Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB3-210 Exam - Cheat-Test.com

Free MB3-210 Sample Questions:

Q: 1 What toolbox icon can be used to create columns on a report?
A. Column tool
B. Division tool
C. Text tool
D. Divider tool
Answer: D

Q: 2 What field type will print the contents exactly as they are stored in the field?
A. Data
B. Count
C. Last Occurrence
D. First Occurrence Only
Answer: A

Q: 3 Which report type allow you to change the main table on the report?
A. Primary
B. Secondary
C. Old
D. Original
Answer: B

Q: 4 Which type of report allows you to print a modified report in place of an original report?
A. Custom
B. Secondary
C. Primary
D. New
Answer: C

Q: 5 When should the Variable Characters per Inch option be checked on the Report Definition window?
A. A text report needs to be printed in standard text.
B. A text report needs to be printed in compressed text.
C. A text report needs to be printed using multiple fonts.
D. It can only be used on formatted documents such as a check or an invoice.
Answer: C

Q: 6 How many secondary copies of an original report can be created in Report Writer?
A. 1
B. 2
C. 5
D. Unlimited
Answer: D

Q: 7 What is the size limit on a picture file you want to place on a report in Report Writer?
A. 2k
B. 16k
C. 32k
D. 64k
Answer: C

Q: 8 What table stores original reports?
A. Reports.dic
B. Dynamics.dic
C. Reports.doc
D. Dynamics.set
Answer: B

Q: 9 Which of the following expression types are supported for creating user defined fields with Report Writer?
A. Boolean
B. Fractional
C. Calculated
D. Conditional
Answer: C, D

Q: 10 What is the main function of additional headers and footers?
A. To group related records together on a report.
B. To allow you to have column headings on your report.
C. To have additional space for headings that normally would not fit in the page and report headers.
D. To allow fields such as page numbers and report titles to be in separate header sections on the report
Answer: A

Q: 11 What Report Writer function is associated with the Using Key field?
A. Copy
B. Sorts
C. Restrictions
D. Calculated fields
Answer: B

Q: 12 What is required if you want to change the color and fonts of fields on a report?
A. The report needs to be a text report.
B. The report needs to be a graphical report.
C. The report needs to be a primary copy.
D. The report needs to be a secondary copy.
Answer: B

Q: 13 Which table stores reports that have been modified in Report Writer?
A. Reports.dic
B. Dynamics.dic
C. Pathnames.doc
D. Dynamics.set
Answer: A

Q: 14 Which of the following will allow you to select multiple fields on a report layout window at the same time?
A. "Lasso" method
B. Holding down the Space Bar and selecting additional fields
C. Holding down the Tab key and selecting additional fields
D. Holding down the Shift key and selecting additional fields
Answer: A, D

Q: 15 What is the function of the A icon on the toolbox?
A. It allows you to place a field in section A of the report.
B. It allows you to place a text field on the report.
C. It allows you to place a table field on the report.
D. It allows you to rank the importance of the report.
Answer: B

Q: 16 What is the function of the Using Key field?
A. Restricts the report to include records with the same key value
B. Restricts the report to include records with the key field defined
C. The report will always be sorted by the Using Key field
D. Determines how the report will be sorted in the absence of a user-defined sort
Answer: D

Q: 17 If you wish to place all elements of an array field on a report at once, what key should be pressed while you drag the field on to the report layout?
A. Shift
B. Control
C. Tab
D. Space Bar
Answer: B

Q: 18 When creating a restriction for a report, which of the following can be included in the expression?
A. Table fields
B. Sorts
C. Operators
D. Constants
Answer: A, C, D

Q: 19 How many primary copies of an original report can be made in Report Writer?
A. 1
B. 2
C. 3
D. Unlimited
Answer: A

Q: 20 Which table stores the locations of the dictionary files, including the dictionaries used by Report Writer?
A. Reports.dic
B. Dynamics.dic
C. Pathnames.doc
D. Dynamics.set
Answer: D

Q: 21 Which of the following can be done in Report Writer?
A. Report settings such as calculated fields, can be printed to paper for review.
B. Page Orientation settings can be saved when the report layout is saved.
C. Restrictions can be defined to limit what data will print on a report.
D. Original reports can be deleted and replaced with a custom report that you have designed.
Answer: A, B, C

Q: 22 The layout window in Report Writer is divided into very small graphic units called?
A. Bits
B. Bytes
C. Pixels
D. Elements
Answer: C

Q: 23 Which of the following tools are available on a text report?
A. Divider Tool
B. Arrow Tool
C. Picture Tool
D. Line Tool
Answer: A, B

Q: 24 Which of the following is a unique benefit of using a text report?
A. The report prints faster.
B. The ability to add pictures to the report.
C. It allows you to have additional headers and footers.
D. Only text reports can replace original reports in Great Plains.
Answer: A

Q: 25 Which text report options should be checked on the Report Definition window if you want to use more than one font on a report?
A. Best Text Fit
B. 10 Characters/Inch
C. 17 Characters/Inch
D. Variable Characters/Inch
Answer: D

Q: 26 Which of the following sections will appear as defaults on a new report?
A. Body
B. Additional Header
C. Additional Footer
D. Page Header
Answer: A, D

Q: 27 When is the Reports.dic file created?
A. After inserting an original report into the modified report section of Report Writer
B. After Report Writer is installed on the network or your machine
C. After Report Writer is accessed for the first time
D. After Great Plains is accessed for the first time
Answer: C

Q: 28 When the divider tool is placed in the body on a report layout, what restriction is made on the placement of new report fields?
A. Fields cannot be added to the body after the divider tool is placed.
B. Fields cannot be added to the right of the divider tool.
C. Fields cannot be added to the left of the divider tool.
D. Fields cannot be added to the body unless the grid is turned on.
Answer: B

Q: 29 When inserting multiple sorts, what can be done to insert the sorts in the correct order?
A. You must use additional headers
B. Insert the sorts in reverse order
C. Arrange the sorts using the arrange button
D. After inserting the first sort, highlight it and then insert the next sort
Answer: B, D

Q: 30 How can you make sure that you are modifying the correct report in Report Writer?
A. Use the title on the output bar for the report.
B. Use the title in the report header section.
C. Use the name of the report on the drop down list when printing the report.
D. Use the Ctrl + F9 keys to "transfer" to Report Writer and open the report layout automatically.
Answer: A, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved