Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CompTIA LX0-102 Exam - Cheat-Test.com

Free LX0-102 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following should be backed up before a Samba version upgrade? (Choose TWO correct answers.)
A. Libraries
B. TDB files
C. Configuration files
D. Binaries
E. winbindd_privileged directory
Answer: B,C

Q: 2
How is VFS (Virtual File System) support enabled in Samba?
A. Samba does not support VFS.
B. Compile and load vfs.ko kernel module.
C. Compile and load vfs.ko and its dependent smbfs kernel modules.
D. Compile and load pvfs.ko kernel module.
E. Compile Samba with VFS module support.
Answer: E

Q: 3
Which command from the Samba Suite is used to retrieve information on the mapping between NetBIOS names and IP addresses?
A. NMBLOOKUP
Answer: A

Q: 4
Which of the following commands will mount a remote Samba share when the user is Winuser and the password is somepass?
A. mount -t smbfs -o username=Winuser,password=somepass //SERVER/share /media/sambashare
B. mount -t smbfs -o username=Winuser,password=somepass \\SERVER\share /media/sambashare
C. mount -t smbfs -o Winuser%somepass //SERVER/share /media/sambashare
D. mount -t smbfs -o username=Winuser%somepass //SERVER/share /media/sambashare
Answer: A

Q: 5
After installing a network with one Samba server and several clients, users are complaining that they receive an Unable to browse the network error when trying to visit a public share. What is the most likely cause of this?
A. The user entered the wrong username and/or password.
B. The nmbd process is not running on the Samba server.
C. The user hasn't mapped the share to a local drive letter yet.
D. The Samba server is not configured as a Domain Master Browser.
Answer: B

Q: 6
Which node type will use only NetBIOS broadcast requests using UDP broadcast?
A. b-node (type 0x01)
B. p-node (type 0x02)
C. m-node (type 0x04)
D. h-node (type 0x08)
Answer: A

Q: 7
Which port must be open in a firewall to allow access to rdesktop?
A. 3389
Answer: A

Q: 8
Which port is used for "NetBIOS-less" SMB traffic?
A. 445
Answer: A

Q: 9
A ______ server stores NetBIOS names and IP addresses of SMB/CIFS clients.
A. WINS
Answer: A

Q: 10
By default, Windows XP requires that passwords on your Samba server:
A. Do not exceed 32 characters.
B. Contain both numbers and letters.
C. Are encrypted.
D. Are changed every 30 days.
Answer: C

Q: 11
When setting up roaming profiles in a Windows network which includes Windows 98 desktops, which Samba parameter must be set?
A. logon drive
B. logon home
C. logon path
D. logon script
Answer: B

Q: 12
What DHCP option can be set on a ISC DHCP server to tell NETBIOS clients that the WINS server has the IP address 192.168.1.2?
A. option netbios-wins-servers 192.168.1.2;
B. option wins-netbios-servers 192.168.1.2;
C. option wins-name-servers 192.168.1.2;
D. option netbios-name-servers 192.168.1.2;
Answer: D

Q: 13
Which of the following development libraries are used to make Samba compatible with ADS? (Select TWO correct answers.)
A. Kerberos
B. CUPS
C. LDAP
D. Win32
E. IMAP
Answer: A,C

Q: 14
Which smb.conf configuration keyword determines the hostname resolution order?
A. use ads
B. name resolve order
C. use nsswitch.conf
D. use resolv.conf
Answer: B

Q: 15
What is the meaning of a NetBIOS hybrid node (h-node) type client?
A. Client performs a broadcast and does not query WINS.
B. Client queries WINS first, and then broadcasts.
C. Client broadcasts first, and then queries WINS.
D. Client only queries WINS and does not broadcast.
E. Client only queries lmhost local file.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved