Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB2-866 Exam - Cheat-Test.com

Free MB2-866 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following statements applies to both Microsoft Dynamics CRM 2011 on-premises and Microsoft Dynamics CRM Online 2011?
A. supports custom workflow assemblies
B. supports Internet lead capture
C. allows a maximum of 2048 fields per entity
D. allows offline synchronization with Microsoft Outlook 2010
Answer: D

Q: 2
When creating a solution using Microsoft Dynamics CRM 2011, which new solution component types can you add? (Choose all that apply.)
A. entities
B. client extensions
C. connection roles
D. service endpoints
Answer: B,A

Q: 3
Users in a Microsoft Dynamics CRM 2011 organization run Microsoft Dynamics CRM 2011 for Microsoft Office Outlook. Which of the following Outlook settings are managed by the Microsoft Dynamics CRM system settings? (Choose all that apply.)
A. the interval between sending of Microsoft Dynamics CRM email messages
B. minimum times for synchronization processes
C. the process of updating parent accounts when contacts synchronize
D. the synchronizing client
Answer: D,A

Q: 4
Which of the following are features of the Microsoft Dynamics CRM 2011 platform? (Choose all that apply.)
A. controlling access to the database through the data access layer
B. raising events for workflow processes
C. controlling access to objects through security
D. enforcing the population of required custom fields on a record
Answer: D,B

Q: 5
A Microsoft Dynamics CRM 2011 organization has users located in three countries. You need to set the decimal precision for the currency fields. Which of the following settings should you configure? (Choose all that apply.)
A. the Pricing Decimal Precision system setting
B. the Personal Standards and Formats setting
C. the Organizational Standards and Formats setting
D. the Precision setting on each currency attribute
Answer: A

Q: 6
Which type of customization is not supported by Microsoft Dynamics CRM 2011?
A. customizing the Microsoft Dynamics CRM schema
B. automating business processes through Microsoft Dynamics CRM dialogs
C. extending Microsoft Dynamics CRM by using application event programming
D. creating entities, fields, forms and charts within Microsoft Dynamics CRM
E. modifying the Microsoft Dynamics CRM website files and settings
Answer: B

Q: 7
A company uses Microsoft Dynamics CRM 2011. You plan to disable a business unit in the organizational hierarchy. How will this affect users? (Choose all that apply.)
A. Users assigned to the disabled business unit will not be able to log on to Microsoft Dynamics CRM.
B. Users assigned to the disabled business unit will be reassigned to the root business unit.
C. Users assigned to child business units subordinate to the disabled business unit will be reassigned to the root business unit.
D. Users assigned to child business units subordinate to the disabled business unit will not be able to log on to Microsoft Dynamics CRM.
Answer: C,B,A

Q: 8
After installing a Microsoft Dynamics CRM 2011 managed solution, which of the following statements are true? (Choose all that apply.)
A. You can add solution components to the managed solution.
B. You cannot remove solution components from the managed solution.
C. You can export the managed solution.
D. Deleting the managed solution will uninstall all of its solution components.
Answer: D,C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved