Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM M2110-231 Exam - Cheat-Test.com

Free M2110-231 Sample Questions:

Q: 1
Who should a Reseller contact if they have a problem accessing the Passport Advantage Online for Reseller site?
A. Your local eCare team
B. IBM Technical Support team
C. Passport Advantage Hotline
D. Primary site contact
Answer: A

Q: 2
Who can give a Reseller/VAD user authorization to access to their Passport Advantage Online for Resellers Site?
A. Any one with access to the site.
B. Only the Primary Contact for their site.
C. Both the Primary or Secondary Contact (if there is one).
D. Authorization is not needed.
Answer: C

Q: 3
How does a client authorize "Full View Access" to their renewal quote?
A. Client must send an email to their IBM Renewal Rep containing their authorization request.
B. Client can contact their Reseller.
C. The Reseller contacts their VAD with the request.
D. There is no such thing as "Full View Access".
Answer: A

Q: 4
If your client has questions about their use of technical support and software downloads, who should they call?
A. IBM Technical Support Team
B. IBM Software Renewals Representative
C. IBM Software Client Leader
D. IBM Business Partner Sales Representative
Answer: A

Q: 5
The "Total Points" and "Total Price" values on your renewal quote report are ______________
A. values based on the clients full Renewal Quote
B. the sum of line items across all of your clients renewal quotes that are still "Open"
C. your opportunity projection for that client
D. the sum of quote line items for that client that you are authorized to view via your Passport Advantage Online for Reseller site.
Answer: D

Q: 6
How can you determine if a quote line item is prorated to align it with the client's anniversary date?
A. There is an incident in front of prorated line items.
B. The renewal line item coverage dates are less than 12 months.
C. The renewal line item coverage dates are for a full 12 months.
D. There is no way to tell.
Answer: C

Q: 7
What specific renewal data can a Reseller/VAD view when they access Renewals via Passport Advantage Online?
A. All Renewal line items for all clients they have sold licenses or renewals to in the past.
B. Only renewal line items associated with the Reseller/VAD prior year's transactions.
C. All Renewal line items for all clients they have sold licenses to regardless of when the licenses were sold.
D. Their client's entire IBM Software Subscription & Support quote.
Answer: D

Q: 8
How does a VAD get "Full View Access" for a renewal Quote?
A. A VAD never get "Full View Access
B. VAD always have "Full View Access" for all client renewals.
C. The client has to send the VAD a copy of their renewal Quote.
D. When the Reseller becomes authorized for full view access, the VAD is also authorized.
Answer: A

Q: 9
IBM Software Subscription & Support includes what two of the following components?
A. Premium support and version upgrades/rights.
B. Business partner services and version upgrades/rights.
C. Technical support and version upgrades/rights
D. Technical support and Premium Support.
Answer: C

Q: 10
What day of the month does IBM recommend Resellers/VADs pull their renewal data?
A. 1st
B. 15th
C. 17th
D. The last day.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved