Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM LOT-832 Exam - Cheat-Test.com

Free LOT-832 Sample Questions:

Q: 1 John-Michael needs to preview a newly created piece of news content. The news content is linked to multple Site Areas. When John-Michael previews the content, which one of the Site Areas will be used?
A. The primary Site Area.
B. The first Site Area in the Site Framework.
C. A selection screen will open allowing him to choose a Site Area.
D. A selection screen will open allowing him to choose a Presentation Template. This selection implies the appropriate Site Area.
Answer: C

Q: 2 Jordan is the Product Manager for AT Corp. In the past 2 weeks, he published 4 updates to the product information for one of their products via the Create Draft button. As each new version is published, what can Jordan do to quickly identify what each change contains?
A. Jordan must manually open and preview each item in order to learn any details about the item.
B. Jordan can click the Add Note button for any version and add a text note describing the version.
C. Jordan can click the Edit Label button for any version and add a text note describing the version.
D. The system automatically uses the value from the Description field as the Label for the content item. Jordan should always enter helpful information in the Description field.
Answer: C

Q: 3 Robby needs to create a new Press Release for an upcoming plant opening. The plant will not open for another 90 days. What should Robby do to get the item approved now but not
available on the site for 90 days?
A. Enter the value 90 d in the Publishing Delay field.
B. Enter the date the item should be available on the site in the Live Date field.
C. Enter the date the item should be available on the site in the Expiry Date field.
D. Enter the date the item should be available on the site in the Publish Date field.
Answer: D

Q: 4 Dan is a content creator responsible for adding Press Release content to his company's Web site. All of his content goes through the PR Workflow. Today he is creating a special Press Release that needs to be seen by several groups that are not normally given access via the PR Workflow. How can Dan resolve this problem without contacting a developer?
A. Dan cannot resolve this on his own. Dan needs to contact the developer and have him modify the PR Workflow.
B. From any content view click More Actions / Update Readers. Dan then adds the appropriate groups to the content from the Update Readers screen.
C. When creating the new content, Dan should click the Read button in the System Defined area of the Access section. Dan then adds the appropriate groups to this section.
D. When creating the new content, Dan should click the Select Additional Viewers button and add the appropriate groups. The group will be able to read the content item once it is published.
Answer: D

Q: 5 Sally is creating a news story for her company intranet. The story is for an upcoming company picnic. After the picnic, Sally needs the item to automatically be removed from the intranet. Assuming the workflow(s) she is using are built correctly, what can Sally do to accomplish this task?
A. Enter the date the item should be removed from the site in the content's Deletion Date field.
B. Enter the date the item should be removed from the site in the content's Expiry Date field.
C. Enter the date the item should be removed from the site in the Expiry Date field of the Publish Workflow Stage.
D. Add an Email Action to the Workflow that notifies someone to remove the item. Sally places the date in the Expiry Date field in the Email Action.
Answer: B

Q: 6 Abi is a developer. The HR department wants to create Job Postings that will be made available on both the company intranet and public Web sites. Since the two sites look different, the postings need to have different visual representations on the two sites. Which one of the
following answers allows her to accomplish this?
A. Create different sets of Presentation Templates and Authoring Templates for each Site Area.
B. Create different Presentation Templates and configure each Site Areas to use the appropriate Presentation Template.
C. Create different Authoring Templates and configure each Site Area to use the appropriate Authoring Template.
D. Create different HTML components and configure each Site Area to use the appropriate HTML
components
Answer: B

Q: 7 By default what types of items are versioned and when are versions created?
A. All items have a version created whenever the item is saved.
B. All items have a version created only when the item is published.
C. Content is versioned whenever an item is published. All other items are versioned on every save.
D. Content is versioned on every save. All other items are versioned whenever an item is published.
Answer: C

Q: 8 Parker is the administrator for a Workplace Web Content Manager server. Sadie is a content contributor who creates and manages content. When looking through versions of a content item, which of the following functionality is available ONLY to Parker?
A. Delete
B. Preview
C. Label
D. Restore as published
Answer: D

Q: 9 Jim, a content creator, is attempting to delete a content item. When he clicks the delete button he gets an error message stating:
Unable to delete "First IWWCM Content". The following error occurred:
Item is still referred by reference(s).
What can Jim do to determine all of the internal relationships this content item has to other items in the Workplace Web Content Management repository?
A. From any of the content views, open the item in Read mode and click View References. Once in the View References screen select Show References To. For each reference to this item either delete the reference or replace the reference with a reference to another item.
B. From any of the content views, open the item in Read mode and click View References. Once in the View References screen select Show References From. For each reference from this item either delete the reference or replace the reference with a reference to another item.
C. From any of the content views, open the item in Edit mode and click View References. Once in the View References screen select Show References To. For each reference to this item either delete the reference or replace the reference with a reference to another item.
D. In the Authoring Portlet, use the Advanced Search to search for all items that have a reference to the item in question. When the Advanced Search returns the list of references Jim will need to manually open each match and resolve the reference by changing or deleting the reference.
Answer: A

Q: 10 Shane is the administrator of a Workplace Web Content Management server. Devin is a developer working on a new site for the Marketing department. Sarah is the Marketing Manager responsible for the content of the Marketing site. During the design meetings for the new site it
is decided that the Marketing content should be placed in its own (new) Library. Which of the above people would have the security rights necessary to create a new Library?
A. Shane only an administrator has the rights to create a Library.
B. Shane and Devin only developers and administrators can create Libraries.
C. Shane, Devin, or Sarah anyone who can access the WCM Authoring Environment can create a new Library.
D. None of the above someone has to be granted the Library_Administrator role in order to create a Web Content Management Library.
Answer: A

Q: 11 Damian is building a Workplace Web Content Management Web site. He will create Menus to display lists of content items. He wants the authors to decide which content items will be displayed in which Menu, but wants them to choose from a predefined list of choices. Which one
of the following answers will allow him to do this?
A. Keywords
B. Categories
C. A Taxonomy and a list of Keywords
D. A Taxonomy and a list of Categories
Answer: D

Q: 12 Stephen's Workplace Web Content Management Web site will contain a variety of company events within the Events Site Area. He needs to give his content creators choices to organize events as corporate, public, or private. Which one of the following will Stephen need to create to allow this?
A. Keywords
B. Categories
C. A Taxonomy and a list of Keywords
D. A Taxonomy and a list of Categories
Answer: D

Q: 13 How many site objects can be placed within one library?
A. There is a maximum of 100 site objects allowed within a library
B. A maximum of 10 site objects can be placed within one library
C. There is no limit as to how many site objects can be placed within a library
D. The maximum number of site objects is set within the WCMServiceConfig.properties file
Answer: C

Q: 14 How do menus conduct searches over content items?
A. Menus are designed to perform searches on any fields within a site area
B. Menus are designed to perform searches on any fields within a content item
C. Menus are able to perform searches on content items based on categories, keywords, authoring templates and site areas
D. Menus are able to perform searches on site areas based on categories, keywords and authoring templates and presentation templates
Answer: C

Q: 15 Which of the following is NOT a valid statement regarding Libraries?
A. A Library allows an administrator to separate content from the technical components developers create.
B. A Library allows as administrator to separate the Site Framework from Content in order to limit who can add / change / delete Sites and Site Areas.
C. Syndication is controlled at the Library level so an administrator can easily control what information is syndicated to a production server.
D. Libraries provide an additional level of security beyond item security. If a user does not have access to a Library they cannot see items in the Library regardless of the item's individual security settings.
Answer: B

Q: 16 Matt is the administrator of a Workplace Web Content Management-based Web site. The infrastructure consists of a Development server and two Production servers in a cluster.
The Marketing site consists of 3 Libraries (Marketing_Events, Marketing_News, and Marketing_Technical. What does Matt need to do to get the data from all of the Marketing Libraries from the Development server to the Production Servers.
A. Create a separate Syndicator on the Development server for each Library. Create a subscriber on each of the Production servers that references the Syndicator.
B. Create a Syndicator on the Development server that references all 3 Libraries. Create a subscriber on each of the Production servers that references the Syndicator.
C. Create a Syndicator on the Development server that references all 3 Libraries. Create a subscriber on one of the Production servers that references the Syndicator.
D. Create a Subscriber on the Development server that references all 3 Libraries. Create a Syndicator on one of the Production servers that references the Subscriber.
Answer: C

Q: 17 Which of the following statements is true?
A. Categories allow administrators to classify content items that use different authoring templates. These classifications are then used within a menu component to generate a list of related content items.
B. Categories allow administrators to classify content items that use different keywords. These classifications are then used within a navigator component to generate a list of related content items.
C. Categories allow administrators to classify content items that live within different site areas of a site. These classifications are then used within an option selection component to generate a list of related content items.
D. Categories allow administrators to classify content items that live within different site areas of a site. These classifications are then used within a document manager component to generate a list of related content items.
Answer: A

Q: 18 Which of the following statements are true?
A. Content items can live directly under a site object
B. Content items may live within one or more site area objects
C. The site framework provides a way to classify content items so that page navigation components can be used to cross link content items
D. The site framework contains the following objects: site, site area, taxonomy and category.
Answer: B

Q: 19 Neil works for an entertainment company. Occasionally specials are released for select performances. Within WCM he has created a Performance Authoring Template, and one field within the Authoring Template, is called Specials. All Content Authors should be able to update
/ create Performance content items, but only a subset of Content Authors, Expert Content Authors are able to edit and read the Specials field. How can Neil ensure that only Expert Content Authors are able to edit and read the discounts field within the authoring template?
A. Within the field properties of the Specials field, Content Authors should be placed within Viewers and Editors field.
B. Within the field properties of the Specials field, Expert Content Authors should be placed within Viewers and Editors field
C. Within the field properties of the Specials field, Content Authors should be placed within Viewers field D. Within the field properties of the Specials field, Expert Content Authors should be placed within Viewers field
Answer: B

Q: 20 Cindy has created a Style Sheet component named corp_style within the Component Library. This style sheet needs to be added to each of her site's Presentation Templates.
Which of the following is the appropriate way to reference a style sheet within a Presentation Template?
A. <component name="corp_style"/>
B. <element name="corp_style"/>
C. <link rel="stylesheet" href='<element name="corp_style"/>'>
D. <link rel="stylesheet" href='<component name="corp_style"/>'>
Answer: A

Q: 21 Which of the following lists provides the correct set of tasks to perform in order to integrate Portal Search into a standalone (non-Portal) Web site?
A. Create a Search Collection in Portal Search
Mark all relevant Site Areas searchable
Create a Search Form
Create a Search Component for displaying results
B. Create a Search Collection in Portal Search
Mark all relevant Sites searchable
Create a Search Form
Create a Search Component for displaying results
C. Create a Search Collection in Portal Search
Mark all relevant Sites searchable
Configure and deploy the Search Center for users to input search criteria
Create a Search Component for displaying results
D. Create a Search Collection in Portal Search
Mark all relevant Sites searchable
Configure and deploy the Search Center for users to input search criteria
Configure and deploy the Search and Browse JSP for displaying results
Answer: B

Q: 22 Peters content authors need to reference pre-loaded flash objects within their content items. His content authors do not have the ability to write the HTML object tags needed for the flash components, so Peter creates WCM HTML objects to reference. Peter's users need the ability to easily reference these HTML Library Components on their content item. How can this be accomplished?
A. Peter needs to create Alternate Design fields on his authoring template, so his users are able to reference the different HTML objects.
B. Peter needs to create Conditional fields on his authoring template, so his users are able to reference the different HTML objects.
C. Peter needs to create Component Reference fields on his authoring template, so his users are able to reference the different HTML objects.
D. Peter needs to create User Selection fields on his authoring template, so his users are able to reference the different HTML objects.
Answer: C

Q: 23 The Marketing department has asked Ron, a Web Content Management developer, to provide a simple way for the Marketing employees to quickly add new content items to the company intranet. They have told Ron that they often think of new items to add while surfing the live Web site and it is inconvenient to have to open the Authoring Portlet and manually select the correct Authoring Template and Site Area. Which of the following processes will allow Marketing people to create new content while visiting the live Web site?
A. Create an Authoring Tool component that exposes the New Content functionality. Configure the Authoring Tool to automatically use the same Authoring Template and Site Area as the current content. Add the Authoring Tool to each Authoring Template used to create Marketing's content.
B. Create an Authoring Tool component that exposes the New Content functionality. Configure the Authoring Tool to automatically use the same Authoring Template and Site Area as the current content. Add the Authoring Tool to each Presentation Template used to render Marketing's content.
C. Create a Content Creation Tool component that exposes the New Content functionality. Configure the Content Creation Tool to automatically use the same Authoring Template and Site Area as the current content.
Add the Content Creation Tool to each Presentation Template used to render Marketing's content.
D. Create a JSP component that uses the standard WCM web services interface to invoke a content creation action. Once the web service returns a success code generate a link to the Authoring Portlet and redirect the user's browser to the Authoring Portlet.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved