, and other accounting functions. What System Manager option should you use?
A: User Setup
B: User Class Setup
C: User Access
D: Security Setup
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved