Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM LOT-847 Exam - Cheat-Test.com

Free LOT-847 Sample Questions:

Q: 1 The user name that creates the original DB2 database must be a member of which of the following groups?
A. SYSADM
B. MANAGERS
C. DB2ADMIN
D. ADMINISTRATORS
Answer: A

Q: 2 The DB2 Access server facilitates your use of the Lotus Domino Designer view functions for DB2. Which of the following is enabled by installing the DB2 Access server?
A. Replication
B. DB2 group locking
C. ACLs and reader lists
D. DB2 container storage
Answer: C

Q: 3 It was decided to locate the DB2 server on the same physical box as the Lotus Domino server. In this scenario, the DB2 database that stores Domino data is titled which of the following?
A. Lotus
B. Domino
C. NSFDB2
D. DB2Domino
Answer: B

Q: 4 When DB2 is the default database storage type, the databases are stored in what location?
A. In nsf files in the DB2 database
B. As nsf files on a remote db2 server
C. As files in the Domino server's disk space
D. In a DB2 database managed by the DB2 server
Answer: D

Q: 5 John registered a new server. In which one of the following was the Server document placed?
A. NAMES.NSF
B. CERTLOG.NSF
C. CATALOG.NSF
D. DIRECTORY.NSF
Answer: A

Q: 6 What is the maximum number of organizational units that may be listed in a hierarchial name?
A. Two
B. Three
C. Four
D. Five
Answer: C

Q: 7 The site update database in Domino supports which of the following security controls for distributing updates?
A. Schema
B. Encryption
C. Author fields
D. Reader Fields
Answer: D

Q: 8 Which type of server installation provides standard Domino application services and custom Domino databases for Notes and Web clients, as well as support for clusters?
A. Domino Utility Server
B. Domino Database Server
C. Domino Messaging Server
D. Domino Enterprise Server
Answer: A

Q: 9 When the LDAP service can't find information for which an LDAP client is searching, it can return a referral to the client. What Domino service does it utilize to provide this referral?
A. MAPS
B. Referrer
C. Replicator
D. Directory Assistance
Answer: D

Q: 10 While configuring an Internet Site document, Kira has left the option blank for which Domino server hosts the site. What is the default action the server will perform with this option not configured?
A. The Internet Site will not be loaded on any Domino server
B. The Internet Site will be loaded on all Domino servers in the domain
C. The Internet Site will only accept connections for the first IP Address on the server
D. The Internet Site will only accept connections for the hostname in the server document
Answer: A

Q: 11 What two canonical name components are required when registering new users?
A. Common name and country
B. Organization and country
C. Common name and organization
D. Organizational unit and organization
Answer: C

Q: 12 Users have been selecting the option for 'More Secure' logout when leaving Domino Web Access. What function does this option provide?
A. This option forces the logout to occur via SSL over HTTP on the mail server
B. This option scrambles the user's Internet password in the person document for the next login
C. This option deletes all traces of Domino Web Access and all other Web pages in the temporary Internet files folder
D. This option deletes all traces of the user's personal use of Domino Web Access and any Web pages that they may have browsed, but keeps Domino Web Access program elements
Answer: C

Q: 13 When changing the order in which ports are listed in the server Setup Ports dialog box, where does this also change the Ports listing?
A. In the server document
B. In the server notes.ini
C. In the server ports document
D. In the server configuration document
Answer: B

Q: 14 Each time Melissa creates a certifier ID, Domino creates a certifier ID file and which of the following?
A. Password database
B. Certifier document
C. Password hash file
D. Certifier database
Answer: B

Q: 15 Server Fast Restart allows a new Domino instance to start while NSD diagnostics are being run on the initial Domino server instance. Which of the following processes handle the initiation of a new Domino instance?
A. NSD
B. faultmon
C. serverrecovery
D. diagnosticcollector
Answer: B

Q: 16 Why did Tom designate Server1/Boise/Acme as the Administration Server for the Domino Directory?
A. To make sure that all new users were registered on Server1/Boise/Acme.
B. To prevent users from making changes to the Domino Directory on Server1/Boise/Acme.
C. To force administrators to make all changes to the Domino Directory on Server1/Boise/Acme.
D. To ensure that the Administration Process would process all Domino Directory changes on
Server1/Boise/Acme.
Answer: D

Q: 17 Which one of the following group types is used to prevent access to Domino servers?
A. Mail only
B. Servers only
C. Deny list only
D. Access Control List only
Answer: C

Q: 18 Recovery information has been configured for the Organizational Unit certifier Packaging. The administrator has selected 8 administrators that can process recovery information, but 3 are required to unlock any certified with the Packaging certifier. What three administrators in the list must be utilized?
A. Any three administrators
B. The last three administrators
C. The first three administrators
D. Any consecutive three administrators
Answer: A

Q: 19 Martin has been directed to configure Sametime integration for Domino Web Access (DWA) on the Domino 8 server. Which of the following is required in the server document for Sametime to function correctly inside of DWA?
A. Java Servlet Manager
B. HTTP Servlet Manager
C. Domino Servlet Manager
D. Sametime Servlet Manager
Answer: C

Q: 20 A Configuration Directory utilizes a primary Domino Directory for which of the following?
A. To negotiate replication settings and obtain the administrative server requests
B. To obtain information on Person, Group, Mail-In Database, and Resource documents
C. To obtain information on connection, program, schedule and certificate documents
D. To allow remote users to passthru to internal Domino servers as defined in the Configuration Directory
Answer: B

Q: 21 The Certification log records information related to which of the following?
A. Certification, recertification and name changes
B. DOLS certificates, SSL key expirations and Internet Sites
C. Recertification, self-signed certificates and SSL key expirations
D. Group membership, self-signed certificates and S/MIME certificates
Answer: A

Q: 22 The Rooms and Resource Manager server task is called which of the following?
A. RnRMgr
B. RoomMgr
C. SchedMgr
D. BusytimeMgr
Answer: A

Q: 23 While installing the first Domino server, Alan is presented with a list of Internet services. Which of the following are selections for Alan under Internet services?
A. Database Replicator, Ports and Web Interfaces
B. Directory engines, Schedule Management and Billing
C. Web browsers, Internet Mail clients and Directory services
D. Protocols, Domino Enterprise Connection Services and Web Statistics
Answer: C

Q: 24 Troy, the Domino administrator, needs to update the Lotus Notes Standard 8.x users with a Lotus Notes maintenance release and a new shelf application. Which of the following is needed to perform this update?
A. Smart Update
B. Siteupdate.nsf
C. Site Upgrade and Lotus Links
D. Smart Upgrade and Siteupdate.nsf
Answer: D

Q: 25 A Domino domain is a group of Domino servers that share the same which of the following?
A. Physical LAN
B. Domino Directory
C. Network Protocol
D. Organization certifier
Answer: B

Q: 26 Marshall has noticed that there are large amounts of conversion taking place on messages on the server. He wishes to reduce the amount of MIME to CD conversion. Where would he find the setting to adjust the format used to store a message in the user's mailfile?
A. The mail server document
B. The user's Person document
C. The Global Domain docuement
D. The SMTP configuration document
Answer: B

Q: 27 Nedra wishes to override all connection documents and scheduling for mail routing and send mail from one server to another immediately. Which of the following is the command she should enter on the server console?
A. Mail servername
B. Route servername
C. Tell Router Show
D. Tell Router send servername
Answer: B

Q: 28 Where does Domino query to determine what addresses are part of the local Intenet domain for SMTP mail?
A. The server document
B. The Global Domain document
C. The SMTP connection document
D. The Foreign SMTP domain document
Answer: B

Q: 29 A Notes Named Network (NNN) is a group of servers that meet which of the following requirements?
A. Servers that have FQDN's that end in the same domain
B. Servers that are placed in the same group in the Domino Directory
C. They can connect to each other directly through a common LAN protocol and network pathway
D. They can reach each other via dial-up connections when they do not run the same protocols
Answer: C

Q: 30 Domino uses which of the following to determine the best, least-cost path to deliver mail?
A. The routing table
B. The MAPS server task
C. The SMTP updater task
D. The certification view in the Domino directory
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved