Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM M2090-728 Exam - Cheat-Test.com

Free M2090-728 Sample Questions:

Q: 1
Your customer tells you that they have already have a security solution and they do not need to buy another one. What do you tell them?
A. Other solutions are single purpose and don't scale with business growth or across databases, data types and computing models. They can't be managed centrally or build defense in depth.
B. Other solutions are of lower quality and do not provide the premier functionality of IBM products
C. Disengage from the client
D. Ask them to discuss Guardium with their current security vendor
Answer: A

Q: 2
Infosphere Guardium Data Encryption (GDE) addresses compliance at the files system level through?
A. File and Volume Encryption
B. Database Encryption
C. Policy Based Access Control to Encrypted Data
D. All of them
Answer: B

Q: 3
When is data masking in the test environment NOT an important consideration?
A. Testers/Developers typically have access to live sensitive data
B. Outsourced applications testing requires typically requires live sensitive test data being sent to outside locations/environments
C. Testers/Developers may perform testing on laptops which can be stolen/misplaced
D. Client does not have sensitive data
Answer: D

Q: 4
Your customer does a lot of testing and development overseas. Which solution should you immediately recommend to him/her:
A. Guardium Data Activity Monitor
B. Optim Data lvlasking
C. Guardium Data Redaction
D. Guardium Encryption Expert
Answer: B

Q: 5
Your customer deals with a lot of FOIA (Freedom of Information Act) requests and need to keep some information confidential. Which solution should you immediately
recommend to him/her?
A. Guardium Data Activity Monitor
B. Optim Data Masking
C. Guardium Data Redaction
D. Guardium Encryption Expert
Answer: C

Q: 6
The most compromised assets of an enterprise by percent of breaches for Web/application servers and Database Servers is small, but yet remain the most important to protect.
Why is that?
A. These servers contain the companies email system
B. These servers contain the clients most valuable information
C. These servers contain high volumes of structured data
D. Both B and C
Answer: B, C

Q: 7
What are the overall main business drivers for the Infosphere Security and Privacy Solutions?
A. Security. Privacy. and Compliance
B. Audit, discovery, and Data breach
C. Fines, penalties, and negative reputation
D. None of the above
Answer: A

Q: 8
If the customer asks an IBM sales rep if Guardium supports the following items: "Dynamic Profiling", "User Rights Management", and "SCUBA", what is the most likely competitor is in the account?
A. Oracle
B. McAfee
C. Application Security (AppSec)
D. Imperva
Answer: D

Q: 9
The Infosphere Data Security and Privacy Solutions Value Proposition includes:
A. Helping to prevent data breaches
B. Ensure the integrity of Sensitive Data
C. CPU acceleration
D. All of the above
Answer: B

Q: 10
The customer needs to provide PCI compliance controls to encrypt the PCI PAN data inside of DB2, Oracle and SQL Server. Which product do you recommend to the
customer?
A. Guardium Data Encryption
B. Guardium Database Activity Monitoring
C. Guardium Vulnerability Assessment
D. Guardium Data Redaction
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved