Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM LOT-914 Exam - Cheat-Test.com

Free LOT-914 Sample Questions:

Q: 1
You would like to prevent a Place from receiving updates to the parent Place Type. What should you do to prevent the refresh?
A. Under Customize – Basics, clear the check mark next to Receive Updates
B. Change the Place Type under Place Administration
C. Under Work with Templates, edit the Place Type
D. You can not prevent a Place from refreshing from the parent Place Type
Answer: A

Q: 2
Which one of the following should be modified when giving Super User authority to specific users?
A. qpconfig.xml
B. qpsecurity.cml
C. QuickrAdministratorsSU Group
D. All of the above
Answer: A

Q: 3
Which parameter in the notes.ini file identifies the local administrator account for Lotus Quickr services?
A. LocalQuickPlaceAdmin
B. LocalQuickrAdmin
C. QuickPlaceAdmin
D. LotusQuickAdmin
Answer: C

Q: 4
Joe would like to configure the following: When clicking on a place link it opens a new browser window. How can Joe configure this in qpconfig.xml?
A. <my_places place_links open_new_window=“true”/>
B. <my_places place_links open_new_window=“false”/>
C. <my_places>
<place_links open_new_window=“false”/>
</my_places>
D. <my_places>
<place_links open_new_window=“true”/>
</my_places>
Answer: D

Q: 5
You have created templates for places on your Lotus Quickr server. As an example, suppose you create the place Sales and give it the look and feel you want to appear in places that members of the Sales team create. You create a Place Type from it called Sales Place Type, and then you create the place West Coast Sales from Sales Place Type. Which of the following occurs if you change the design of Sales and wish to distribute the design changes?
A. Refresh only Sales to distribute the changes
B. Refresh West Coast Sales to distribute the changes
C. Refresh Sales Place Type and then West Coast Sales to distribute the changes
D. Refresh Sales, refresh West Coast Sales, and then Sales Place Type to distribute the changes
Answer: C

Q: 6
While placing the necessary files onto the Lotus Sametime server for Lotus Quickr integration, you must manually create which of the following folders for the files?
A. awareness
B. usernames
C. integration
D. peopleonline
Answer: D

Q: 7
During installation, you specified a Lotus Quickr Administrator. In which of the following locations is the administrator stored by default?
A. In the local Lotus Domino Directory
B. As a local member of the server’s Site Administration place
C. qpsecurity.xml
D. In both the local Lotus Domino Directory and the Site Administration place
Answer: B

Q: 8
In order to prevent cross-site scripting (XSS) which one of the following configurations must be made?
A. Set <xss_protection enabled=“true” /> in the qpconfig.xml
B. Set <xss_security enabled=“true” /> in the qpconfig.xml
C. Enable XSS Security via Lotus Quickr Site Aministration > Security
D. Add xss_secured=1 to the server’s notes.ini
Answer: A

Q: 9
Which one of the following databases must be copied over when copying a Template (Place Type) to another server?
A. CreateHaiku.nsf
B. Admin 1.nsf
C. Contacts 1.nsf
D. HaikuCommonForms.nsf
Answer: C

Q: 10
In order to increase performance on the main Lotus Quickr server, Sheree wishes to restrict collaborative from occurring from that server. Which of the following variables should be listed in qpconfig.xml?
A. <webservices>install=False</webservices>
B. <connector_install_url></connector_install_url>
C. <pull_connectors>on_server=“1” </pull_connectors>
D. <collaboration>instance_<serverURL>=“true” </collaboration>
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved