Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB3-408 Exam - Cheat-Test.com

Free MB3-408 Sample Questions:

1.Based on the Purchase Order Processing Setup window, the site ID defaulting for the next item added to a purchase order could default from where? Choose the 2 that apply.
A:The Customer Ship to Address
B:The Item Default Site ID
C:The Previous Line Item Site ID
D:The Vendor Bill to Address
Answer: B, C

2.Which of the following modules are updated by posting a shipment in Purchase Order Processing? Choose the 2 that apply.
A:General Ledger
B:Inventory
C:Payables Management
D:Bank Reconciliation
Answer: A, B

3.Which of the following processes can be delayed by creating a Process Hold? Choose the 3 that apply.
A:Transferring documents
B:Posting documents
C:Allocating documents
D:Printing documents
Answer: A, B, D

4.Which of the following fields are required to have a value before posting a shipment in the Receivings Transaction Entry window? Choose the 3 that apply.
A:Receipt Number
B:Vendor Document Number
C:Vendor ID
D:Date
Answer: A, C, D

5.The year end close includes options to remove completely sold items that meet certain criteria. Which of the following is not accurate?
A: Serial numbered items that are completely sold.
B: Lot attributes that are completely sold.
C: Purchase receipts that are completely sold.
D: Discontinued items that are completely sold
Answer: D

6.What number can be used to track the flow of a quote, to an order, and finally to an invoice?
A: Document Number
B: Audit Trail Code
C: Master Number
D: Source Document Number
Answer: C

7.Which report is used to determine how current inventory is valued?
A: Stock Status Report
B: Inventory Analysis Report
C: Inventory Setup Report
D: Inventory List Report
Answer: A

8.When is current cost updated?
A: When inventory is received.
B: When inventory is received and posted.
C: When the invoice for the inventory is posted.
D: When the Purchase Order is printed
Answer: B

9.In order to purchase an item from a vendor, the item must have which of the following defined?
A: Vendor Item Number
B: Default site ID
C: Default inventory account
D: Vendor Quantity Requisitioned
Answer: A

10.In Sales Order Processing Setup, what is the minimum number of quote IDs that must be created to enter a quote transaction?
A: 0
B: 1
C: 2
D: 3
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved