Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Magento M70-301 Exam - Cheat-Test.com

Free M70-301 Sample Questions:

Q: 1
How can you override a native template file in an activated custom theme, using the design fallback?
A. Copy the file to the appropriate folder.
B. Copy the file to the appropriate folder and specify the path to it in the admin panel.
C. Copy the file to the appropriate folder and specify the path to it in the database.
D. Copy the file to the appropriate folder and rename it by adding the suffix "as".
Answer: A

Q: 2
Which of the following is the layout update handle loaded for built-in simple products?
A. TYPE_simple
B. PRODUCT_TYPE_simple
C. PRODUCT_simple
D. Simple_product
Answer: B

Q: 3
Which two of the following statements are true regarding Magento configuration scopes? (Choose TWO.)
A. "Websites" contain "Stores".
B. A "Store" can be associated with multiple "Websites".
C. A "Store View" can be associated with multiple "Stores".
D. A "Store" can be associated with multiple "Store Views".
E. Multiple "Websites" can share a "Store View".
Answer: A,D

Q: 4
You have created a system of multiple stores within a single Magento installation. Which one of the following levels of settings is NOT available?
A. Global
B. Website
C. Store Group
D. Store
E. Store View
Answer: C

Q: 5
Which of the following is a native frontend layout handle in Magento?
A. catalog_product_details
B. catalog_category_list
C. checkout_onepage_shippingmethod
D. customer_account_default
E. multiple_addresses_progress
Answer: C

Q: 6
Which three of the following action method(s) are valid ways to add custom JavaScript files? (Choose THREE.)
A. <action method="addJ">< xscript>example.js</script></action>
B. <action method="addScript" ><type>js</type><src>example.js</src></action>
C. <action method="addJs">< type>skin_js</typexname>example.is</name></action>
D. <action method="addltem><type>skin_js</type> <name>example-js</namex/action>
E. <action method= "newltem" >< "type>js</type> <script>example.js</script></action>
F. <action method="addScript"><script>example.js </script></action>
G. <action method= "addltem" ><type>js</typexname> example.js</name ></action>
Answer: A,D,G

Q: 7
You want to add a block to the content of the product detail page, without having to modify a template.
Which three container blocks are rendered regardless of product type and configuration? (Choose THREE.)
A. alert.urls
B. product.info.extrahint
C. product.info.options.wrapper
D. product.info.options .wrapper.bottom
E. product.info.additional
F. product.info.container1
G. product.info.container2
H. product.info.attributes
Answer: A,B,E

Q: 8
lf your custom frontend theme is missing an expected template file, the last place Magento will look is this directory: .
A. app/design/frontend/base/default
B. skin/design/frontend/base/default
C. skin/frontend/base/default
D. app/frontend/default/default
E. skin/frontend/default/default
F. app/frontend/design/default/default
Answer: A

Q: 9
You want to add CSS to an HTML page. Which HTML tag would you use?
A. CSS
B. Style
C. Script
D. styling
Answer: B

Q: 10
Which of the following functions is guaranteed to be executed after the DOM is ready? (Assume that the page only includes the prototype.js library.)
A. $(function() { . . . })
B. $(documerit).ready(function() { . . . })
C. $("dom:loaded", function(). . . })
D. document.observe( "dom:loaded", function(). . . })
E. document.observe("html:loaded", function(). . . })
F. document.event("html:load", function(). . . })
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved