Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM LOT-838 Exam - Cheat-Test.com

Free LOT-838 Sample Questions:

1. Louise is writing some LotusScript to put on an action button. She needs to access the NotesPropertyBroker object in the script. What Notes class is the NotesPropertyClass descended from?
A.NotesSession
B.NotesDocument
C.NotesUIWorkspace
D.NotesCompositeApp
Answer: A

2. Harold used the New Comp App button in Domino Designer to create a new, empty composite application definition in his Lotus Notes database. If he sets the database launch properties to Launch As Composite Application and points to the new definition, what will happen when he opens the database?
A.The Notes client will display an error message and the database will not open.
B.A screen will be displayed, prompting him to edit the new composite application.
C.The default frameset will be displayed because the composite application definition is empty.
D.The Composite Application Editor will open immediately, allowing him to edit the new composite application.
Answer: B

3. Philip is enhancing the Sales composite application. Philip would like to add two new components to the application. He would like to add a link, indented under the existing Customers navigation link. The new link should be called "Research" and should open a pane that would surface the new components How can Philip add this new link in the desired location in the left navigation?
A.Open the Sales application in the CAE. Right-click Customers and select Add Page > As Child. For the Page Title option, enter "Research".
B.Open the Sales application in Domino Designer. From the Composite Applications section, select New Page. For the Name option, enter "Customers\Research".
C.Open the Sales application in Domino Designer. Expand the Composite Applications section, select Applications > Sales > Add Page. For the Page Title option, enter "Customers\Research".
D.Open the Sales application in the CAE. Drag one of the desired components from the Component Palette onto a blank area of the navigation pane. Right-click the new entry and in the Component properties, change the Parent option from "Customers" to "Customers\Research".
Answer: A

4. Lucy has begun using the Time Reporting composite application. When she selects the name of a Project to which she is charging time, another area of the screen displays the HoursCharged that have been recorded for this Project previously. One of the components of the composite application provides the HoursCharged data. The composite application logic that consumes this data (the HoursCharged) is called what?
A.WSDL
B.Wiring
C.An Action
D.A Property
Answer: C

5. Alex is developing a composite application. He has created the basic user interface. Alex is now going to define the properties for his application. What is the role of properties in a composite application?
A.Properties are the data items that comprise the information flow.
B.Properties are the methods that transfer data between components.
C.Properties specify the layout of the elements of a composite application in the user interface.
D.Properties are used to designate the allowed operations for each user and component within the composite application.
Answer: A

6. Pierre has been asked to create a composite application to allow users to interact with data from multiple components. He will be using the Property Broker Editor as he develops his application. What is the purpose of the Property Broker?
A.The Property Broker allows components to interact through the use of a Property and Action registry and a wiring mechanism.
B.The Property Broker controls the allowed operations for each user or component interacting with the composite application, via the application ACL.
C.When a component method is invoked, the Property Broker compiles the method code (if needed) and then executes the code on behalf of the component.
D.The Property Broker places each component in its position within the user interface, based on properties defined with the Property Broker Editor, and stored in the generated WSDL.
Answer: A

7. Susan has been asked to make several modifications to the CustOrders composite application.Which of the following will Susan be able to do using the Composite Application Editor?
A.Add a page to the application.
Rename a page in the application.
Edit wires for components of the application.
B.Add a page to the application.
Add a PIM component view to the application.
Create a new component for the application.
C.Add a PIM component view to the application.
Add a new column to a PIM component view.
Delete a page from the application.
D.Delete a page from the application.
Create a new component for the application.
Edit wires for components of the application.
Answer: A

8. While exploring the Composite Applications area within Domino Designer, Henry has noticed several items pertaining to WSDL.What is the purpose of a WSDL file in a composite application?
A.A WSDL file contains the DXL representation of the Domino code that will be executed by the components of the composite application.
B.A WSDL file reflects the namespaces, properties, actions, and types used for interaction between components of the composite application.
C.A WSDL file is only present if the composite application provides one or more Web services, in which case there is a WSDL file for each Web service.
D.A WSDL file is only present if the composite application consumes one or more Web services, in which case there is a WSDL file for each Web service.
Answer: B

9. Eleanor has been asked to create a composite application, surfacing elements from several Notes applications. Which elements will she be able to incorporate into NSF components?
A.Documents, Folders, Forms, Framesets, Navigators, Pages, and Views can all be surfaced as
components.
B.Folders, Forms, Framesets, Navigators, Pages, and Views can be surfaced as components.
Documents cannot.
C.Forms, Framesets, Pages, and Views can be surfaced as components.
Documents, Folders, and Navigators cannot.
D.Documents, Folders, Forms, and Views can be surfaced as components.
Framesets, Navigators, and Pages cannot.
Answer: A

10. Charles has been asked to make modifications to the EmpTravel composite application. He knows the server and file path for the application. How can Charles open the composite application in Domino Designer?
A.Add the application to his Workspace as he would for any Domino application. With the application highlighted, select View > Design to open the application in Domino Designer.
B.Add the application to his Workspace as he would for any Domino application. With the application highlighted, select Edit > Edit Composite Application to open the application in Domino Designer.
C.A composite application cannot be opened in Domino Designer. Charles needs to open the application from his Workspace or Bookmarks, and then select Edit > Edit Application to open the application in the Composite Application Editor.
D.A composite application cannot be opened in Domino Designer. But Charles can select the application from his Workspace or Bookmarks, and then select Edit > Edit Application to open the application in the Composite Application Editor.
Answer: A

11. Jean has created an NSF component and needs to provide the communication between this component and an existing component. How can she begin this next step in the development of her composite application?
A.Open the composite application in the Notes client. Select Edit > Component Communications to launch the WSDL Editor.
B.Open the composite application in the Notes client. Select View > Wiring Properties to launch the Property Broker Editor.
C.Open the composite application in Domino Designer. Select Composite Applications > Component Communications to launch the WSDL Editor.
D.Open the composite application in Domino Designer. Select Composite Applications > Wiring Properties, and click New Wiring Properties. Select the new Wiring Property and click Open File to launch the Property Broker Editor.
Answer: D

12. Theodor created new Wiring properties for his composite application, CustOrder.nsf, using Domino Designer. He named the Wiring properties "CustOrder", and has just finished defining the Wiring properties using the Property Broker Editor.What should Theodor do next to store the updatedWiring properties in the design of CustOrder.nsf?
A.Close the Property Broker Editor window. As with other elements of a Domino database, the compiled code is automatically stored within the NSF.
B.Select File > Save, and select File > Exit from the Property Broker Editor. With the CustOrder Wiring properties still highlighted in Domino Designer, select File > Save.
C.Select File > Save, and select File > Exit from the Property Broker Editor. In the Wiring Properties work pane of Domino Designer, click the Refresh button, select ~CustOrder.wsdl and click Open.
D.Close the Property Broker Editor window. In the Wiring Properties work pane of Domino Designer, select ~CustOrder and click Compile WSDL. The name updated Wiring properties are saved in the NSF and the name reverts to "CustOrder".
Answer: C

13. Marjory has added an NSF component to her composite application. The component surfaces the Customers view from the cust.nsf application. Marjory wants users to be able to select a CustomerName and then display orders for that customer using a different component. What is one step Marjory should take to begin enabling the inter-component communication?
A.Using Domino Designer, open the Customers view. From the Advanced tab of the view properties, select Enable as component.
B.Using Domino Designer, open the Customers view. From the Advanced tab of the CustomerName column properties, select Enable as component.
C.Using the Property Broker Editor, create a property for CustomerName, and select Allow publishing to make CustomerName available to consuming components.
D.Using the Property Broker Editor, create a data type for CustomerName, and select Allow publishing to make CustomerName available to consuming components.
Answer: C

14. Eric has been assigned to a project where the underlying design uses service-oriented architecture (SOA)? What is SOA?
A.A system design where Domino only responds to SOAP calls to deliver data.
B.Amethod by which Domino-based applications can run on non-Domino servers.
C.A system design where Domino invokes Web service agents to get all of its data.
D.An approach to system integration and architecture by using the services of other modules.
Answer: D

15. Gary is writing his first composite application on the Domino platform. One task he needs to do is to define the properties of his application. What are properties?
A.Properties are the methods that are defined by the application components.
B.Properties are the data elements that exist between the application components.
C.Properties are the design elements that exist between the application components.
D.Properties are the Web services that are defined between the application components.
Answer: B

16. Bennett is reviewing a composite application on Domino and he sees aWSDL file in the design.What is contained in a WSDL file for a composite application?
A.Application code for actions and agents
B.Application definitions for the views and forms
C.Application definitions for security levels, methods, and agents
D.Application definitions for data types, properties, namespaces, and actions
Answer: D

17. Rusty is going to create a composite application using NSF design elements. What design elements can be used in a Notes composite application?
A.Pages, Forms, Views, Shared Actions, and Agents
B.Wiring Properties, Property Brokers, Shared Agents
C.Frames, Framesets, Pages, Forms, Views, Folders, and Navigators
D.Script Libraries, Web Services, Shared Actions, Data Connections, and Property Brokers
Answer: C

18. Annika needs to update the WSDL file that controls the wiring between components in her composite application. Where would she find that WSDL file in Domino Designer?
A.Composite Applications > Files
B.Composite Applications > Applications
C.Composite Applications > Web Services
D.Composite Applications > Wiring Properties
Answer: D

19. Judi is creating a Notes composite application. Her main view has a column called Nationality, and it is a property of her composite application. Where will she find the property attribute for that column?
A.In the Shared Code area, under WSDL files
B.In the Shared Resources area, under WSDL file
C.In the Composite Applications area, under Applications
D.In the View Column properties box, final tab under the Composite Settings area
Answer: D

20. George is maintaining a Notes composite application in Designer. He wonders where the details for the actions and properties are stored. Where would George find this information?
A.In Designer under the Composite Application Editor
B.In Designer as a component of the Property Broker Editor
C.In Designer as a WSDL file under Shared Code > Composite Applications
D.In Designer as an XML file under Composite Applications > Applications
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved