Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB3-234 Exam - Cheat-Test.com

Free MB3-234 Sample Questions:

Q: 1 Which of the following is a valid order policy in Great Plains Manufacturing?
A. Lot for Lot
B. Period Order Quantity
C. Manufacture Order Policy
D. Fixed Order Quantity
Answer: A, B, D

Q: 2 Which of the following are true of planner codes?
A. Restricts access to information
B. Indicates which persons or entities have the responsibility and authority to schedule item orders
C. Used extensively throughout the system as a method of sorting and restricting the information that appears on reports
D. Planner codes are not used in the system
Answer: B, C

Q: 3 What is the standard material cost for Item A given the item has the bill of material (BOM) structure set up with the components, Qty Per, and standard costs as Item X, 5, $5.00 and Item Y, 1, $2.50?
A. $7.50
B. $25.00
C. $27.50
D. $30.00
Answer: C

Q: 4 When setting up a new actual cost finished good item, which of the following accounts should be set up if both material and labor data will be collected for the item?
A. Standard Cost Revaluation
B. WIP - Material
C. Variance - Material
D. WIP - Labor
Answer: B, D

Q: 5 The option to maintain shipping history can be selected in which window?
A. Item Engineering Data
B. Standard Cost Changes
C. Item Class Fulfillment Extras
D. Fulfillment Detail
Answer: C, D

Q: 6 What are phantom bill of materials designed for?
A. Subassemblies that are not held in stock and are usually assembled only when needed
B. Items or subassemblies that should not appear on the picklist
C. Used to mark items that will not be needed for that Manufacturing Order
D. Phantom bill of materials can not be defined in the system
Answer: A

Q: 7 In the standard cost changes window, the user may make standard cost changes to individual items. In that window, there are two selections for roll up scope, Only the Selected Item and All Changed Items. What is the difference?
A. Only the Selected Item rolls up the costs for only the item selected and up through it where used, while All Changed Items rolls up the costs for a selected class of items
B. Only the Selected Item rolls up the costs for only the item selected and up through it where use, while All Changed Items rolls up the costs for all items that have a changed cost
C. Only the Selected Item rolls up the costs for all items that have a changed cost, while All Changed Items rolls up the costs for a selected class of items
D. Only the Selected Item rolls up the costs for all items that have a changed cost, while All Changed Items rolls up the costs for only the item selected and up through it where used
Answer: B

Q: 8 If you have an item on a bill of material that can have a substitute if that item is out of stock, how should the alternate item be designated on the bill of material?
A. Delete the item that is out of stock from the bill of material and add the alternate to the bill of material before creating the manufacturing order
B. Add the alternate item to the picklist for the manufacturing order
C. Add the alternate item to the bill of material and use the BOM Detail screen to designate which item this is an alternate for
D. Add the alternate item to the bill of material
Answer: C

Q: 9 In the Standard Cost Changes window, which of the following types of standard costs can a user manually change?
A. Material Costs
B. Labor Costs
C. Machine Costs
D. Labor Fixed Overhead
Answer: A

Q: 10 What are the requirements for deleting items from inventory?
A. Items can be deleted at any time
B. Items must have zero quantity on-hand
C. No transactions in history
D. Items can never be deleted
Answer: B, C

Q: 11 Which of the following item types can be added to a bill of material?
A. Kits, Services, Sales Inventory
B. Sales Inventory
C. Sales Inventory, Kit
D. Sales Inventory, Kit, Miscellaneous
Answer: B

Q: 12 Which of the following best describes the back flushing option on the Bill of Material?
A. The system will automatically look at the bill of material for quantities and save you the time of creating manufacturing order pick lists
B. If you select back flushing on the bill of material, you will not have to manually enter production times in the system
C. The system automatically consumes the quantity required on the bill of material/picklist during MO Receipt process so you do not manually issue material
D. An item can be flagged as back flushed on the Item Engineering Window
Answer: C

Q: 13 In the costing preferences, there is a setting that allows the user to prorate setup costs using one of two quantity types. Which two quantity types can be used?
A. Average quantity
B. Minimum quantity
C. Maximum quantity
D. Standard quantity
Answer: A, D

Q: 14 Account numbers for standard cost items can be defined in which window?
A. Item Account Maintenance window
B. Item Account Maintenance - Costing window
C. Standard Item Material Cost Window
D. Roll Up and Revalue Inventory Window
Answer: A, B

Q: 15 What is the purpose of the BOM Security window?
A. Control who has access to the BOM Entry window
B. Ensure a bill of material will not be changed
C. Used to audit who made the last update to a BOM
D. Used to see who has a bill of material record currently in use or locked
Answer: D

Q: 16 Which of the following is a routing status type?
A. Released
B. Archived
C. Not Released
D. Firmed
Answer: A, B, C

Q: 17 If quick manufacturing orders are being used, what option(s) must be marked in the Routing sequence entry screen?
A. Auto-Back flush Labor
B. Auto-Back flush Machine
C. Auto-Back flush Material
D. Auto-Back flush All
Answer: A, B

Q: 18 What type of routings can be creating within the Manufacturing Routing Module?
A. Planning or Manufacturing (Active) Routings
B. Manufacturing (Active) or Released Routings
C. Planned or Released Routings
D. Firmed Routings
Answer: A

Q: 19 Which of the following routing times are calculated on a per piece basis?
A. Setup Time
B. Labor Time
C. Machine Time
D. Queue Time
Answer: B, C

Q: 20 To make changes to a manufacturing (active) routing without changing the planning routing first, what window is used?
A. Manufacturing Order Routing Sequence Edit window
B. Routing Utilities window
C. Routing Sequence Entry window
D. Routing Query window
Answer: A

Q: 21 Assume the cost of one component is $10. In component transaction entry, a quantity of 5 for this component was issued for one MO. At MO receipt, an additional 2 were consumed, for at total consumed of 7. Also, a quantity of 3 was backflushed. What will be the Material variance for this component at MO Close?
A. $10
B. $20
C. $30
D. $50
Answer: B

Q: 22 What must be entered in the system before you can create a manufacturing order?
A. Item record
B. Bill of Material
C. Routing
D. Drawing must be assigned to the item
Answer: A, B, C

Q: 23 The Purchasing and Shipping buttons will be enabled on MO Entry if which of the follow statements are correct?
A. The finished good has more than one routing sequence
B. The finished good using the Primary Routing
C. The finished good has an outsourced routing sequence
D. The finished good is not active
Answer: C

Q: 24 Manufacturing Orders can be created by, or within, all of the following processes except?
A. Master Production Scheduling
B. Material Requirements Planning
C. In the MOP/SOP Link window
D. Job Costing
Answer: D

Q: 25 Which statement is true regarding saving allocation pick doc in the Component Transaction Entry window?
A. There is no affect on the items in the system
B. You can not save an allocation pick doc, you must post it
C. Inventory will be decreased from the Issue from Site upon save
D. The allocated quantity will be increased at the issue from site upon save
Answer: D

Q: 26 Which of the following statements is correct regarding the MO Receipt process?
A. Multiple receipts can be posted for one Manufacturing Order no matter what the valuation method of the finished good
B. MO Receipts can be saved
C. Additional components can be backflushed at the time the receipt is posted
D. Additional components can be consumed at the time the receipt is posted
Answer: A, C, D

Q: 27 For MOP/SOP manufacturing orders that are invoiced, which statement represents how to print the additional manufacturing COGS (e.g. COGS -material, COGS Labor, COGS Machine Var. OH, etc.)?
A. Printing the sales order processing report titled Sales Posting Journal triggers the breakout
B. No special setup is required COGS account breakout
C. The account breakout is specified in Sales Order Processing Setup window found under Setup .Sales - Sales Order Proc. Setup
D. The account breakout is specified in the MO Scheduling Preferences window, found under Setup
Manufacturing - User Preferences - MO Schedule Prefs
Answer: A

Q: 28 Which of the following statements defines the Scrap action as it occurs on the Component Transaction Entry window?
A. Component quantities in WIP are marked to be scrapped
B. Costs of theses components are not applied to the manufacturing order
C. Allocated quantity is increased for the component
D. Available quantity is increased for the component
Answer: A

Q: 29 Which status below is NOT valid in the Manufacturing Order Entry window?
A. Quote/Estimate
B. Released
C. Pending
D. Complete
Answer: C

Q: 30 What is the purpose of the Manufacturing Order Variance window?
A. Review high-level information about the routing sequences of a particular manufacturing order
B. Compare estimated and actual costs for materials, machine time and labor, as well as the associated overhead costs
C. Provide a high-level view of CRP information for a work center
D. Modify manufacturing order routing sequences
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved