Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB3-214 Exam - Cheat-Test.com

Free MB3-214 Sample Questions:

Q: 1 After SQL Server installation and SQL Service Pack installation, which of the following procedures are recommended? Choose the 2 that apply.
A. Backup the Dynamics database
B. Backup the Master database
C. Backup the Model database
D. Backup the Windows Operating System
Answer: B, D

Q: 2 Which of the following may cause connectivity problems and is NOT recommended when setting up a Data Source Name (DSN) for use with eEnterprise?
A. A mix of lower-case and upper-case letters in the DSN
B. Checking Perform translation for character data
C. The use of an IP address as the name of the SQL Server machine
D. The use of numbers and letters in the name of the SQL Server machine
Answer: B

Q: 3 Which of the following sort orders are supported for Microsoft Business Solutions Great Plains? Choose the 2 that apply.
A. Dictionary order, case sensitive
B. Dictionary order, case insensitive
C. Binary
D. Dictionary order, case insensitive, uppercase preference
Answer: B, C

Q: 4 You are the SQL Server Administrator for a large company. In order to maximize space on the server you have been asked to adjust the database and transaction log size. Which of the following tools would you use to fulfill this request?
A. Enterprise Manager
B. Great Plains Utilities
C. Great Plains Client Application
D. The size cannot be changed after installation
Answer: A

Q: 5 You run a report for Great Plains that is running on a binary installation.
Which of the following companies will appear SECOND?
A. TJ Enterprises
B. the far side
C. Tanks, Inc.
D. Apathetic Motivational Speakers Bureau
Answer: A

Q: 6 A client is questioning the order of items on a report. What stored procedure will you have the client run to tell you the sort order that was installed?
A. select @@servername
B. sp_helpsql
C. sp_helpindex
D. sp_helpsort
Answer: D

Q: 7 Which of the following options must be selected in the SQL Server Client Network Utility window?
A. Default network library = Named Pipes
B. Default network library = TCP/IP
C. Automatic ANSI to OEM conversion turned OFF
D. Automatic ANSI to OEM conversion turned ON
Answer: B

Q: 8 Which logins are created by Great Plains Utilities during the initialize system process?
A. sa
B. lessonuser1
C. lessonuser2
D. DYNSA
Answer: D

Q: 9 What is the restriction on the number of users that can be created in Great Plains?
A. Number of licenses purchased
B. Number of licenses purchased plus one for administrator
C. Unlimited, but concurrent users cannot exceed the number of licenses purchased
D. Unlimited, all users can concurrently access Great Plains
Answer: C

Q: 10 You are the Financial Services Manager for a government agency. The Financial Controller has asked you to assist with a new agency-wide security initiative. The Controller has drafted a list of the different security groups for Great Plains. You suggest setting up User Classes in Great Plains. To support your position, you can tell the Controller that User Class security has which of the following benefits? Choose the 2 that apply.
A. It is required
B. It applies to all companies
C. It allows you to group users with similar security settings
D. It must be set up for each company separately
Answer: B, C

Q: 11 On a new data server installation, after installation from the CD to the server machine is complete, what is the next recommended step in the Great Plains installation process?
A. Setup fiscal years
B. Install 3rd party products
C. Synchronize modified forms and reports dictionaries
D. Run Great Plains Utilities
Answer: D

Q: 12 Your goal is to determine individual access to windows, reports, and other accounting functions. What System Manager option should you use?
A. User Setup
B. User Class Setup
C. User Access
D. Security Setup
Answer: D

Q: 13 Which of the following are benefits of a Template installation of Great Plains? Choose the 3 that apply.
A. Reduced user interface time during installation
B. Faster data server installation
C. Consistency of client installations
D. The installation CD is no longer required
Answer: A, C, D

Q: 14 Your goal is to establish groupings of users that determine a set of security privileges for the grouping. Which System Manager option should you use?
A. User Setup
B. User Class Setup
C. User Access
D. Security Setup
Answer: B

Q: 15 Your goal is to determine which companies a user will be able to login to.
Which System Manager option should you use?
A. User Setup
B. User Class Setup
C. User Access
D. Security Setup
Answer: C

Q: 16 What is the maximum account length and maximum number of segments that can be configured for the Great Plains Account Framework?
A. Account length of 66 and number of segments of 10
B. Account length of 10 and number of segments of 66
C. Account length of 25 and number of segments of 10
D. Account length of 10 and number of segments of 25
Answer: A

Q: 17 Which file contains all Great Plains default settings?
A. Dex.dic
B. Dex.ini
C. Dynamics.set
D. Dynutils.set
Answer: B

Q: 18 Which file is the Great Plains engine?
A. Dynamics.dic
B. Dynamics.exe
C. Dynutils.exe
D. Dex.exe
Answer: B

Q: 19 Which file contains the paths to the Great Plains dictionaries?
A. Dynamics.dic
B. Dynutils.dic
C. Dynutils.set
D. Dynamics.set
Answer: D

Q: 20 Which file is the application dictionary of Great Plains that contains the core business logic?
A. Dynamics.dic
B. Dynamics.exe
C. Dynutils.dic
D. Dex.dic
Answer: A

Q: 21 Which of the following are advantages of Great Plains stored procedures?
Choose the 2 that apply.
A. They are stored and executed on the server
B. Once executed, they remain in cache memory
C. They are all hand written by Microsoft Business Solutions developers
D. Once executed, they are automatically flushed from memory
Answer: A, B

Q: 22 Which statements in the Great Plains defaults file, when set to TRUE, will generate a DexSQL.Log? Choose the 3 that apply.
A. SQLLogAllODBCMessages
B. SQLLogODBCMessages
C. SQLLogErrors
D. SQLLogSQLStmt
Answer: A, B, D

Q: 23 In batch recovery, what user(s) can re-start the posting of a recovered batch?
A. Only the user that posted the batch
B. Only DYNSA
C. Only the user that posted the batch or DYNSA
D. Any Great Plains user with posting rights
Answer: D

Q: 24 You wish to optimize your stored procedures by triggering the stored procedures to re-write themselves. Which SQL Maintenance procedure do you run?
A. Update statistics
B. Recompile
C. Reconcile
D. Check Links
Answer: B

Q: 25 What is the recommended RAID setup for Great Plains files?
A. Logs on RAID 5, data on RAID 1 or 10, application files on RAID 1
B. Logs on RAID 5, data on RAID 5, application files on RAID 1
C. Logs on RAID 1, data on RAID 10, application files on RAID 5
D. Logs on RAID 1, data on RAID 5 or 10, application files on RAID 1
Answer: D

Q: 26 Which of these indicators is indicative of poor performance?
A. Percent disk time of 97%
B. Buffer cache hit ratio of 95%
C. Average disk queue length of 2
D. Percent processor time of 5%
Answer: A

Q: 27 Your goal is to optimize SQL Server and Great Plains performance. Which of the following selections would you make? Choose the 2 that apply.
A. Implement RAID 1 for log files
B. Have at least 256MB of RAM
C. Use a multiprocessor machine that is set up as a domain controller
D. Use at least 32 bit network cards
Answer: A, D

Q: 28 Which of the following database options will negatively impact Great Plains performance when selected? Choose the 2 that apply.
A. Full recovery model
B. Bulk-logged model
C. Auto close
D. Auto shrink
Answer: C, D

Q: 29 Which of these processor indicators is an indicator of poor server performance?
A. Percent processor time of 65%
B. Server queue length of 1
C. Processor queue length of 5
D. Decrease in processor interrupts/second
Answer: C

Q: 30 What are the major advantages of implementing Microsoft Business Solutions RAID array recommendations on your SQL Server machine? Choose the 2 that apply.
A. Better read/write performance
B. Increased CPU performance
C. Increased network performance
D. Fault tolerance
Answer: A, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved