Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM M2080-713 Exam - Cheat-Test.com

Free M2080-713 Sample Questions:

Q: 1
Should brands employ all three types of messaging campaigns?
A. Yes.
B. No, only one type of messaging campaign.
C. No, only two types of messaging campaigns.
D. No. brands should not choose any of the messaging campaigns.
Answer: A

Q: 2
Does IBM Xtify distribute messages in other languages besides English?
A. Yes
B. No; messages can only be distributed in English.
C. Yes. but only in French Spanish, and Mandarin.
D. Yes. but can only be distributed through simple notifications, not rich notifications. Answer: A
Answer: A

Q: 3
Which of the following is an example of an internal SDK for API (web)?
A. Metrics
B. Reactor console
C. Bulk push
D. Tags
Answer: B

Q: 4
What is the percentage of people who use multiple screens and expect integrated experiences?
A. 80%
B. 90%
C. 75%
D. 50%
Answer: B

Q: 5
Which of the following notifications allows an app user to receive a graphic image?
A. Simple notification
B. Visual notification
C. Rich notification
D. Complex notification
Answer: C

Q: 6
On which devices can IBM Xtify Web Push deliver messages and content?
A. Only first generation iPhones and tablets.
B. All mobile phones, tablets, and desktops.
C. Only Android and Apple devices.
D. Mobile phones and tablets.
Answer: B

Q: 7
Which of the following is a customer facing API?
A. Passbook
B. Metrics
C. Location
D. Registration
Answer: A

Q: 8
Which of the following is an example of a narrowcast message?
A. "Your order is out for delivery.
B. "Update to the newest version of the app for latest updates."
C. "Stop in and finish your summer shopping with Fashion Finds from $5!"
D. "Free shipping now through until Thursday 10/24/2014."
Answer: C

Q: 9
The analytics portal allows viewing of messages based on which of the following?
A. Date range
B. Application
C. Configuration
D. All of the above
Answer: D

Q: 10
How many mobile shoppers take action after being messaged?
A. 91%
B. 42%
C. 75%
D. 55%
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved