Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB3-215 Exam - Cheat-Test.com

Free MB3-215 Sample Questions:

1.You have one source file. In order to integrate a journal entry into the General Ledger, what must you specify in the header source so that each row isn brought over as a separate journal entry?
A: Order by on the column that is the same value for each row
B: Group by on the column that is the same value for each row
C: Check the s Key box on the column that is the same value for each row
D: Set the datatype of the Journal Entry number as String
Answer: B

2.Where can you delete an integration?
A:Under Tools - Options
B:Object Browser
C:Within the pen Integration?window
D:Under File -Delete Integration
Answer: B, C

3.Which of the following types of translations can be created?
A:Universal Translation
B:Global Translation
C:Local Translation
D:Fixed Translation
Answer: B, C

4.How do you change the company to which records are going to be integrated when using the SQL Optimized Adapter?
A: Change only the Company Database on the Destination Settings of the integration.
B: Change only the Company that you are logged into when the integration is running.
C: Change both the Company Database on the Destination Settings and the Company that you are logged into.
D: It is not possible to change the company for an existing integration. A new integration would have to be created.
Answer: A

5.How do you change the company to which records are going to be integrated when using the SQL Optimized Adapter?
A: Change only the Company Database on the Destination Settings of the integration.
B: Change only the Company that you are logged into when the integration is running.
C: Change both the Company Database on the Destination Settings and the Company that you are logged into.
D: It is not possible to change the company for an existing integration. A new integration would have to be created.
Answer: A

6.Data types can be changed within Integration Manager for which source type?
A:Simple ODBC source
B:Advanced ODBC source
C:Text source
D:All of the above
Answer: B, C

7.Integration Manager can add a Batch ID for a transaction integration. To do so, in the destination mapping options tab, which option must be set?
A: Create New Batch - True
B: Create New Batch - Yes
C: Add New Batch - True
D: Missing Batch-Add New Batch
Answer: D

8.Cash Receipts are being integrated and applied to Invoices. When looking at the Apply Sales Document window, nothing is applied. What should be checked to resolve this?
A:The invoices (or debit documents) must be unposted, and saved to batches.
B:In the Destination Mapping, click on the Cash Apply collection and then the Options tab. Check to make sure the Rule column is marked to Use Source Recordset.
C:The invoices (or debit documents) must be posted
D:The invoices (or debit documents) must be sitting in the RM Open table
Answer: B, C, D

9.How do you change the company to which records are going to be integrated when using the SQL Optimized Adapter?
A: Change only the Company Database on the Destination Settings of the integration.
B: Change only the Company that you are logged into when the integration is running.
C: Change both the Company Database on the Destination Settings and the Company that you are logged into.
D: It is not possible to change the company for an existing integration. A new integration would have to be created.
Answer: A

10.Which of the following types of translations can be created?
A:Universal Translation
B:Global Translation
C:Local Translation
D:Fixed Translation
Answer: B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved