Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Microsoft MB2-184 Exam - Cheat-Test.com

Free MB2-184 Sample Questions:

1.Microsoft CRM uses which of the following technologies to display its web forms via the browser application?
A: XML Web Services
B: SOAP
C: ASP.NET
D: Open Database Connectivity (ODBC)
Answer: C

2.In order to implement Knowledge Base searching, which of the following SQL Server 2000 components must be configured and running?
A: SQL Indexing Service
B: SQL Full-String Search
C: SQL Data Access Indexing
D: SQL Full-Text Search
Answer: D

3.Which of the following tools are available in the Customization Transport Manager?
A:Import Customization
B:Publish Customization
C:Modify Customization
D:Delete Customization
Answer: A, B

4.Crystal Cache Server stores information in the registry about which of the following?
A:Location of the cache file
B:Maximum size of the cache file
C:Default temp directory location
D:URL of Microsoft CRM Server
Answer: A, B

5.What is the benefit of using Active Directory security authentication?
A: Internet Connection Sharing (ICS)
B: Single sign on
C: Access to XML Web Services
D: Data exchange with other applications via SOAP
Answer: B

6.Which layer of the Microsoft CRM architecture performs all security checks?
A: Application
B: Platform
C: Database
D: Presentation
Answer: B

7.If you wish to attach a note to a case, which security privileges control whether you can perform this action?
A:Write
B:Append
C:Link
D:Append To
Answer: B, D

8.Microsoft CRM user accounts can be created in Microsoft CRM through which of the following?
A:The User Manager tool
B:The User License tool
C:The Microsoft CRM application itself
D:The User Maintenance Wizard
Answer: A, C

9.Which layer of the Microsoft CRM architecture is responsible for performing the majority of the business logic?
A: User Interface
B: Application
C: Platform
D: Data Access
Answer: C

10.Which of the following criteria must be met when entering the Organization Name during the Microsoft CRM Server installation process?
A: Enter name in all Upper Case letters.
B: Enter name in all Lower Case letters.
C: Enter the name exactly it appears on the System Administrator user account.
D: Enter the name exactly as it appears on the license registration.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved