Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CompTIA LX0-101 Exam - Cheat-Test.com

Free LX0-101 Sample Questions:

Q: 1
You have just added a CD.ROM drive (/dev/hdd) to your system and have added it to yourfstab.
Typically you can use which of the following commands to mount media in that drive to /mnt/cdrom?
A. mount /dev/cdrom /mnt/cdrom
B. mount/dev/cdrom
C. mount -t cdrom /dev/cdrom /mnt/cdrom
D. mount /mnt/cdrom
E. automount /mnt/hdd /mnt/cdrom
Answer: D
Explanation:
/mnt/cdrom or /media/cdrom is the mount point for cdrom specified in /etc/fstab.
/dev/hdd /media/cdrom auto pamconsole ,exec,noauto,managed 0 0
/dev/hdc /media/cdrecorder auto pamconsole ,exec,noauto,managed 0 0
So we need to mount just typing mount /media/cdrom command.

Q: 2
With Xorg 7.0, what is the name of the default font server?
A. xfserv
B. xfs
C. fonts
D. xfstt
E. fserv
Answer: B

Q: 3 CORRECT TEXT
Which command (without options) would you use to display how much space is available on all mounted partitions?
Answer: /BIN/DF

Q: 4 CORRECT TEXT
What command with all options and/or parameter will send the signal USR1 to any executing process of program apache2?
Answer: KILLALLSUSR1APACHE2

Q: 5
The command echo $! will produce what output?
A. the process id of last background command
B. the exit status of the last command
C. the exit status of the last background command
D. the process id of the current shell
E. the name of the command being executed
Answer: A

Q: 6
You are using quota on your system. How can you see disk quota details?
A. repquota
B. quotA.I
C. quota
D. quotacheck
E. quotA.List
Answer: A
Explanation:
repquota prints a summary of the disk usage and quotas for the specified file systems. For each user the current number of files and amount of space (in kilobytes) is printed, along with any quotas created with edquota.
Example: repquota /home 􀀀 prints the summary of disk usage and other information of all users.

Q: 7
What is the difference between thE.remove and thE.purge action with the dpkg command?
A. -remove removes the program, -purge also removes the config files
B. -remove only removes theprogram, -purge only removes the config files
C. -remove removes a package, -purge also removes all packages dependent on it
D. -remove removes only the package file itself, -purge removes all files related to the package
Answer: A
Explanation:
-r or -remove remove everything except configuration files. This may avoid having to reconfigure the package if it is reinstalled later. (Configuration files are the files listed in the debian/conffiles control file).-P or-purge removes everything, including configuration files. If-a or-pending is given instead of a package name, then all packages unpacked, but marked to be removed or purged in file /var/lib/dpkg/status, are removed or purged, respectively.

Q: 8 CORRECT TEXT
What application can be used in place of xhost? Please enter only the name without path.
Answer: XAUTH

Q: 9
You have read/write permission on an ordinary file foo. You have just run In foo bar. What would happen if you ran rm foo?
A. foo and bar would both be removed.
B. foo would be removed while bar would remain accessible.
C. foo would beremoved, bar would still exist but would be unusable.
D. Both foo and bar would remain accessible.
E. You would be asked whether bar should be removed.
Answer: B
Explanation:
Correct Answer is B. The In command is used to create the link. There are two types of link a. Soft
link b. Hard link.
a. Soft link Can create for directory also, can span multiple pratations but available until and unless Original Files remain.
Syntax for Soft link In-soriginalfile linkfile
b . Hardlink Can separate Physical File, can't create for directory, can't span multiple file but remains the link file if original file removed.
Syntax for Hardlink In originalfile linkfile
In Questions, created the bar hardlink of foo. That means bar is on separate physical file. The file bar is accessible after removing the foo file also.

Q: 10
Which of the following commands will change all CR-LF pairs in an imported text file, userlist.txt, to Linux standard LF characters and store it as newlist.txt?
A. tr '\r\n'" < userlist.txt > newlisttxt
B. tr -c '\n\r'" < newlist.txt > userlist.txt
C. tr -d V < userlist.txt > newlisttxt
D. tr V V userlist.txt newlist.txt
E. tr-s /AM' /AJ' userlist.txt newlist.txt
Answer: C

Q: 11
You wish to kill a process with a PID of 123. Select the command which exiting.
A. kill-1 123
B. kill-9 123
C. kill-15 123
D. kill-17 123
Answer: C
Explanation:
To terminate the process we use kill command. But we should know the process ID. In questions PID is specified to 123.
Syntax of kill command is: kill signal PID
Where -9 is the powerful signal then other signal which kill the process.

Q: 12
Using vi, you want to save changes to the file my file with :w!, but vi complains it cannot write to the file. Therefore, you want to check the write permissions on the file. To do this without leaving vi, you type:
A. :!ls-I myfile
B. :\ls-l myfile
C. esc :Is -I myfile
D. :?ls-l myfile
Answer: A
Explanation:
You can execute the external commands in vi editor using :! command . Example: !ls -l displays all contents of current directory.

Q: 13
Which of these commands allows you to use shared libraries that are in /usr/local/lib?
A. export LD_PRELOAD=/usr/local/lib
B. export LD_UBRARY_PATH=/usr/local/lib
C Idconfig/usr/local/lib
D.ldd/usr/local/lib
Answer: B

Q: 14
You are looking for an executable file foo. Select the command that would search for foo within directories set in the shell variable, PATH.
A. locate
B. which
C. find
D. query
E. whereis
Answer: B

Q: 15
What does the Filesystem Hierarchy Standard enable? (Select TWO answers)
A. software to predict the location of installed files and directories
B. software to predict the ownership and access rights to files and directories
C. users to predict the location of installed files and directories
D. users to predict how the filesystem should be formatted according to need
Answer: A,C
Explanation:
This standard enables:
* Software to predict the location of installed files and directories, and
* Users to predict the location of installed and directories.
This is done by:
* Specifying guiding principles for each of the filesystem.
* Specifying the minimum files and directories required,
* Enumerating exceptions to the principles, and
* Enumerating specific cases where there has been historical conflict.


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved