Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB3-409 Exam - Cheat-Test.com

Free MB3-409 Sample Questions:

Q: 1 What is the maximum account length in the Microsoft Dynamics GP system?
A. 20
B. 25
C. 66
D. 75
Answer: C

Q: 2 What type of data is stored in a work table in Microsoft Dynamics GP?
A. Posted Transactions
B. Unposted Transactions
C. Voided Transactions
D. Historical Transactions
Answer: B

Q: 3 How can you have the system automatically notify you when sales are below $100,000 by the 15th of the month?
A. Activate activity tracking
B. Create a business alert
C. Setup organizational structure alerts
D. Mark the sales threshold alerts option in Company Setup
Answer: B

Q: 4 What is the purpose of the se Account Settings?option in Posting Setup?
A. Allows you to maintain history for selected accounts
B. Allows you to post some accounts in detail and others in summary to the General Ledger
C. Allows you to restrict which accounts will appear in each series
D. Allows you to use the account level security option
Answer: B

Q: 5 What can be done to require that all transactions are entered into a batch?
A. Choose osting Date From Batch?in Posting Setup
B. Enter control totals in the batch entry window
C. Mark equire Batch Approval?in Posting Setup
D. Unmark llow Transaction Posting?in Posting Setup
Answer: D

Q: 6 What are the benefits of osting to General Ledger? versus osting Through General Ledger Files? Choose the 2 that apply.
A. You can delete the batch in General Ledger when updating beginning balances in subsidiary ledgers.
B. You can make changes to the batch in General Ledger before updating the account balances.
C. It is a one-step process to post from the subsidiary ledger and update the account balance.
D. It lowers the probability that subsidiary ledgers will not reconcile to the General Ledger.
Answer: A, B

Q: 7 Edit lists can be printed from which of the following windows? Choose the 2 that apply.
A. Batch Entry windows
B. Master Posting window
C. Series Posting windows
D. Transaction Entry windows
Answer: A, D

Q: 8 What is the maximum number of account segments in Microsoft Dynamics GP?
A. 5
B. 10
C. 15
D. 20
Answer: B

Q: 9 Which of the following are valid tax bases when setting up a tax detail?
Choose the 3 that apply.
A. Base on Tax Table
B. Percent of Cost
C. Percent of Sale/Purchase
D. Tax Included with Item Price
Answer: B, C, D

Q: 10 What function allows you to designate a default printer for a specific task such as printing payables checks?
A. Windows print setup
B. Named Printers
C. Process Server
D. Activity Tracking
Answer: B

Q: 11 Which of the following can shipping methods affect?
A. Tax calculations
B. Discount dates
C. Discount amounts
D. Due dates
Answer: A

Q: 12 Where do you create a new company in Microsoft Dynamics GP?
A. Create Company window in Microsoft Dynamics GP
B. Company Setup window in Microsoft Dynamics GP
C. Microsoft Dynamics GP Utilities
D. Microsoft SQL Server Enterprise Manager
Answer: C

Q: 13 How can you print a detailed Trial Balance from General Ledger and a Historical Aged Trial Balance from Payables Management in a single step?
A. Add each report to a combined group
B. Add each report option to a custom report
C. Add each report group to the purchasing routines checklist
D. Add each report option to a report group
Answer: A

Q: 14 How can you set up your system to allow posting to start on one computer and then be transferred to another computer on the network?
A. Choose to post remotely when printing the posting journals
B. Mark the option to post remotely in Posting Setup
C. Mark the option to post remotely in Security Setup
D. Set up posting as a remote process in Process Server Setup
Answer: D

Q: 15 Which of the following settings are user-specific? Choose the 2 that apply.
A. Notes
B. Posting setup options
C. Show Required Fields setting
D. Tab or Return key as entry key
Answer: C, D

Q: 16 How many open years can you have in Microsoft Dynamics GP?
A. 1
B. 2
C. 3
D. Unlimited
Answer: D

Q: 17 What characteristics are specific to batch posting but not transaction level posting? Choose the 2 that apply.
A. Ability to print an edit list
B. Can save transactions and post them together
C. An audit trail is kept for posted transactions
D. Transactions can be posted real time
Answer: A, B

Q: 18 Where is security activated?
A. Company Setup window
B. Microsoft Dynamics GP Utilities window
C. Security Setup window
D. SQL Options window
Answer: A

Q: 19 Which of the following statements are true about the Notes feature? Choose the 2 that apply.
A. Notes can be attached to windows
B. Notes cannot be changed once entered
C. Notes can be attached to individual vendors and customers
D. Notes are only available if the feature is turned on in company setup
Answer: A, C

Q: 20 Which setup option is not company specific in Microsoft Dynamics GP?
A. Activating security
B. Defining an account format
C. Setting up fiscal periods
D. Setting up user classes
Answer: D

Q: 21 Which of the following is a requirement for variable allocation accounts?
A. All breakdown accounts must be unit accounts.
B. Distribution percentages must be entered for each breakdown account.
C. All breakdown accounts must be posting accounts.
D. The distribution accounts must be either all posting accounts or all unit accounts.
Answer: D

Q: 22 Which type of accounts can be used as breakdown accounts when you set up a variable allocation account? Choose the 2 that apply.
A. Unit Accounts
B. Posting Accounts
C. Other Variable Allocation Accounts
D. Fixed Allocation Accounts
Answer: A, B

Q: 23 What field in the Account Maintenance window determines which quick financial statement an account will appear on in Microsoft Dynamics GP?
A. Account Category
B. Alias
C. Posting Type
D. Series Selected
Answer: A

Q: 24 How do you enter account beginning balances into General Ledger during the middle of a fiscal year?
A. Enter a transaction for the beginning balance amount for balance sheet accounts only, using the last day of the previous period as the posting date.
B. Enter a transaction for the beginning balance for each balance sheet and profit & loss account using the last day of the previous period as the posting date.
C. Enter the beginning balance for each balance sheet account in the previous period in the Account History window.
D. Enter the beginning balance for each balance sheet and profit and loss account in the previous period in the Account History window.
Answer: B

Q: 25 Which of the following are requirements to post an intercompany transaction? Choose the 3 that apply.
A. All companies on the transaction must have a functional currency defined.
B. An intercompany relationship must exist for all companies on the transaction.
C. The account format in each of the companies must be the same
D. A batch is required.
Answer: A, B, D

Q: 26 Why would you print a Trial Balance report?
A. To reprint a posting journal
B. To view budget versus actual amounts
C. To view the net income for a particular segment
D. To verify the transactions that posted to an account
Answer: D

Q: 27 How would you reprint a Posting Journal in General Ledger?
A. Print a cross reference report
B. Print a history report
C. Print a quick financial report
D. Print a trial balance report
Answer: A

Q: 28 If the Allow Account Entry check box is not marked on an account in Account Maintenance, which of the following can occur?
A. Users can select the account as a posting account on a transaction.
B. Users can select the account as a posting account if they type in the account number manually.
C. The account can be used if it was set up as a default posting account.
D. No transactions can be posted to this account.
Answer: C

Q: 29 How many levels can you create within organization structures?
A. 3
B. 4
C. 5
D. 6
Answer: B

Q: 30 Which recurring batch type allows you to define the number of days that transactions in a batch will increment?
A. Monthly
B. Single Use
C. Special
D. Miscellaneous
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved