Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB2-186 Exam - Cheat-Test.com

Free MB2-186 Sample Questions:

1.If a Microsoft CRM user accepts an Activity or Case, where will it be placed in the application?
A: Assigned queue
B: Draft queue
C: In Progress queue
D: Public queue
Answer: C

2.A Subject record has how many parent relationships?
A: 1
B: 3
C: 5
D: Unlimited
Answer: A

3.Which type of user is the Microsoft CRM Sales for Outlook client targeted to?
A: Accounting person
B: Field Service person who travels to client sites
C: Sales person
D: Network Administrator
Answer: C

4.How many sections may be added to a Knowledge Base Template?
A: 1
B: 2
C: 3
D: Unlimited
Answer: D

5.Which of the following fields allows for categorizing related Sales Literature, Case, and Knowledge Base information regarding a Product?
A: Product Name
B: Product Type
C: Regarding
D: Subject
Answer: D

6.Microsoft CRM Sales for Outlook Client mail merge functionality can be used to print all of the following except:
A: Envelopes
B: Invoices
C: Letters
D: Mailing Labels
Answer: B

7.How many Accounts can be associated to an Opportunity?
A: 0
B: 1
C: 2
D: Unlimited
Answer: B

8.Of the following, which Microsoft CRM Activity record type will map to its associated record type in Microsoft Outlook?
A: Fax
B: Letter
C: Phone Call
D: Task
Answer: D

9.Prior to adding quotas, which of the following records are required to be set up in Microsoft CRM?
A:Accounts
B:Fiscal Periods
C:Leads
D:Users
Answer: B, D

10.The Knowledge Base article search function is used to perform what types of searches?
A:Author searches
B:Full Text searches
C:Keyword searches
D:Title searches
Answer: B, C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved