Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM LOT-805 Exam - Cheat-Test.com

Free LOT-805 Sample Questions:

1. What is the definition of WSDL?
A.Web Services Domino Language
B.Web Services Definition Language
C.Web Services Description Language
D.Webservice Specification and Description LanguageWArialZ
Answer: C

2. Hasad has created a Domino Web service. He has not used any overloaded methods. Hassad is now specifying the Programming model and SOAP message format for the Web service. He needs to ensure that the generated message includes the method name, can be validated with an XML validator, and he must use a scheme that is WSI compliant. What should Hassad specify for the Programming model and SOAP message format?
A.Programming model: RPCSOAP message format: Wrapped
B.Programming model: RPCSOAP message format: RPC/encoded
C.Programming model: MessageSOAP message format: Wrapped
D.Programming model: MessageSOAP message format: Doc/literalWArialZ
Answer: A

3. Roosevelt wants to write a Domino Web service that queries the Notes database in which it resides, and returns a String result based on that query. What is the easiest way for him to write this Web service?
A.Using LotusScript or Java
B.Using Formula language with a simple @DbLookup
C.Using the "Simple Action" option in the Web service design element that queries a Notes view
D.By customizing one of the default Web services in the database that queries views and returns a resultWArialZ
Answer: A

4. Taj has rewritten some of the EmployeeInfo Domino Web service. The public methods that correspond to the operations of the Web service used to be contained within the EmployeeInfo public class. Taj has renamed these methods and put them in a new public class called GetEmployeeInfo. What are some of the steps that should be taken in order for the applications that consume this Web service to be able to work?
A.Set the PortType class on the basics tab of the Web services properties to "GetEmployeeInfo". The consumer applications will then need to be modified as per the new WSDL.
B.No changes are needed. Since the name of the Web service design element has not changed, and the functions and classes are public, the consumer applications will continue to work.
C.Set the PortType class on the basics tab of the Web services properties to "GetEmployeeInfo". The next time a consumer application sends a SOAP request, the new WSDL will be returned.
D.Clear the PortType class on the basics tab of the Web services properties. When the Web service is saved, this field is automatically populated with the proper value, the WSDL is automatically updated, and the clients that call the Web service will reconfigure themselves automatically.WArialZ
Answer: A

5. What are the four subelements that may be found within a valid SOAP 1.1 fault?
A.code, string, actor, detail
B.faultcode, faultstring, faultactor, detail
C.FaultCode, FaultString, FaultActor, FaultDetail
D.faultCode, faultString, faultActor, faultDetailWArialZ
Answer: B

6. Cam is coding a Domino application that will provide a Web service. Where will he add the Web service code in Domino Designer?
A.Shared Code > Web Services
B.Shared Resources > Web Services
C.Shared Code > Agents > Web Services
D.Shared Resources > WSDL and Shared Code > Web ServicesWArialZ
Answer: A

7. Mick is building a LotusScript Web service with a main class of GetEmployeeName. Where will he put the code for that class?
A.The Port Type section of the Web service
B.The Initialize section of the Web service
C.The Declarations section of the Web service
D.The GetEmployeeName function of the Web serviceWArialZ
Answer: C

8. What are the elements that are incorporated within a WSDL file?
A.Service, Ports, SOAP Type, Encoding, Methods
B.Service, Encoding, Version, Methods, Operation
C.Service, Status, Port Type, Operations, Security
D.Service, Types, Message, Port Type, Operation, Binding, PortWArialZ
Answer: D

9. Gloria has coded the GetAccountBalance class in the Declaration section of her Web service. What WSDL element will map to this class name?
A.wsdl:binding
B.wsdl:service
C.wsdl:portType
D.wsdl:operationWArialZ
Answer: C

10. Manju has coded the following two lines in his SOAP request envelope:
IBM
USD
What type of data is being passed to the Web service with these statements?
A.Simple data types
B.Object data types
C.Complex data types
D.Defined data typesWArialZ
Answer: A

11. Emilio has coded a function called ConnectToProvider in the GetAccountBalance class in the
Declaration section of her Web service. What WSDL element will map to this function name?
A.wsdl:binding
B.wsdl:service
C.wsdl:portType
D.wsdl:operationWArialZ
Answer: D

12. Rob is creating a Stock Price Web service in Domino and would like to use an existing WSDL file as his starting point. How can he create his Web service from that WSDL file?
A.Use the Import WSDL button in a Web Service design element
B.Use the WSDL Import Wizard in a Web Service design element
C.Use the Build From WSDL button in a Web Service design element
D.Use the Import WSDL Action from the Tool menu in Domino DesignerWArialZ
Answer: A

13. Chris has used Domino Designer to create a Web Service design element. What is the main purpose of a Web service designed in this way?
A.Consume a WSDL file provided by other systems
B.Consume a Web service provided by other systems
C.Host a Web service for consumption by other systems
D.Provide a SOAP message for consumption by other systemWArialZ
Answer: C

14. Jerry has coded a function called ConnectToProvider in the GetAccountBalance class in the
Declaration section of his Web service. What WSDL element will be used to control the request to and response of the function?
A.wsdl:part
B.wsdl:method
C.wsdl:binding
D.wsdl:messageWArialZ
Answer: D

15. Brent has set the 'Profile this Web service' option in the Web Services properties box for his Web service. He calls the Web service from a program and now would like to see the profiling results. How would he view that information?
A.Agent Profiles view in log.nsf (Notes Log)
B.View Web
Service Profile in Domino Designer
C.Design View Profile Results in Domino Designer
D.Agent Profiles view in events.nsf (Monitoring Configuration)WArialZ
Answer: C

16. In order to call Jeff's Domino Web service, Cerina has coded the following SOAP message:
12
What does the xmlns:soapenv attribute refer to?
A.WSDL location
B.SOAP namespace
C.Web service address
D.Web service locationWArialZ
Answer: B

17. Martin sees the following attribute in the WSDL wsdl:service element:
name="GetEmployeeNameService"
Where is that attribute set in the Web service in Domino Designer?
A.Service port name field in the Web Services property box
B.Service element name field in the Web Services property box
C.Service type name field in the Web Services property box
D.Service attribute name field in the Web Services property boxWArialZ
Answer: B

18. Alberto sees the following attribute in the WSDL wsdlsoap:binding element:
style="document"
Where is that attribute set in the Web service in Domino Designer?
A.Port type name field in the Web Services property box
B.Programming model option in the Web Service property box
C.Service port name field in the Web Services property box
D.SOAP message format option in the Web Service property boxWArialZ
Answer: D

19. The second element in Tom's WSDL file is as follows:
What does this element define in the WSDL file?
A.Namespace usage
B.WSDL definitions
C.SOAP encoding schema
D.WSDL encoding schemeWArialZ
Answer: A

20. Ruth wants to build a Domino Web service that returns a complex data type when called by a SOAP request. The data type will be called AccountInformation, and will contain the vendor name and the account balance. How would she define this in the Web service?
A.Class AccountInformationPublic VendorName As StringPublic AccountBalance As SingleEnd Class
B.Class AccountInformationPrivate VendorName As StringPrivate AccountBalance As SingleEnd Class
C.Class AccountInformationPublic VendorName As Array[0]Public AccountBalance As Array[1]End Class
D.Class AccountInformationPublic VendorName[0] As StringPublic AccountBalance[1] As SingleEnd
ClassWArialZ
Answer: A

21. Barbara sends the following SOAP request to a Web service: . .
She receives back the following SOAP response from the Web service:
env:MustUnderstandOne or more mandatory SOAP header blocks not understood
What is this result an example of?
A.SOAP fault
B.UDDI error
C.WSDL fault
D.XML errorWArialZ
Answer: A

22. Joe is creating a Web service. What role does UDDI play in a Web service?
A.UDDI defines the methods of a specific Web service.
B.UDDI controls the access levels of a Web service client.
C.UDDI allows listing and discovery of available Web services.
D.UDDI validates the proper functioning and use of a Web service.WArialZ
Answer: C

23. Charlotte is creating a Web service. What role does WSDL play in a Web service?
A.WSDL controls the access levels of a Web service client.
B.WSDL executes the Web service on the target Web service.
C.WSDL allows communication via HTTP between applications.
D.WSDL defines the network services offered in a Web service.WArialZ
Answer: D

24. Lorraine is examining a WSDL file for her Domino Web service. What role does the Message element have in the file?
A.It stores the actual data being sent to the Web service.
B.It defines messages that can be displayed to the end user.
C.It defines error messages that can be returned to the browser.
D.It is an abstract definition of data being communicated to or from the Web service.WArialZ
Answer: D

25. Brett is examining a WSDL file for his Domino Web service. What role does the Port Type element have in the file?
A.It is the actual server port used by the Web service.
B.It is a set of operations supported by the Web service.
C.It is the communication protocol supported by the Web service.
D.It is the definition of the Web server being used for the Web service.WArialZ
Answer: B

26. Quincy is examining a WSDL file for his Domino Web service. What role does the Service element have in the file?
A.It defines a specific method available in the Web service.
B.It describes the Web service function in a humanreadable format.
C.It points to the specific server where the Web service will execute.
D.It is the name of the Web service as a whole, and it contains the ports and endpoints for the
service.WArialZ
Answer: D

27. What most accurately describes a Web service?
A.A Web service is a Java program in a W3C standard format that allows Webbased
invocation.
B.A Web service is a LotusScript agent that can be called from a browser and returns information via XML.
C.A Web service is an XML agent running on a Domino server that can be called from a browser and returns information in HTML format.
D.A Web service is a selfcontained, selfdescribing, modular application, based on XML, that can be published to and invoked from the Web.WArialZ
Answer: D

28. Barry is examining a WSDL file for his Domino Web service. What role does the Port element have in the file?
A.It is the access point on the server for the Web service.
B.It is a list of all the protocols supported by the Web service.
C.It is a list of all network addresses that can be used to execute the Web service.
D.It is a single endpoint defined as a combination of a binding and a network address.WArialZ
Answer: D

29. Avery has the following method in his Web service class:
Public Function GetEmployeeID(personname As String) As
Stringresult=GetEmployeeDocument(personname)If result = "OK" ThenGetEmployeeID
=GetIDField("ID")ElseGetEmployeeID = "ERROR"End IfEnd Function
Private Function GetEmployeeDocument(personname As String) As StringSet employeedb=New
NotesDatabase("","employee.nsf")Set employeeview = employeedb.GetView("EmployeeName")Set
employeedoc = employeeview.GetDocumentByKey(personname, True)GetEmployeeDocument="OK"End Function
Private Function GetIDField(FieldName As String)Set item=vendordoc.GetFirstItem(FieldName)If item Is Nothing ThenGetIDField=""Exit FunctionElseGetIDField=Cstr(item.Values(0))End If End Function
He is trying to call the GetEmployeeDocument method from his SOAP call, but it does not work. Why is this happening?
A.The GetEmployeeDocument method is defined as Private.
B.The GetEmployeeDocument method returned an invalid SOAP string.
C.The GetEmployeeDocument method did not receive a String argument.
D.The "fieldName" parameter in the GetEmployeeDocument method acts as an inout parameter.WArial
Answer: A

30. Mark has the following methods in his Web service class:
Public Function GetAccountBalance(personname As String) As
Stringresult=GetAccountDocument(personname)If result = "OK" ThenGetAccountBalance
=GetBalanceField("Balance")ElseGetAccountBalance = "ERROR"End IfEnd Function
Private Function GetAccountDocument(personname As String) As StringSet vendordb=New
NotesDatabase("","vendor.nsf")Set vendorview = vendordb.GetView("VendorName")Set vendordoc = vendorview.GetDocumentByKey(personname, True)GetAccountDocument="OK"End Function
Private Function GetBalanceField(FieldName As String)Set item=vendordoc.GetFirstItem(FieldName)If item Is Nothing ThenGetBalanceField=""Exit FunctionElseGetBalanceField=Cstr(item.Values(0))End If End Function
He is trying to call the GetBalanceField method from his SOAP call, but it does not work. Why is this happening?
A.The GetBalanceField method is defined as Private.
B.The GetBalanceField method does not specify a return value
C.The GetBalanceField method did not receive a String argument.
D.The "fieldName" parameter in the GetBalanceField method acts as an inout parameterWArialZ
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved