Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM LOT-803 Exam - Cheat-Test.com

Free LOT-803 Sample Questions:

1. Jim is creating an action which will use documents based on a user-selected value. This value will be compared with the Region field on documents in the Sales database, residing on the HUB_Dunn/Dunn server. The user-entered value is referred to in the Rlookup identifier in the code.
The code so far is:
Dim col As NotesDocumentCollection
Dim db As New NotesDatabase("HUB_Dunn/Dunn", "SALES.NSF")
Dim dt As New NotesDateTime("01/01/90")
Dim srchstr As String
Which one of the following lines of code will return the correct collection?
A.srchstr = Rlookup set col = db.search(srchstr,dt,0)
B.srchstr = "Region="+Rlookup set col = db.search(srchstr,dt,0)
C.srchstr = "Region=" + |"| + Rlookup + |"|set col = db.search(srchstr,dt,0)
D.srchstr = "Select region=" + |"| + Rlookup + |"|set col = dbsearch(srchstr,dt,0)WArialZ
Answer: C

2. Which one of the following represents the uidocument correctly?
A.Dim s As New NotesSession Dim doc As NotesDocument Set doc=s.CurrentDocument
B.Dim w As New NotesUIWorkspace Dim doc As NotesDocument Set doc=w.CurrentDocument
C.Dim s As New NotesSession Dim uidoc As NotesUIDocument Set uidoc=s.CurrentDocument
D.Dim w As New NotesUIWorkspace Dim uidoc As NotesUIDocument Set uidoc=w.CurrentDocumentWArialZ
Answer: D

3. If today's date is January 31, 2010 and you ran the following piece of LotusScript:
dateString$ = Format(Today, "mm-dd-yy")
What would the value of dateString$ be?
A.1-31-10
B.01-31-10
C.1-31-2010
D.01-31-2010WArialZ
Answer: B

4. Marvin wants to export a given Notes document to a DXL text file. How would he accomplish this task?
A.He would use the NotesXMLTransformer class to copy the document directly to a text file
B.He would use the ExportDXL method of the NotesDocument class to send the document to a NotesStream that writes to a text file
C.He would create a NotesDXLExporter object, set the input to the Notes document in question, and set the output to a NotesDXLOutput object that writes to a text file
D.He would create a NotesDXLExporter object, set the input to the Notes document in question, and set the output to a string that indicates the path of the text file he wants to create.WArialZ
Answer: D

5. Dawn needs to write an agent's completion date and time to the log.nsf file, regardless of whether the agent has errors. In which agent event can she write code to complete this task?
A.OnEnd event
B.OnError event
C.Terminate event
D.Completion eventWArialZ
Answer: C

6. Alyssa is writing a script to export data from a Notes view to a spreadsheet. The columns of the view are in this order:
COMPANY, DEPARTMENT, MANAGER, EMPLOYEE, TITLE, EMAIL, FAX, PHONE
Assuming the first cell of a spreadsheet row is row 1, what will be the output when Alyssa runs this code:
-------- Code snippet --------
Set view = s.CurrentDatabase.GetView( "Contacts" )
Set vec = view.AllEntries
Set ve = vec.GetFirstEntry
Do Until (ve Is Nothing)
row = row + 1
sheet.Cells( row, 1 ).Value = ve.ColumnValues(4)
sheet.Cells( row, 2 ).Value = ve.ColumnValues(1)
sheet.Cells( row, 3 ).Value = ve.ColumnValues(6)
sheet.Cells( row, 4 ).Value = ve.ColumnValues(8)
Set ve = vec.GetNextEntry(ve)
Loop
--------
A.TITLE, DEPARTMENT, FAX
B.EMPLOYEE, COMPANY, EMAIL, PHONE
C.Error. View columns are zero-based. Attempting to access a column beyond the last column results in an error.
D.Error. ColumnValues is a property from the parent view of a NotesDocument. There is no ColumnValues property of the ViewEntry class.WArialZ
Answer: C

7. A Notes view can have one or more aliases, which allow it to be referenced by multiple names. How would you get a list of all the aliases of a given view?
A.By using the NotesView.Aliases property for that view
B.You cannot access a view's aliases using standard LotusScript calls.
C.By using the NotesView.Name property for that view, and accessing every element in the array of names after the first one
D.By getting the UniversalID of the view, and then opening it as a NotesDocument and examining the contents of the $$Aliases fieldWArialZ
Answer: A

8. Which one of the following properties or methods indicates whether a NotesItem contains rich text?
A.Text property
B.Type property
C.Name property
D.Contains methodWArialZ
Answer: B

9. Which one of the following properties allows Jim to change the title on an object of the NotesDatabase class?
A.The Title property on the NotesDatabase class
B.The MakeTitle method on the NotesSession class
C.The IsTitle property on the NotesDatabase class
D.The MakeTitle method on the NotesDatabase classWArialZ
Answer: A

10. The Employee database exists on several servers, and in a different folder on each server. Which of the following should Brian use to ensure that his code can access this database, regardless of the server on which the code is run?
A.New on the NotesDatabase class
B.OpenSame on the NotesSession class
C.Open method on the NotesDatabase class
D.OpenByReplicaID method on the NotesDatabase classWArialZ
Answer: D

11. Jamie wants to determine how many documents are in a database. Which one of the following can she use to do this?
A.The All property on the NotesDatabase Class
B.The Views property on the NotesDatabase Class
C.The AllDocuments method on the NotesDatabase Class
D.The AllDocuments property on the NotesDatabase ClassWArialZ
Answer: D

12. Dave wants to create a script that changes the SystemAdmin group's ACL access. If the SystemAdmin group's access is below Editor, it should be changed to Manager. Which of the following properties and methods should he investigate?
A.Grant on the NotesSession object
B.QueryAccess on the NotesDatabase Object
C.GrantAccess on the NotesDatabase Object
D.QueryAccess and GrantAccess on the NotesDatabase ObjectWArialZ
Answer: D

13. Jane is creating a script which deletes a database. The script prompts the user for the location of the database to be deleted, then deletes it. What must she do in order to ensure the NotesDatabase Object (db) is representing a database?
A.Use the Open property on the NotesDatabase object
B.Use the IsOpen property on the NotesDatabase object
C.Use the CreatedDate property on the NotesDatabase object
D.Open the database using the constructor Sub (New) on the NotesDatabase objectWArialZ
Answer: B

14. Which one of the following can Cindy use to determine which values from a document are represented in a view's columns?
A.The ColumnValues property in the NotesViewColumn
B.The ColumnValues property in the NotesUIView
C.The ColumnValues property in the NotesDocument
D.The ColumnValues property in the NotesDatabaseWArialZ
Answer: C

15. Andy is developing a scheme in which he wants to limit access to some of the documents which appear in the ByCustomer view. Which one of the following events would he use?
A.QueryOpen
B.QueryDragAndDrop
C.QueryOpenDocument
D.RegionDoubleClickWArialZ
Answer: C

16. Liz needs to ensure that Internet access to the current database is limited to reading, with no updates allowed. What code should she add for the MISSING LINE(S) to do this?
Dim s As New NotesSession
Dim acl As NotesACL
Set acl = s.CurrentDatabase.ACL
==> MISSING LINE(S) <==
Call acl.Save
A.acl.InternetLevel.IsReader = True
B.acl.InternetLevel = ACLLEVEL_READER
C.dim entry as NotesACLEntrySet entry = acl.GetEntry("Anonymous")entry.IsReader = True
D.dim entry as NotesACLEntrySet entry = acl.GetEntry("Anonymous")entry.AccessLevel = ACLLEVEL_READERWArialZ
Answer: B

17. Jim wants to update the ViewName field. The value of the ViewName field is based on other fields in the document. The form used to run the script contains fields whose values depend on the values of other fields. Which one of the following form events would Jim use to ensure that the script accesses the correct data?
A.Exiting
B.PostSave
C.QueryOpen
D.PostRecalcWArialZ
Answer: D

18. Consider the following code fragment:
Dim s As New NotesSession
Dim db As NotesDatabase
Set db = s.CurrentDatabase
Dim acl As NotesACL
Set acl = db.ACL
acl.Addrole("[Enablers]")
Which one of the following does this code accomplish?
A.Updates the ACL with the Enablers group.
B.Changes all roles in the ACL to Enablers.
C.Adds the Enablers role to the ACL of the current database.
D.Returns the Enablers role to the code as a NotesACL Entry.WArialZ
Answer: C

19. Jim wants to determine how many entries are in a view's category, so that the result can be written to a new document. Which one of the following classes can Jim use to accomplish this?
A.NotesView
B.NotesSession
C.NotesDocumentCollection
D.NotesViewEntryCollectionWArialZ
Answer: D

20. Valerie is creating an action which will display the number of documents in a database. Which one of the following should be her strategy?
A.Use the Documents property of the NotesDatabase object to display the number of documents in the database.
B.Use the Search method on the NotesDatabase object to gather all the documents, using a search term of "*". Use the Count property to display the number of documents.
C.Use the AllDocuments property of the NotesDatabase object to get a NotesDocumentCollection. Use the Count property to display the number.
D.Use the FTSearch method on the NotesDatabase object to gather all the documents, using a search term of "*". Use the Count property to display the number of documents.WArialZ
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved