Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

McAfee MA0-101 Exam - Cheat-Test.com

Free MA0-101 Sample Questions:

Q: 1
Which port needs to be opened for Alert Channel communication between Sensor and Manager through a firewall?
A. 8501
B. 8502
C. 8503
D. 8555
Answer: B

Q: 2
Setting a threshold to allow an IPS to react when traffic volume exceeds the set limit is an example of what type of detection method?
A. Signature based
B. Pattern matching
C. Denial of Service
D. Remediation
Answer: C

Q: 3
Performance debugging mode can be enabled on a sensor for a specified time duration by issuing which of the following CLI commands?
A. sensor perf-debug 100
B. sensor perf-debug on 100
C. sensor perf-debug Interface all 100
D. sensor perf-debug assert 100
Answer: A

Q: 4
What type of encryption is used for file transfers between the Sensor and the Manager?
A. SSL with RC4
B. SSL with MD5
C. SSL with RC4 and MD5
D. DES
Answer: D

Q: 5
When placed in Layer3 mode, a Sensor detects a Layer2 device based on which of the following?
A. MAC address
B. IP address
C. DNS
D. Subnet
Answer: B

Q: 6
What is the CLI command that enables the output of the MAC/IP address mapping table to the sensor debug files?
A. arp spoof status
B. arp spoof enable
C. arp dump
D. arp flush
Answer: C

Q: 7
DoS detection is implemented in which of the following modes? (Choose two)
A. Learning mode
B. Configuration mode
C. Threshold mode
D. Bidirectional mode
E. Inbound mode
Answer: A,C

Q: 8
Which port needs to be opened for Packet Log Channel communication between Sensor and Manager through a firewall?
A. 8501
B. 8502
C. 8503
D. 8555
Answer: C

Q: 9
Which port is correctly defined for the Alert Channel on the Network Security Manager?
A. 8500
B. 8501
C. 8502
D. 8504
Answer: C

Q: 10
In double VLAN tagging, a second VLAN tag that is inserted into the frame is referred to as which of the following?
A. Customer Identification tag (CD)
B. VLAN Identification tag (VID)
C. Outer Identification tag (OID)
D. Inner Identification tag (HD)
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved