Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM LOT-923 Exam - Cheat-Test.com

Free LOT-923 Sample Questions:

Q: 1
Bob is building a site that is displayed using either IBM Web Content Manager or a web server. It is not using any IBM WebSphere Portal features such as portlets. The content is static and is only updated periodically. What delivery mechanism is best suited for this scenario?
A. Servlet delivery
B. Pre-rendered delivery
C. Local, web-content, viewer delivery
D. Remote, web-content, viewer delivery
Answer: B

Q: 2
Which of the following direct migration paths to IBM WebSphere Portal 8.0 are supported?
A. WebSphere Portal 5.1.0.x and 6.1.0.x.
B. WebSphere Portal 6.0.0.x and 7.0.0.x.
C. WebSphere Portal 6.1.5.x and 7.0.0.x.
D. All of the above.
Answer: C

Q: 3
George is gathering requirements for an IBM WebSphere Portal implementation. Among the requirements is that the portal remembers the names of the most recently logged in users from a particular browser, so that they are not required to log in each time they visit the site. How would George best implement this requirement?
A. George has to create a custom login portlet that reads and writes from a cookie that he has to define.
B. George has to develop a trust association interceptor that bypasses the portal login.
C. George has to implement a third-party authentication mechanism.
D. George can use the built-in Remember Me functionality.
Answer: D

Q: 4
IBM has confirmed that a single IBM WebSphere Portal installation can support __________Virtual Portals.
A. 65
B. 115
C. 300
D. 215
E. All of the above.
Answer: E

Q: 5
When setting up security for a stand-alone IBM WebSphere Portal profile that will become part of a cluster, which of the following statements is correct?
A. Security should be set up on the stand-alone node prior to joining the deployment manager cell.
B. Security should be set up on the deployment manager cell after the node is added.
C. It makes no difference whether security is set up before or after the WebSphere Portal node joins the deployment manager cell.
D. The IBM WebSphere Integrated Solutions console, not WebSphere Portal security tasks, should be used to configure security.
Answer: B

Q: 6
Sunil is designing a portal cluster for production. He is using a 32-bit version of IBM WebSphere Portal server and has several multiprocessor servers with 16 GB of memory. What type of cluster configuration should he use?
A. A vertical cluster, because it ensures minimal latency between cluster members.
B. A horizontal cluster, because it provides fault tolerance.
C. A combination of vertical and horizontal clusters to gain the benefits of both configuration types.
D. A multi-production cluster because it meets both high-availability and high-performance criteria.
Answer: C

Q: 7
Which of the following statements correctly describes how IBM WebSphere Portal's functionality is implemented on the IBM WebSphere Application Server?
A. WebSphere Portal is deployed as a stand-alone, Java application using WebSphere Application Server client libraries.
B. WebSphere Portal is deployed as an enterprise application on the WebSphere Application Server.
C. WebSphere Portal is a stand-alone web server framework and is not related to WebSphere Application Server.
D. WebSphere Portal is deployed as a portlet to WebSphere Application Server's portlet container.
Answer: B

Q: 8
Don is designing a highly-available, secure, high-traffic, public website for his company. If he wants to use IBM WebSphere Portal, what components should he consider?
A. Dynamic cache and a stand-alone, WebSphere Portal server with disaster recovery.
B. An authentication and authorization solution, a load-balancing solution, a WebSphere Portal server cluster with HTTP servers handling staticcontent, clustered LDAP servers and database servers.
C. A WebSphere Portal server cluster, step-up authentication, and network-attached, storage devices.
D. An authentication and authorization solution, a business process engine, and a WebSphere Portal server cluster.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved