Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

McAfee MA0-100 Exam - Cheat-Test.com

Free MA0-100 Sample Questions:

Q: 1
Private queries are available to
A. the creator.
B. Global Administrators.
C. administrators who have permission.
D. Group Administrators.
Answer: A

Q: 2
Which of the following steps are needed for Policy Sharing? Select the three that apply.
A. Register the remote ePO servers
B. Share the individual policies
C. Configure Server Task
D. Enable Global Updating
E. Share default policies
Answer: A, B, C

Q: 3
What detail property includes the local Time Zone value of a managed machine?
A. VirusScan Enterprise Properties
B. McAfee Agent Properties
C. Host Intrusion Preventions Properties
D. System Information Properties
Answer: D

Q: 4
Which of the following Lost&Found group characteristics can be modified?
A. Group Name
B. Sorting Criteria
C. Sorting Criteria for subgroups
D. Tree location
Answer: C

Q: 5
Which component controls the scheduled tasks and communicates with the common agent?
A. Task Manager
B. McShield
C. Framework Service
D. Scan32.exe
Answer: C

Q: 6
Which VirusScan policy configures the option Allow this system to make remote console connections to other systems?
A. User interface
B. On-Access Scanner
C. Quarantine Manager
D. Unwanted Programs
Answer: A

Q: 7
When backing up an ePO server, which of the following security keys is required to restore agent server communication?
A. Local Master Repository Communication
B. Agent Server Secure Communication
C. Legacy Agent Server Communication
D. McAfee SIA Repository Communication
Answer: B

Q: 8
Why would a managed system appear in the Lost&Found group?
A. No matching criteria were found
B. Matched sorting criteria were found
C. Inactive Agent
D. Rogue Agent
Answer: A

Q: 9
An RSD Sensor has been deployed from the ePO console. However, it has not reported back.
Which of the following is the most likely cause? Select the three that apply.
A. The sensor is unable to resolve the IP address for ePO
B. The sensor is blacklisted
C. Deployment of the sensor failed
D. Sensor service is disabled after installation
E. The sensor is an exception
Answer: A, C, D

Q: 10
Which of the following are examples of client tasks? Select the three that apply.
A. Agent Wakeup
B. Product Update
C. Repository pull
D. Mirror Repositories
E. Event Migration
Answer: A, B, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved