Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM LOT-912 Exam - Cheat-Test.com

Free LOT-912 Sample Questions:

Q: 1
A company has its office workers on Lotus Notes, running in house with one server cluster in the USA and another in Europe. The company email domain is abccompany.com. It wants to deploy LotusLive iNotes for its factory, warehouse, and logistics employees around the world, many of whom have no access to company mail systems today, and do not show in the company directory servers. Which of the following actions would minimize the effort required to set up the directories?
A. Deploy the new email accounts on LotusLive iNotes using country-specific subdomains, such as us.abccompany.com, ca.abccompany.com, cn.abccompany.com and so on.
B. Deploy the new email accounts on LotusLive iNotes using a single subdomain, such as inotes.abccompany.com.
C. Deploy the new email accounts on LotusLive iNotes using the company domain (abccompany.com) and create an external directory in Lotus Notes.
D. Deploy the new email accounts on LotusLive iNotes using the company domain (abccompany.com) and create a domain alias for them, such as inotes.abccompany.com for mail routing purposes.
Answer: B

Q: 2
When an account is created in LotusLive, an email address is required as the login ID.
Which of the following statements about this email address is true?
A. It must be created in LotusLive at the same time that the account is created.
B. It must exist before the LotusLive account is created, so that the LotusLive invitation link can be sent to it.
C. After it is set, it cannot be changed.
D. It doesn't matter if it is a LotusLive managed email account or not, provided that the domain is the same as the company's LotusLive managed email accounts.
Answer: C

Q: 3
Company ABC has 1800 users evenly divided in three locations. On average, 40% of email traffic goes between locations, 50% is between users in the same location, and 10% is sent outside the company. The average user sends 2 MB of mail every day. Each location has its own mail server and Internet gateway. If the company moves email to the cloud, what is the impact on Internet traffic in each location?
A. Internet traffic goes up by 600 MB.
B. Internet traffic goes up by 1200 MB.
C. Internet traffic goes down by 50%.
D. Internet traffic does not change because the total volume of email remains the same.
Answer: B

Q: 4
Which best describes the type of files that can be uploaded to LotusLive Files?
A. Files with the extension of *.zip or *.7z
B. Files created by the Microsoft Office suite
C. Files created by Lotus Symphony
D. All the above
Answer: D

Q: 5
Which best describes how people can be added to LotusLive?
A. Add a person through the LotusLive administrative interface or add multiple people with batch loading by listing the users in a spreadsheet and send it to a LotusLive account manager.
B. Load multiple people by sending a spreadsheet of the users to an application email address.
C. Invite people to join using email.
D. Add the user to the company registry.
Answer: A

Q: 6
What happens when a community owner removes a widget from a community?
A. The widget closes but information still remains for future use.
B. All the information stored in that widget is deleted.
C. You cannot remove a widget unless you delete the widget's content first.
D. Removing simply hides the widget from the UI temporarily. When you refresh the page, you see the widget again.
Answer: B

Q: 7
If you tag a bookmark, what capability is provided?
A. Others can find the tag using the tag search.
B. Others can find the tag in the Activities.
C. Others can search for the tag using text search.
D. The tag is not shared.
Answer: D

Q: 8
Joe recently updated a presentation and wants to add it to an activity. He also wants to notify all members of this activity. How is he going to update the activity with his presentation file?
A. Joe sends email to the activity owner asking to upload the file.
B. Joe drags the file into the activity defined by the team.
C. Joe adds an entry to the defined activity and attaches or links the presentation.
D. All of the above
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved