Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM M2020-621 Exam - Cheat-Test.com

Free M2020-621 Sample Questions:

Q: 1
Which solution is not an "operationally oriented solution" as described in the Introduction and overview of Algorithmics Banking and Financial Markets Business presentation by John Macdonald?
A Balance Sheet Risk Management
B. Credit Lifecycle Management
C. Collateral Management
D. Strategic Business Planning
Answer: D

Q: 2
Which sell-side solution does not rely on Monte Carlo sim-ulation?
A. Liquidity Risk & Asset Liability Management
B. Economic Capital & Solvency ll
C. Credit Lifecycle Management
D. Integrated Market and Credit Risk
Answer: B

Q: 3
Which piece of regulation will drive global demand for sell-side solutions and requires banks to maintain suitable levels of capital and liquidity to enable them to survive without outside assistance in the event of a shock?
A. Dodd-Frank
B. Basel III
C. Volcker Ill
D. EMIR
Answer: B

Q: 4
Which bank has successfully applied the Integrated Market and Credit Risk solution to provide pre-deal CVA measures to the front office?
A. Nedbank
B. Scotiabank
C. Citigroup
D. Bank of New York Mellon
Answer: B

Q: 5
Which of the following is not a dimension of a Mark-to-Future cube?
A. Scenarios
B. Time steps
C. Exposures
D. Instruments
Answer: C

Q: 6
When the IBM acquisition of Algorithmics was announced, how many of the top 30 banks were part of Algorithmics more than 350 clients?
A. 10
B. 20
C. 25
D. 30
Answer: C

Q: 7
Based on the Risk Magazine Technology rankings for Enterprise Risk Management, which statement is false?
A. Algorithmics trading platform was ranked in the top five
B. Sungard was ranked in the top five
C. FinCAD was NOT ranked in the top five
D. Market was NOT ranked in the top five
Answer: D

Q: 8
Which solution supports balance sheet risk policy for key decision making around effective use of capital?
A. Integrated Market and Credit Risk
B. Credit Lifecycle Management
C. Liquidity Risk & Asset Liability Management
D. Collateral Operations Management
Answer: C

Q: 9
What would most concern a credit risk analyst has within commercial banking?
0 A Having access to reports on Potential Future Exposure on a portfolio of FX products
OB Having access to reports on loan origination and credit limit utilization
0 c Having tools to validate the market risk factors for scenario generation
OD Having tools to report on wrong -way risk in the trading book portfolio
Answer: B

Q: 10
According to Banks around the World survey 2013, which bank is now the largest in the world measured on Capital?
A. HSBC
B. ICBC
C. BAML
D. JP Morgan Chase
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved