Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM LOT-986 Exam - Cheat-Test.com

Free LOT-986 Sample Questions:

Q: 1
Barney imports a WSDL file into a LotusScript script library, which generates code to call the Web service methods defined by the WSDL file. Where can he use this script library?
A. Only in agents
B. Only in agents that run on the server
C. Only in agents and form or view actions
D. Anywhere that LotusScript can be used
Answer: D

Q: 2
Marge wants to track user preference information while users navigate through her Web site, but does not want to require users to authenticate when accessing the site. Which of the following should she use to track the user information?
A. Cookies
B. Servlets
C. User profile documents
D. The users must authenticate
Answer: A

Q: 3
Winnie is enhancing the interface on the Corporate Phone Book Web application. Ted, the graphics designer who is providing Winnie with the images for her Domino application, has suggested that she use image resource sets. What is a feature that Winnie can incorporate by using image resource sets?
A. A vertical image set can be used to incorporate effects using the onmouseover, onmouseout, and onclick events of an image on an XPage.
B. A vertical image set can be used to incorporate effects using the Normal, Mouse-over, Selected, and Mouse-down image states of a Domino Web page image.
C. A horizontal image set can be used to add effects when a user hovers the mouse over an image. For example, the normal image could be replaced with a larger image when the mouse hovers over it.
D. A horizontal image set can be used to add effects when a user hovers the mouse over an image. For example the normal image could be replaced with an image with different coloring when the mouse hovers over it.
Answer: D

Q: 4
What is the purpose of using XSLT in a Lotus Domino Web application?
A. To define what DXL should be available for export.
B. To allow a Web service to interact with a Java agent.
C. To display a view as HTML without using a Java applet.
D. To transform XML documents to HTML or even to another XML document.
Answer: D

Q: 5
To approve an expense report, Quy goes to a controlled-access section and marks the Status field "Approved". Status is a sign-enabled field. When is the signature attached?
A. Immediately
B. When the document is saved
C. When the document is mailed
D. When the document is encrypted
Answer: B

Q: 6
Josh needs to associate the Price and ProductName fields of the Sales database with fields from the Inventory table in a relational database. His company uses DECS. He has created a Data Connection Resource to handle the connection to the Inventory table. What is the next step to make this connection available to fields on the Product form?
A. From the Advanced tab of the ACL, select "Allow connection to external databases using DCRs". From the Defaults tab of the Product form properties dialog, click Browse by the Data Source Options and select the DCR.
B. From the Advanced tab of the database Properties, select "Allow connection to external databases using DCRs". From the Data Connection Resource properties, select the Product form under "Connection enabled for?
C. From the Advanced tab of the ACL, select "Allow connection to external databases using DCRs". From the Security tab of the Form Properties dialog, click Browse by the Data Source Options and select the DCR.
D. From the Basics tab of the Database properties, select "Allow connection to external databases using DCRs". From the Defaults tab of the Form Properties dialog, click Browse by the Data Source Options and select the DCR.
Answer: D

Q: 7
Dierdre is periodically asked to update the Readers field in documents created with the SalesOrder form. If a person's name changes, they are no longer able to access documents they'd been able to access in the past. Dierdre would like the Readers fields to be automatically updated when someone's name has been changed in the Domino directory. How can she do this?
A. Open the Security tab of the SalesOrder Form properties. Place a checkmark next to "Enable adminp updates".
B. Open the Advanced tab of the database ACL. In the selection list for Action, choose "Modify all Readers and Authors fields".
C. Open the Security tab of the Database properties. In the selection list for Administration Actions, choose "Update all Readers and Authors fields".
D. Ask a Notes Administrator to enable "Maintain Reader/Author field consistency" on the Security tab of the server document for her application server.
Answer: B

Q: 8
Juanes needs to import some data from a custom application not using a standard database engine, which is being migrated to a Lotus Notes/Domino application. How can he accomplish this task?
A. Use Lotus Enterprise Integrator.
B. Import data using one of the built-in connection services like DECS or connectors.
C. Export the data to XML on the old application and import it using XMLT.
D. Export the data from the old application to one or more ASCII files and import them by using LotusScript file access methods.
Answer: D

Q: 9
Which of the following describes the destination URL that is generated by Lotus Domino when the user enters */projects/cio/index.html as the URL?
A. /projects/cio.nsf/index?OpenPage
B. /projects/index.nsf/cio?OpenPage
C. /projects/projects.nsf/cio?OpenPage
D. /projects/cio.nsf/index.html}
Answer: A

Q: 10
Mary is posting a discussion database on the Web. She would like to give general users Author access to the database, as long as they identify themselves and have registered with her site.
Which one of the following should Mary do to ensure that all users accessing her database are identified and have Author access?
A. Create an Authors field on her forms and set it to Anonymous.
B. Set the database ACL Default entry to No Access and set the Anonymous to Author.
C. Set the database ACL Default entry to Author and set the Anonymous to No Access.
D. Set the form security property, "Who can create documents with this form", to only allow users in the Author role.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved