Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM LOT-822 Exam - Cheat-Test.com

Free LOT-822 Sample Questions:

Q: 1
Abigail is working with Workplace Forms for the first time. After installation, which Eclipse perspective should she switch to in order to begin designing forms?
A. Forms
B. Designer
C. Resource
D. Developer
Answer: B

Q: 2
While Carrie is reviewing an XFDL source file, she repeatedly sees the term "sid". What is "sid"?
A. Scope Identifier
B. Section Identifier
C. Signature Identifier
D. Submission Identifier
Answer: A

Q: 3
Marvin is intergrating a Workplace Forms form with DB2 Content Manager. What must be created in DB2 Content Manager in order to perform the integration?
A. Binders and folders
B. Attributes and item types
C. Databases and instances
D. New versioning policies
Answer: B

Q: 4
Kendra would like to have a set of actions available at the top of every page for users to submit forms, print forms, save form data, etc. What design element will help her do this?
A. Toolbars
B. Scroll regions
C. Aligned buttons
D. Protected sections
Answer: A

Q: 5
Upton is working with an attachment button on an XForms form. Which of the following item types allow him to let users attach a file to the form?
A. Attach
B. Upload
C. Enclose
D. Extract
Answer: B

Q: 6
Abigail is creating a form that requires two signatures. She wishes to provide maximum security for the form between the signatures by using filtering. Which type of filtering should she use?
A. Keep filtering
B. Omit filtering
C. Security filtering
D. Encrypted filtering
Answer: B

Q: 7
Howard is working with a Java developer who has provided him with a custom JAR file for inclusion in his project. Where can he add this JAR file to the Workplace Forms project?
A. In the Navigator
B. In the Instance view
C. In the Enclosures view
D. In the Resources Palette
Answer: C

Q: 8
Ellen wishes to select 14 items on her form on the designer tab all at once. The items are all in close proximity to one another. Which Palette tool should she use to perform this task?
A. Check
B. Marquee
C. Page Select
D. Multi-Select
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved