Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB3-208 Exam - Cheat-Test.com

Free MB3-208 Sample Questions:

Q: 1 In Modifier, the user opens the IV_Item_Transaction_Inquiry window. This window contains a scrolling window. Where can the user look to verify the type of scrolling window?
A. Property Sheet - Object Tab
B. Property Sheet - Visual Tab
C. Toolbox - Drop Down List
D. Layout - Preview
Answer: A

Q: 2 Original Great Plains windows customized using Modifier get stored in the Forms.dic. When does the Forms.dic get created?
A. Installation of Great Plains
B. Opening of Great Plains
C. The first time you access Modifier from the application
D. When reg keys are added to allow access to Modifier
Answer: C

Q: 3 You are asked to customize the PM Vendor Maintenance window by adding a new local field called Email Address. After adding the field you create a text prompt for that field.
What should you do so the user can visually tell that it is a required field? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Auto-link the text prompt to the field
B. Use Link Prompt to link the text prompt to the field
C. Use Link Lookup to link the field
D. Change the Required property for the field to true
Answer: B, D

Q: 4 The user accesses Modifier and opens the Great Plains Dictionary. The PM Vendor Maintenance Form Definition window is open and a change is made to the "Options" menu.
What type of menu is being customized?
A. Form Level
B. Main Menu
C. Third-Party Form Level
D. Third-Party Main Menu
Answer: A

Q: 5 In Modifier the user opens an existing data type "DDL_Country". This data type is a drop-down list containing 3 static text values. What options are available for customizing the static text values?
A. Insert
B. Remove
C. Replace
D. Edit
Answer: C

Q: 6 In Great Plains, formats are used to display data a particular way. For example a phone number could contain a format with and without an extension. Using Modifier which resource would be used to attach a format?
A. Data Type
B. Field
C. Table
D. Window
Answer: A

Q: 7 You would like to customize a window and have the window layout open in Modifier. Which window properties can be changed using Modifier?
A. AutoOpen
B. Title
C. Name
D. WindowID
Answer: A, B

Q: 8 Using Modifier how can multiple fields be selected within the window layout?
A. Hold down the Control Key while clicking on the fields
B. Hold down the Shift Key while clicking on the fields
C. Hold down the Alt Key while clicking on the fields
D. Lasso the fields using the mouse
Answer: A, B, D

Q: 9 In Great Plains scrolling windows are used to display multiple lines of information. What types of scrolling windows exist in the Great Plains application?
A. Browse Only
B. Editable
C. Adds Allowed
D. User Defined
Answer: A, B, C

Q: 10 In the Great Plains application, how can you visually identify that a window has been customized using Modifier?
A. "Modified" is displayed at the top of the window
B. "Modified" is displayed at the bottom of the window
C. "Modified" appears after the title of the window
D. A period appears before the title of the window
Answer: D

Q: 11 Global changes can be made to some resources in Great Plains. When a global change is made, this change affects the entire dictionary. Using Modifier, what type of resource can be customized with a global change?
A. Pictures
B. Data Types
C. Tables
D. Messages
Answer: A, B, D

Q: 12 In Modifier, how can you change the property of a field or a window using the Properties Window?
A. Double-click on the property to change it's value
B. Select a value from a list
C. Edit Manually
D. Field properties cannot be changed using Modifier
Answer: A, B, C

Q: 13 What allows you to create a window or dialog box in your VBA project?
A. Module
B. User Form
C. Procedures
D. Class Module
Answer: B

Q: 14 You are customizing a Great Plains window by adding VBA code. When debugging the code, which window would you open to display information for all objects on the current window?
A. Immediate Window
B. Locals Window
C. Call Stack Window
D. Watches Window
Answer: B

Q: 15 You are in the VBA code window writing code. After typing a valid object name, what can be used after typing the object name to display a drop-down list of methods and properties available for that object?
A. comma
B. period
C. return
D. tab
Answer: B

Q: 16 Declaring variables before using them in your code is recommended. Doing this alleviates incorrect names of a variables when writing code and the scope of the variable can also be defined. In the VBA options window you can mark an option called "Require Variable Declaration". If this option is marked what displays in the code window before any procedure?
A. Option Explicit
B. Explicit
C. Implicit
D. Force Explicit
Answer: A

Q: 17 You are customizing a Great Plains window by adding VBA code. You set a breakpoint to debug the code. Once stopped at a breakpoint, what command executes the code one line at a time?
A. Continue
B. Step Over
C. Step Out
D. Step Into
Answer: D

Q: 18 What variables can be used only by procedures in the same module?
A. Public
B. Private
C. Explicit
D. Static
Answer: B

Q: 19 You open a Great Plains window and want to customize it with VBA. The window that you opened is a Modal window. When a modal window is displayed, how can it be added to the VBA project?
A. Tools - Customize - Add Current Window to Visual Basic
B. Using the keyboard shortcut Ctrl + F11
C. Modal Windows appear in the VBA project automatically
D. Modal windows cannot be customized with VBA and cannot be added to the VBA project
Answer: B

Q: 20 You have added a Great Plains window and several fields to the VBA project. You realize that a few fields are not needed. How do you remove an individual field from the VBA project?
A. From VBA highlight the field in the Project Explorer window and delete it
B. From VBA highlight the field from the list in the Code Window and delete it
C. From Great Plains choose Tools-Customize-Remove field from Visual Basic
D. Individual fields cannot be removed from the VBA project
Answer: D

Q: 21 You are asked to customize the Payables Transaction Entry window by making the Shipping Method a required field. Using VBA code, which statement would accomplish this?
A. ShippingWeight.Required = True
B. ShippingWeight is Required
C. Shipping Weight = Required
D. Required.ShippingWeight = True
Answer: A

Q: 22 In VBA what method can be used to move the cursor to a specific field?
A. Focus
B. Move
C. Focus Field
D. Move Field
Answer: A

Q: 23 In VBA which property can be used to set the value of a field?
A. Focus
B. Value
C. Set
D. Caption
Answer: B

Q: 24 You have a need to hide the Great Plains Customer Maintenance window. The Customer Maintenance window has been added to the VBA project. Using VBA code, which VBA statements would accomplish this?
A. CustomerMaintenance.Window.Visible = False
B. CustomerMaintenance.Window.Hide
C. CustomerMaintenance.Hide
D. CustomerMaintenance.Visible = False
Answer: C, D

Q: 25 What happens if you don have any Great Plains windows open and you choose Tools-Customize-Add What happens if you don? have any Great Plains windows open and you choose Tools-Customize-Add Current Window to Visual Basic?
A. The Great Plains Toolbar is added to VBA
B. You will receive a Dialog asking you to open a window
C. You will receive a VBA error
D. All Great Plains windows will be added to the VBA project
Answer: A

Q: 26 You have added a Great Plains window to the VBA project. You realize that the wrong window has been added. How do you remove a Great Plains window from the VBA Project?
A. From VBA highlight the window in Project Explorer and delete it
B. From Great Plains choose Tools-Customize-Remove Current Window from Visual Basic
C. From VBA select the window, right click and choose delete
D. Once added, Great Plains windows cannot be removed from the VBA project
Answer: B

Q: 27 You are customizing an original Great Plains window using VBA. You add the Great Plains window to the VBA project. How can you visually tell if the Great Plains window is part of the VBA project?
A. In Great Plains, a period appears after the window title In Great Plains, a period appears after the window title
B. In Great Plains, a period appears before and after the window title.
C. The window display name is listed in the VBA Project Explorer Window.
D. The window technical name is listed in the VBA Project Explorer Window .
Answer: A, C

Q: 28 You open the Purchase Order Entry window. After selecting a Vendor ID you would like to open the Purchasing Vendor Detail Entry window for the user. Which VBA statement would open this window using the indirect method?
A. PurchasingVendorDetailEntry.Open
B. PurchaseOrderEntry.Open
C. ExpansionButton4.Value = 1
D. PurchasingVendorDetailEntry.Activate
Answer: C

Q: 29 You are asked to customize the Payables Transaction Entry window and hide the Payment Terms field when the user selects "Return" in the Document Type field. Using VBA code, how many ways are there to hide the field?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: A

Q: 30 Using VBA, how do you push a button on a Great Plains window?
A. Set the value of the push button equal to 0
B. Set the value of the push button equal to 1
C. Use the Click Event
D. Use the Initialize Event
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved