Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB2-633 Exam - Cheat-Test.com

Free MB2-633 Sample Questions:

1. You are the administrator for your organization and are about to install Microsoft Dynamics CRM 4.0. The company expects heavy use of the system, so you have determined that you need to put the Application server role, the Platform server role and the other server roles on three different physical server computers. How can you do this?
A.Write three XML configuration files which contain the server roles necessary for each of the three servers. Run the installation program on the three servers from the command line, specifying the appropriate XML file each time.
B.Run the installation program on the three servers, selecting the custom installation option and selecting the appropriate server roles each time.
C.Run the installation program on the three servers, selecting the typical installation option. After installation, disable the services you dont want to run.
D.Run the installation program on the three servers, selecting the typical installation option. Unregister the dll files you do not want to run. WArialTahomaZX
Answer: A

2. At 10am, the Account record for Fabrikam has blank values for the phone and fax numbers. At 11am, Bob and Carol both take the Account record for Fabrikam offline. At 2pm, Alice, who is working online, sets the phone field to 555-0121 and the fax field to 555-0122. At 3pm, Bob sets the phone field to 555-0123. At 4pm, Carol sets the fax field to 555-0124. At 5pm, Carol goes back online. At 6pm, Bob goes back online. What values are in the phone and fax fields?
A.The phone field contains 555-0123 and the fax field is blank.
B.The phone field contains 555-0123 and the fax field contains 555-0124.
C.The phone field is blank and the fax field contains 555-0124.
D.The phone field contains 555-0121 and the fax field contains 555-0122. WArialTahomaZX
Answer: B

3. You are the administrator for your companys Microsoft CRM 4.0 system, and have installed and configured it in your London office, using Windows 2003 Server and Windows XP on the desktop computers. All users use the CRM client for Outlook. Your company has started business in Japan, and has employed some Japanese-speaking staff in London to support this business objective. These users would like the interface and help text to be in Japanese, and would also like the ability to display data, such as records of emails sent by Japanese customers, in the Japanese language. How can you achieve this?
A.Install Microsoft CRM client for Outlook. Install the Japanese CRM language pack. Install support for East Asian characters on the operating system.
B.Install the Japanese Edition of Microsoft Office. Install Microsoft CRM client for Outlook. Install support for East Asian characters on the operating system.
C.Install Microsoft CRM client for Outlook. Install the Japanese CRM language pack.
D.Install Microsoft CRM client for Outlook. Install support for East Asian characters on the operating system. WArialTahomaZX
Answer: A

4. You are planning the installation of Microsoft CRM 4.0 for your organization. You have purchased two servers, one for the CRM database, and one for the CRM application. The information in your system is commercially very sensitive, and your CEO wants to ensure that no data is transmitted in clear text at any point in the network. The CEO has asked you to configure this. What do you do?
A.Configure SSL and require it for use with CRM.
B.Configure the two servers and the CRM client computers to use IPSec.
C.Configure the two servers and the CRM client computers to use EFS.
D.Configure Group Policy to ensure that passwords meet complexity requirements. WArialTahomaZX
Answer: B

5. You have just installed Microsoft Dynamics CRM 4.0, and users have created ten account records. Then you notice that the base currency is not set correctly. What action do you take?
A.Change the base currency.
B.Delete the records that use financial fields. Change the base currency. Then recreate the deleted records.
C.Uninstall Microsoft Dynamics CRM 4.0, and then reinstall it. Recreate the records.
D.Change the currency on the records. Set the default currency for all users to the correct currency. WArialTahomaZX
Answer: C

6. Your company has purchased new servers for Microsoft SQL Server 2005 and Microsoft Exchange Server 2007, as part of the infrastructure that will work with Microsoft CRM 4.0. Because these are business critical applications, it has been decided that both will be clustered. Which of the following configuration options should you choose?
A.Active/Active clustering for SQL and Active/Active clustering for Exchange.
B.Active/Active clustering for SQL and Active/Passive clustering for Exchange.
C.Active/Passive clustering for SQL and Active/Active clustering for Exchange.
D.Active/Passive clustering for SQL and Active/Passive clustering for Exchange. WArialTahomaZX
Answer: D

7. You are planning your installation of Microsoft CRM 4.0. You intend to install SQL Server to store the CRM data on one server, with the CRM application installed on a second server. All servers are running editions of Windows 2003 with the latest Service Pack. Which of the following combinations are valid?
Choose the 2 that apply.
A.Install SQL Server 2005 on Windows Server 2003 Standard Edition and CRM on Windows Server 2003 Web Edition.
B.Install SQL Server 2005 on Windows Server 2003 Web Edition and CRM on Windows Server 2003 Standard Edition.
C.Install SQL Server 2000 on Windows Server 2003 Standard Edition and CRM on Windows Server 2003 Web Edition.
D.Install SQL Server 2005 on Windows Server 2003 Standard Edition and CRM on Windows Server 2003 Standard Edition. WArialTahomaZX
Answer: A, D

8. You are planning your installation of Microsoft CRM 4.0. You are selecting the operating system platform for the CRM server. On which of the following servers can you install Microsoft CRM 4.0?
Choose the 2 that apply.
A.Windows Server 2000 with Service Pack 4.
B.Windows Server 2003 Enterprise Edition with Service Pack 1.
C.Windows Server 2008.
D.Windows Server 2003 Datacenter Edition with Service Pack 2. WArialTahomaZX
Answer: C, D

9. Your company has a Windows 2000 mixed mode domain, CONTOSO, and a Windows Server 2003 Native mode domain, NORTHWIND. The two domains are in the same Active Directory Forest. Users in both domains need to access Microsoft CRM. On which combinations of servers could you install Microsoft CRM?
A.A SQL Server in CONTOSO and a CRM server in NORTHWIND, orA SQL Server in NORTHWIND and a CRM server in NORTHWIND.
B.The SQL Server can be in either domain, and the CRM server can be in either domain.
C.A SQL Server in NORTHWIND and a CRM server in NORTHWIND.
D.A SQL Server in CONTOSO and a CRM server in CONTOSO, orA SQL Server in NORTHWIND and a CRM server in NORTHWIND. WArialTahomaZX
Answer: C

10. You are planning the installation of Microsoft Dynamics CRM 4.0 for your organization on your Small Business Server 2003 computer. Which of the following limitations must you consider?
Choose the 2 that apply.
A.There is a 4GB database limit.
B.There is a maximum of 75 users.
C.You cannot set up trusts to other domains.
D.SQL Server Reporting Services cannot be used with SSL. WArialTahomaZX
Answer: B, C

11. For what purpose does Microsoft Dynamics CRM 4.0 use Active Directory?
Choose the 2 that apply.
A.User authentication
B.Verification of the installtion user's privileges
C.User license management
D.Imeplementation of Microsoft Dynamics CRM permissions WArialTahomaZX
Answer: A, B

12. In which of the four conceptual layers is most business logic implemented?
A.Database
B.Application
C.Platform
D.Presentation WArialTahomaZX
Answer: C

13. As part of the Microsoft Dynamics CRM Dynamics 4.0 installation process, the Environmental Diagnostic Wizard conducts various checks to ensure a smooth installation. Which of the following are checked?
Choose the 3 that apply.
A.Active Directory Domain Model
B.Available disk space on the Microsoft Dynamics CRM server
C.Whether the SQL Server Agent is running on the SQL Server
D.Whether the DNS Server is accessible WArialTahomaZX
Answer: B, C, D

14. Trey Research has an existing installation of Microsoft Dynamics CRM Dynamics 4.0 in domain TREY. They have recently merged with another company, and it has been decided that their Microsoft Dynamics CRM installation will be moved to a new domain. The existing implementation consisted of Microsoft Dynamics CRM server software and Reporting Services on server CRM1, and the CRM databases on server DB1. Reporting Services had been installed as part of the Microsoft Dynamics CRM installation. Both servers CRM1 and DB1 will be redeployed for other purposes after Microsoft Dynamics CRM has been moved.
The new CRM installation has been completed. It is your role to completely remove the CRM server software from CRM1, to remove any CRM data from the TREY domain, and to remove CRM data from server DB1. What steps should you take to achieve this?
Choose the 3 that apply.
A.Run the Microsoft Dynamics CRM Server Setup program to remove the Microsoft Dynamics CRM server software from CRM1.
B.Use the Reporting Services setup program to remove Reporting Services from CRM1.
C.Use SQL Enterprise Manager to drop the Microsoft Dynamics CRM databases from DB1.
D.Use the Active Directory Users and Computers snap-in to remove the Microsoft Dynamics CRM security groups from the TREY domain. WArialTahomaZX
Answer: A, C, D

15. You are the administrator of your companys network, and you have just completed the installation of Microsoft Dynamics CRM server on the computer SALES01. Members of the sales department have started to use Microsoft Dynamics CRM, using the url http://crm.
One salesperson complains that he cannot connect to the CRM server, because whenever he tries to connect, Internet Explorer starts and then immediately closes.
You need to ensure that the salesperson can connect to the CRM server. What should you do?
Choose the 2 that apply.
A.Configure the salespersons computer so that Updates are downloaded and installed automatically.
B.Configure the salespersons computer so that http://crm is included in Trusted sites in Internet Options.
C.Configure the salespersons computer to disable popup blocking, or enter http://crm in the popup blocker's exceptions list.
D.Configure the salespersons computer so that a network drive is mapped to \\SALES01\crm, and then restart Internet Explorer. WArialTahomaZX
Answer: B, C

16. You are working with a trial version of Microsoft Dynamics CRM 4.0. Your users have been entering data. You would like to upgrade to a production version. Which of the following must be set correctly in order to avoid a reinstallation of the product?
A.License Key.
B.Port number of the CRM website.
C.Base Currency code.
D.Organization name WArialTahomaZX
Answer: C

17. You are a CRM consultant working for a customer, where email traffic is processed exclusively by Exchange 2003. Half of their employees are CRM users and half are not. The marketing department sends emails to contacts informing them of special offers, and the IT department uses CRM Service Management functionality. Users send support request emails to support@contoso.com. Emails to this address are received by all members of the IT support team, as well as in a shared location within CRM.
Earlier today, the IT staff restored Active Directory from a two-week old backup, and now Microsoft Dynamics CRM is not working properly. Which of the following CRM objects should you check for corresponding objects in Active Directory?
Choose the 2 that apply.
A.Queues.
B.Contacts.
C.Teams.
D.Users. WArialTahomaZX
Answer: A, D

18. You are the administrator for a company that hosts Microsoft Dynamics CRM 4.0. Which server component determines the organization to which a user belongs?
A.Help server.
B.Application server.
C.Discovery service.
D.Web service. WArialTahomaZX
Answer: C

19. You are the administrator of your organizations network. A colleague wants to install Microsoft Dynamics CRM Server 4.0. You agree to let them do this but you do not want to give your colleague Domain Administrator privileges. Which of the following privileges will they require?
Choose the 2 that apply.
A.SQL Server Administrator privilege.
B.Local Administrator privileges on the Exchange server computer.
C.Local Administrator privileges on the CRM computer.
D.Local Administrator privileges on the Domain Controller. WArialTahomaZX
Answer: A, C

20. You are installing Microsoft Dynamics CRM 4.0 and are manually adding the user and computer accounts to security groups. The CRM server, SQL server, Exchange server, Reporting Services server and Domain Controller are all different computers. To which two security groups must you add the computer account of the CRM server?
Choose the 2 that apply.
A.ReportingGroup.
B.PrivUserGroup.
C.SQLAccessGroup.
D.PrivReportingGroup. WArialTahomaZX
Answer: B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved