Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB2-228 Exam - Cheat-Test.com

Free MB2-228 Sample Questions:

Q: 1 The Microsoft CRM 1.2 SDK describes categories of customizations as "Fully Upgradable" or "Mostly Upgradable". Which of the following CRM customizations are "Mostly Upgradeable" according to the Microsoft CRM 1.2 SDK?
A. Post-callouts.
B. Code developed for OnChange events.
C. Customizations using the MS CRM SDK.
D. Customizations using Microsoft CRM Tools.
Answer: A, B, C

Q: 2 Which of the following record types can have their forms, views and previews customized using the System Customizations tool?
A. Sales Literature
B. Business Units
C. Activities
D. Users
Answer: A

Q: 3 Which of the following CRM customizations are not supported?
A. Modifications to any .aspx files in the Microsoft CRM application.
B. VBScript code developed for the OnChange event.
C. Direct modifications to the physical schema of the Microsoft CRM databases.
D. Code that inherits from ServicedComponent and implements the ICRMCallout interface.
Answer: A, B, C

Q: 4 Which of the following field types support client side events?
A. Textbox
B. Picklist
C. DateTime
D. Lookup
Answer: B

Q: 5 Using the application integration capabilities of Microsoft CRM, Bob adds a new side tab in the Microsoft CRM Account details form. This side tab will display an internal web site which includes sensitive financial information about the Account. Which of the following conditions describe the requirements for a user to see the new tab in the account details page?
A. User must be granted rights to view custom side tabs.
B. The ValidForView attribute must be set to "0".
C. The user must be the owner of this account.
D. The user must have CRM_READ_ACCESS rights for this Account.
Answer: D

Q: 6 You have customized the Account form using the system customization tools and have saved those customizations. Which of the following represent the steps that must be taken to display those changes to users and ensure that they will function as expected?
A. You must publish customizations using Customization Transport Manager
B. You must publish customizations using Schema Manager You must reset IIS
C. You must publish customizations using Customization Transport Manager You must reset IIS
D. You must export customizations using Customization Transport Manager You must reset IIS
Answer: C

Q: 7 What are some of the ways that you can process the data sent through a Post URL action?
A. Create an ASP.NET page to process the HTTP POST data.
B. Create an MSMQ server that can process HTTP POST data.
C. Create an ASP.NET web service that can be called via HTTP POST.
D. Create an ASP.NET page to process the HTTP POST data and return processing results back to the Microsoft CRM Workflow Process invoking the Post action.
Answer: A, C

Q: 8 You want to use Workflow to initiate a bidirectional integration of Account data between Microsoft CRM and another application. You are using Workflow rather than a post-callout because the Customer wants to be able to modify the criteria for the integration using workflow. Users do not have permissions to delete accounts. Which of the following approaches can be expected to best achieve this result?
A. 1. Create a workflow on the Create event. 2. Create a workflow on the Status Change event when the Account is de-activated. 3. Use the Post-Url action in both workflows to send data to the other application. 4. Configure the other application to return updated information to Microsoft CRM using the CRMAccount.Update()method. 5. Configre the other application to call the CRMAccount.Deactivate()method if the account is deleted.
B. 1. Create a workflow on the Create, Update and Delete events. 2. Use the Post-Url action from these events to send data to the other application. 3. Configure the other application to return updated information to Microsoft CRM using the CRMAccount. Update() method 4. Configure the other application to call the CRMAccount.Delete() method if the account is deleted.
C. 1. Create a workflow on the Create and State Changed event 2. Create a manual workflow 3. Use the Post-Url action for these workflows to send data to the other application 4. Configure a post-callout to call the manual event when the Account is updated. 5 Configure the other application to return updated information to Microsoft CRM using the CRMAccount.Update() or CRMAccount.Deactivate() method.
D. 1. Create a workflow on the create, update, and deactivate event 2. Use the Post-Url action to send and receive data to the other application 3. Configure the other application return updated information to Microsoft CRM using the CRMAccount.Update()method.
Answer: C

Q: 9 Which of the following approaches is possible using the extension mechanisms for implementing custom platform-based business logic for Microsoft CRM 1.2?
A. Execute code after the creation of an account.
B. Execute code when an account is opened for view.
C. Execute code between the user's save and the creation of an account.
D. Execute code before the deletion of an account.
Answer: A

Q: 10 Which of the following descriptions is true for the CRMIncident.RetrieveByObject() method?
A. This method is used to retrieve the users that the Incident is assigned to.
B. This method is used to retrieve all the incidents (cases) associated with an account or contact.
C. This method is used to retrieve objects associated with incidents.
D. This method is used to retrieve the details of an incident specified by the incident id set in the
Microsoft.Crm.Platform.Proxy.CObjectName object passed in the parameters.
Answer: B

Q: 11 Which of the following statements are true about both the ColumnSet XML schema and the Fetch XML schema?
A. Both schemas allow joining of objects.
B. Both schemas allow filtering of objects.
C. Both schemas are able to retrieve the same columns.
D. Both schemas allow order by.
Answer: B, C, D

Q: 12 When creating a new activity for an Account, which of the following columns in the activity class schema is used to set the "Regarding" attribute of the activity to a specified account?
A. Set ownerid, ownertype to the associated account.
B. Set objectid to the associated account and set objecttype to Microsoft.Crm.Platform.Types.otAccount.
C. Set owningbusinessunit to an array of objecttype structs which includes the associated account id and objecttype of Microsoft.Crm.Platform.Types.otAccount.
D. Use the CRMActivity.Update method to specify the activityPartyXml to set the associated account details.
Answer: B

Q: 13 Which of the following is an account retrieval method that can be used to retrieve all accounts owned by a specific CRM user?
A. CRMAccount.RetrieveByPrincipal(Caller, Principal,ColumnSetXML)
B. CRMAccount.RetrieveByOwner(Caller, OwnerId, ColumnSetXML)
C. CRMAccount.RetrieveByUser(UserId, ColumnSetXML)
D. CRMAccount.RetrieveByCRMUser(Caller, UserId, ColumnSetXML)
Answer: A

Q: 14 Which is the best assembly containing the value types used to build XML strings for the methods found in the Microsoft.Crm.Platform.Proxy assembly?
A. Microsoft.Crm.Platform.Flags
B. Microsoft.Crm.Platform.Types
C. Microsoft.CRM.Proxy.Types
D. Microsoft.Crm.Platform.Proxy.Types
Answer: B

Q: 15 Bob is developing a public web site to capture demographic information from internet users. He wants to create a new lead in the Microsoft CRM system for every user submission.
In order to achieve this, he creates a web application that captures the user's information.
The following steps represent some general approaches to provide a security context for the web
application to operate under. Which of the following represent the best general approach?
A. - Instantiate the CredentialCache. - Instantiate the NetworkCredential Object and set particular credentials.
- Add a value to the CredentialCache. - Assign the value to the BizUser Object. - Call Create methods on the lead Object using the BizUserObject.
B. - Instantiate NetworkCredential Object. - Assign BizUser credentials to the DefaultCredentials property of the NetworkCredential object. - Call Create methods on the lead object using the BizUser credentials.
C. - Add the Internet Anonymous user to the Microsoft CRM System Administrator role. - Instantiate the NetworkCredential Object and use DefaultCredentials as this will be populated by the website anonymous user account credentials. - Assign the value to the BixUser.
D. - Create an "Integration User" that belongs to the Administrator role, and change web site security to run in Kerberos mode under the Integration User credentials.
Answer: A

Q: 16 You have an array of accountid values. Which of the following techniques is the best way to return a list of specific accounts?
A. Convert the array into a Fetch XML string representing the query. Then use
CRMQuery.ExecuteQuery(Caller, QueryXML)
B. CRMAccount.Retrieve(Caller, Ids, ColumnSetXML) method where the array of accountid values is passed as the Ids parameter.
C. CRMAccount.BulkRetrieve(Caller, Ids, ColumnSet) method where the array of accountid values is passed as the Ids parameter.
D. CRMAccount.RetrieveAll(Caller, Ids, ColumnSetXML) method where the array of accountid values is passed as the Ids parameter.
Answer: C

Q: 17 Which of the following approaches is used to upload an attachment to a note?
A. Use the CRMNotesManager.Attach() method to specify the path of the attachment.
B. Use a html page to capture the attachment details and submit to the MSCRMSERVICES/NoteUpload.srf page on the Microsoft CRM Server.
C. Include the attachment path "<attachmenturl>?in the notesManagerXml definition xml string used during the create or update of the note.
D. Use the CRMNotesManager.Append() method to specify the path of the attachment.
Answer: B

Q: 18 Which of the following statements describe the difference between Privileges and Access Rights?
A. Privileges are assigned to specific users whereas Access Rights are assigned to Record Types such as Accounts or Leads.
B. Privileges are associated with object types (e.g.Accounts) whereas Access Rights are associated with specific object instances (e.g.Account 1).
C. Privileges can be associated with a specific user whereas Access Rights are only associated with specific objects for all users.
D. Privileges and Access Rights refer to exactly the same set of security concepts.
Answer: B

Q: 19 Which of the following responses (if any) would be the faster method to retrieve records? Retrieve methods or ExecuteQuery Why?
A. ExecuteQuery will be faster since the query is already built into the object and can be translated into data access layer faster.
B. Retrieval methods will be faster since ExecuteQuery has to parse through Fetch XML.
C. ExecuteQuery will be faster since Retrieval methods prepare and return additional information pertaining to the retrieval object which in turn slows down the query overall.
D. Both methods are executed at the same speed since they are both converted to the same data access code.
Answer: B

Q: 20 In what namespace will you find the enumerations used as parameters to methods in the Microsoft CRM class libraries?
A. Microsoft.Crm.Platform.Enum
B. Microsoft.Crm.Platform.Proxy.Enum
C. Microsoft.Crm.Platform.Types
D. Microsoft.Crm.Platform.Proxy
Answer: D

Q: 21 Bob wants to create a custom solution to extend Microsoft CRM. In order to utilize some of the best practices in developing solutions with the Microsoft CRM class libraries, which of the following classes might he include in his solution?
A. A Configuration Class to extract static information stored in configuration files.
B. A Wrapper Class to encapsulate logic for interacting with the Microsoft CRM class library.
C. A Data Access Class to encapsulate stored procedures to access Microsoft CRM data store.
D. An Abstract Base Class to encapsulate general code pertaining to objects and variables for reuse.
Answer: A, B, D

Q: 22 Using Deployment Manager, Bob publishes a custom Product entity string attribute with Display Name and Name of "serialno" and of size 256. He wants to programmatically fetch this custom attribute in a query. When querying the Product entity using specific column names in a
ColumnSetXML, which of the following columns would return the new custom attribute?
A. <column>#serialno</column>
B. <column>CFIserialno</column>
C. <column> serialno</column>
D. <column> CFSserialno</column>
Answer: D

Q: 23 An existing account has five related Contacts. The current user has Global Delete privileges for Accounts and Contacts. If the CRMAccount.Delete() method is executed for this account, which of following statements would be true?
A. An exception would be thrown.
B. Related Contacts are reparented to the Account Parent Account if one exists.
C. Related Contacts are deleted.
D. Contacts will not be related to any Account.
Answer: C

Q: 24 You are developing a custom application that integrates Microsoft Business Solutions CRM Accounts with another system. The functional requirements state that the post-callout must update the account with an account number from the other system. Your application will use a dedicated user account to perform the update. While testing your post-callout you notice that it has entered an infinite loop. Which answer best describes the steps to take to resolve this problem?
A. Store the account GUID in a class variable. Test for the same GUID on subsequent PostUpdate events. If they match, do not update the account.
B. Use Thread-Local-Storage to store the account GUID. Test for the same GUID on subsequent PostUpdate events. If they match, do not update the account.
C. Test to see if the modified by field in the XML string passed to the PostUpdate event equals the dedicated user account used by your application.. If they are the same, do not update the account.
D. Set the TransactionComplete parameter of the PostUpdate event to true when updating the account number in your post-callout.
Answer: C

Q: 25 You are developing an application which extends Microsoft Business Solutions CRM. The requirements state that the Microsoft Business Solutions CRM web client and Microsoft Business Solutions CRM Sales for Outlook will be used. To accommodate some of the functional requirements, a custom database and tables have been deployed. Which approach (if any) is best for offline synchronization of these tables for the Microsoft Business Solutions CRM Sales for Outlook client?
A. Extend the synchronization plan using the Microsoft Business Solutions CRM Deployment manager. Add your custom tables to the synchronization plan. The custom data will be synchronized by the platform automatically.
B. Subscribe to the OnSyncComplete event of the Microsoft Business Solutions CRM Sales for Outlook platform. Using SQLDMO, ADO and VBScript, create and synchronize the custom data with scripts.
C. Create a custom .Net assembly. Inherit from the ISyncData interface and implement your custom data logic using SQLDMO and ADO.net to manage databases, tables and data.
D. Extending the synchronization framework is not supported.
Answer: D

Q: 26 You are designing an application that extends the Microsoft Business Solutions CRM platform. The functional requirements state you need to leverage functionality surrounding the Contract entity in the Microsoft Business Solutions CRM application. This includes creating new contracts as well as retrieving existing contracts as part of a workflow process. Which type of Microsoft CRM license would the user need to perform these actions?
A. Microsoft CRM Sales Standard
B. Microsoft CRM Sales Professional
C. Microsoft CRM Customer Service Standard
D. Microsoft CRM Customer Service Professional
Answer: D

Q: 27 How does Microsoft Business Solutions CRM validate JScript/JavaScript code in OnChange events?
A. Validation is enabled when you set the alidateScript attribute of the web.config file for the Microsoft Business Solutions CRM application to no
B. There is no mechanism within Microsoft Business Solutions CRM to validate JavaScript/JScript code for OnChange events.
C. OnChange event code is validated by Microsoft Business Solutions CRM at the platform layer using Microsoft Internet Explorer components.
D. OnChange event code is validated by Microsoft Business Solutions CRM at the application layer using Microsoft Internet Explorer components.
Answer: B

Q: 28 Which statement best describes the relationship between post-callouts and a given a Microsoft Business Solutions CRM transaction?
A. The post-callout is configurable to either act as part of the transaction or to act independently from the transaction. When acting as part of the transaction, the post-callout must vote to commit or abort the transaction.
B. The post-callout is always part of the transaction and must vote to commit or abort the transaction.
C. The post-callout is called after the transaction occurs and has no vote in the transaction.
D. The post-callout may be configured to take part in one or more transactions of the same object type. This technique can be used to optimize bulk processing. The post-callout must vote to commit or abort the transaction.
Answer: C

Q: 29 You are designing a web application to extend Microsoft CRM. The functional requirements state that data grids in the application must mimic the look and feel of the of the Microsoft Business Solutions CRM web client application. Which approach represents a supported way of achieving this goal?
A. Reference the Microsoft.Crm.Application.Pages.Grids.dll assembly in your project.
B. Inherit from the Microsoft CRM grid control classes implemented in the
Microsoft.Crm.Application.Pages.Grids.dll assembly.
C. Create a custom control based on observation of the HTML produced by the Microsoft CRM grid controls.
D. Inherit the ICRMGridControl interface and implement a custom .Net assembly as documented in the Microsoft Business Solutions CRM 1.2 SDK.
Answer: C

Q: 30 You are developing an application that extends the Microsoft Business Solutions CRM application. Your design document states that you need to retrieve the owner of the account's full name in addition to several attributes of the account. How would you achieve this using Fetch XML?
A. Use the Fetch XML join operator to join the owninguser field of the account with the systemuserid of the owner. Include the systemuser's full name in the list of fields to retrieve. owner.
B. Add a Fetch XML link-entity element to the Fetch XML and specify the value of the account owner systemuserid in the value attribute. Specify awninguser for the on attribute.
C. Add a Fetch XML join-entity element to the Fetch XML and specify the value of the account owner systemuserid in the value attribute. Specify awninguser for the from attribute.
D. Add a Fetch XML link-entity element to the Fetch XML and specify the value of the account owner systemuserid in the value attribute. Specify awninguser for the from attribute.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved