Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB2-876 Exam - Cheat-Test.com

Free MB2-876 Sample Questions:

Q: 1
You work as a software developer. You have been hired by a company named XYZ.com to create an application. The company runs Microsoft Dynamics CRM 2011.
You plan to use the IOrganizationService Web service to create the application in Microsoft Visual Studio 2010.
You need to ensure you can use the IOrganizationService Web service and access the non-core xRM messages.
Which two of the following steps should you perform to configure your Microsoft Visual Studio project to meet the requirements? (Choose two).
A. You should add a reference to the Microsoft.Xrm.Sdk.dll assembly to the project.
B. You should add a reference to the Microsoft.Crm.SdkTypeProxy.XmlSerializers.dll assembly to the project.
C. You should add a reference to the Microsoft.Crm.Outlook.Sdk.dll assembly to the project.
D. You should add a reference to the Microsoft.Crm.Sdk.Proxy.dll assembly to the project.
Answer: A,D

Q: 2
You work for a company named XYZ.com. You are currently modifying the Account entity in the company’s Microsoft Dynamics CRM 2011 system.
You need to modify the Id property of the parent account ID.
Which of the following values should you enter to configure the Id property as Null?
A. Guid.NewGuid
B. Null.
C. Guid.empty.
D. An empty string.
E. 0
Answer: C

Q: 3
You work as a software developer at XYZ.com. The company runs Microsoft Dynamics CRM 2011 for its customer relationship management software.
You are using CrmSvcUtil to create an early-bound entity class to access business data in the Microsoft Dynamics CRM 2011 system.
Which two the following statements describe early-bound entity classes?
A. You cannot use early-bound classes without the organization service context.
B. The compiled executable contains the code necessary to invoke the types’ properties, methods, and events.
C. The type references of the class are checked when the class is compiled.
D. The type references of the class are checked every time the class is run.
Answer: B,C

Q: 4
You work as a software developer at XYZ.com. The company runs Microsoft Dynamics CRM 2011 for its customer relationship management software.
You are creating a late-bound entity class to access business data in the Microsoft Dynamics CRM 2011 system.
Which two the following statements describe late-bound entity classes?
A. The type references of the class are checked only when the object is created or an action is performed on the type.
B. The type references of the class are checked when the class is compiled.
C. Enables you to work with types such as custom entities and custom attributes that were not available when the application was compiled.
D. Requires the developer to reference the libraries that contain the object at compile time.
Answer: A,C

Q: 5
You work as a software developer at XYZ.com. The company runs Microsoft Dynamics CRM 2011 for its customer relationship management software.
You are creating a custom solution for the Microsoft Dynamics CRM 2011 system. You use Microsoft Visual Studio 2010 to create a Microsoft Silverlight 4.0 application. The application uses the Representational state transfer (REST) endpoint and is hosted in a web resource in the custom solution.
You want to reconfigure the application to run without a web browser.
How should you modify the application?
A. You should configure the application to access data using the Simple Object Access Protocol (SOAP) endpoint.
B. You should configure the application to access data using code written in JScript.
C. You should rewrite the code using synchronous methods.
D. You should remove procedures that use the EXECUTE method from the application.
Answer: A

Q: 6
You have been hired as a developer by a company named XYZ.com to extend their Microsoft Dynamics CRM 2011 system.
You are creating a custom entity. You create several image web resources to use in the custom entity.
Apart from the ribbon, where else in Microsoft Dynamics CRM 2011 can you use image web resources? (Choose all that apply)
A. In application ribbons.
B. In entity forms.
C. In .ASPX pages.
D. In a site map subarea.
Answer: A,B,D

Q: 7
You have been hired as a developer by a company named XYZ.com to extend their Microsoft Dynamics CRM 2011 system.
You are creating a custom entity. You want to create some image web resources to use in the custom entity.
Which four of the following image file types does Microsoft Dynamics CRM 2011 support in image web resources? (Choose four).
A. JPC
B. TIFF
C. PNG
D. ICO
E. BMP
F. GIF
Answer: A,C,D,F

Q: 8
You have been hired as a developer by a company named XYZ.com to extend their Microsoft Dynamics CRM 2011 system.
You are creating a custom entity. You want to create a data web resource to use in the custom entity.
Which of the following statements is true?
A. A data web resource must use the .xls file extension.
B. A data web resource must use the .xml file extension.
C. A data web resource must use the .cer file extension.
D. A data web resource must use the .dat file extension.
Answer: B

Q: 9
You have been hired as a developer by a company named XYZ.com to extend their Microsoft Dynamics CRM 2011 system.
You are creating a custom entity. You are creating an HTML web resource to use with the custom entity.
Which two of the following are limitations of HTML web resources? (Choose two).
A. An HTML web resource can only accept one custom query string parameter called "data".
B. An HTML web resource can accept only the type, ID and orgname parameters
C. An HTML web resource cannot contain any code that must be executed on the server.
D. HTML web resources do not support the userlcid or orglcid parameters.
Answer: A,C

Q: 10
You have been hired as a developer by a company named XYZ.com to extend their Microsoft Dynamics CRM 2011 system.
You are creating HTML web resources. You want to manage the appearance of HTML Web resources by linking them to a shared library of CSS styles (cascading style sheets).
How can you accomplish this goal?
A. By deploying the style sheets to a network shared folder and using UNC path references.
B. By deploying the style sheets as web resources and using relative path references.
C. By deploying the style sheets to the same folder as the HTML web resources.
D. By deploying the style sheets to the Inetpub folder on the web server.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved