Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM LOT-753 Exam - Cheat-Test.com

Free LOT-753 Sample Questions:

Q: 1 Look at the following JavaScript function:
function clickButton
{
document.forms[0].submitMe.onClick( )
}
Which one of the following will this function do?
A. Run a global JavaScript function named onClick( ).
B. Run the onClick event of an object named submitMe.
C. Place the cursor in an input on the form named submitMe.
D. Run a JavaScript function named onClick( ) that is on a form object named submitMe.
Answer: B

Q: 2 The following code will produce a run-time error:
{ // Line 1
path=location.pathname.toLowerCase( ); // Line 2
nsfPos=path.indexOf(".nsf"); // Line 3
path=path.substring(0, nsfpos+5); // Line 4
}
Which one of the lines is incorrect?
A. Line 1
B. Line 2
C. Line 3
D. Line 4
Answer: D

Q: 3 Ann created the following code segment:
function checksubject()
{
if(window.document.forms[0].Subject.value=="")
{
alert("Please enter a subject.");
window.document.forms[0].Subject.focus()
}
else
{
window.document.forms[0].submit()
}
}
Which one of the following could Ann place between the function name and the if statement to prevent
the need to type window.document.forms[0] each time it is needed?
A. function checksubject()
{
(this)
{
if(Subject.value="")
B. function checksubject()
{
with(this)
{
if(Subject.value="")
C. function checksubject()
{
(window.document.forms[0])
{
if(Subject.value=="")
D. function checksubject()
{
with(window.document.forms[0])
{
if(Subject.value=="")
Answer: D

Q: 4 Marie is getting an error in the following line of JavaScript code that is attached to a button on a Notes form:
totalAttempts[0] = 1;
How can she add error checking to this code to handle the error?
A. if (isError(totalAttempts[0] = 1)) {
alert ("totalAttempts not defined");
}
B. try {
totalAttempts[0] = 1;
} catch (e) {
alert ("totalAttempts not defined");
}
C. errorHandle messageAlert;
totalAttempts[0] = 1;
messageAlert: alert ("totalAttempts not defined");
D. onError GoTo messageAlert;
totalAttempts[0] = 1;
messageAlert: alert ("totalAttempts not defined");
Answer: B

Q: 5 Inga wants to determine in her JavaScript if the user is using the Notes client or a Web browser. Which one of the following JavaScript properties will give her that information?
A. window.version;
B. navigator.appName;
C. navigator.clientType;
D. You cannot determine this using JavaScript.
Answer: B

Q: 6 Which JavaScript location property could you use to determine whether or not you were using an https:// connection on the current page?
A. location.port
B. location.host
C. location.secure
D. location.protocol
Answer: D

Q: 7 Rashida needs to display the current date, in dd-mmm-yyyy format, in an alert message. For example, the first day of the 2007 should be displayed as 01-Jan-2007. So far, she has
written these lines in a new function that she will use to create the date string:
function getDateDMY() {
var months = new Array("Jan", "Feb", "Mar", "Apr", "May", "Jun", "Jul", "Aug", "Sep",
"Oct", "Nov", "Dec");
var dt = new Date();
<MISSING CODE>
}
What should Rashida add in place of the <MISSING CODE>?
A. var dd = dt.getDay();
var mmm = dt.getMonth();
var yyyy = dt.getFullYear();
return dd + "-" + months[mmm] + "-" + yyyy;
B. var dd = dt.getDay();
var mmm = dt.getMonth();
var yyyy = dt.getFullYear();
return = dd + "-" + months.options[mmm] + "-" + yyyy;
C. var dd = dt.getDate();
if (dd < 10) { dd = "0" + dd }
var mmm = dt.getMonth();
var yyyy = dt.getFullYear();
return dd + "-" + months[mmm] + "-" + yyyy;
D. var dd = dt.getDate();
if (dd < 10) { dd = "0" + parseInt(dd) }
var mmm = dt.getMonth();
var yyyy = dt.getFullYear();
return = dd + "-" + months[mmm] + "-" + parseInt(yyyy);
Answer: C

Q: 8 Ann has written the following code in the Submit button onClick event:
if(window.document.forms[0].Email.value="")
{
alert("Please enter an email we can use to reply to your question.");
window.document.forms[0].Email.focus()
} else {
window.document.forms[0].submit()
}
When she runs it, the else statement is never executed. Which one of the following code changes will
correct the error?
A. if(Email.value="")
B. if(window.document.forms[0].email.value="")
C. if(window.document.forms[0].Email.value=="")
D. The code is correct. It needs to be moved to the onBlur event of the Email field.
Answer: C

Q: 9 Georgi has created the SalesOrder Web form. He has included several checkbox fields on the form listing various parts that a customer may want to add to an order. At the bottom of the form is the addOptions listbox field. Georgi has placed this code in the onClick event of each checkbox field:
var fldOptions = document.forms[0].addOptions;
var newIndex = fldOptions.length;
fldOptions.length = fldOptions.length+1;
fldOptions.options[newIndex].text = this.value;
What is the result of this code?
A. Each selected checkbox item replaces the current last choice available in the addOptions field.
B. Each item that is selected by clicking in a checkbox is added to the list of choices available in the addOptions field.
C. If the first choice of a checkbox field is selected, it will replace the current last choice available in the addOptions field.
D. If the first choice of a checkbox field is selected, it will be added to the list of choices available in the addOptions field.
Answer: B

Q: 10 Which one of the following designated lines has incorrect code?
// initialize the variables
secsPerMin = 60; // <LINE A>
var minsPerHour = 60;
var hoursPerDay = 24;
var daysPerYear = 365;
// perform calculations
var secsPerDay = secsPerMin * minsPerHour * hoursPerDay; //<LINE B>
var secsPerYear = secsPerDay * daysPerYear;
document.writeln("<b>There are ");
document.writeln(secsperYear); //<LINE C>
document.writeln(" seconds per year.</b><p>"); //<LINE D>
A. <LINE A>
B. <LINE B>
C. <LINE C>
D. <LINE D>
Answer: C

Q: 11 Devon has placed the following code in the JS Header event of a form:
function userConfirm( )
{
if( confirm( "Do you wish to continue" ))
{
promptUser( );
}
function promptUser( )
{
x = prompt( "Please enter some text", "" );
alert( x );
}
There is a button on the form where the onClick event is: userConfirm( ).
Which one of the following will happen when the user chooses "Yes" in the confirmation prompt?
A. The promptUser( ) function will run and display an error message, "Please enter some text".
B. The promptUser( ) function will run and ask the user to input a value, which will then be posted in a confirm prompt.
C. A run-time error will appear, stating that the promptUser( ) function is undefined, since it was defined after the userConfirm( ) function.
D. The promptUser( ) function will run with an input prompt asking the user to input a value, which will then be posted in an alert prompt.
Answer: D

Q: 12 Jose has been asked to add a button to his Check Request form that will change the color of the form to red if the user wants to expedite the request. What line of JavaScript code would accomplish this requirement for Jose?
A. bgColor == "red";
B. document.bgColor = "red";
C. forms[0].backgroundColor = "red";
D. document.forms[0].bgColor = "red";
Answer: B

Q: 13 Dan is writing a JavaScript statement to display a message about the movie of the week. Which one of the following strings would NOT be properly interpreted by JavaScript in an alert dialog box?
A. alert("My brother said, 'I like this movie.'")
B. alert("This week\'s movie is my brother\'s favorite")
C. alert('This is my brother's favorite movie of the week.')
D. alert("The movie of the week is my brother\'s favorite.")
Answer: C

Q: 14 The following JavaScript code was placed in the onChange event for a listbox:
var frm = document.forms[0];
var sc = frm.SelectedVacation;
var vacation = this;
sc.value = "";
<MISSING CODE>
{
if(vacation.options[i].selected)
{
sc.value = sc.value + vacation.options[i].text = "\n";
}
}
Which one of the following is the missing line of code?
A. until (i=0, i> vacation.length, i--)
B. for (i = 0; i < vacation.length; i++)
C. for (i = 0; index < vacation.length; i++)
D. while (i !=0; index < vacation.length; i--)
Answer: B

Q: 15 Karl is creating a JavaScript program in the JS Header of a form to input new video releases. Which one of the following comment delimiters would NOT be allowed?
A. //
B. /* and */
C. <!-- and -->
D. All of the above are allowed.
Answer: C

Q: 16 A JavaScript code segment was placed in the JS Header event of a form object. The beginning of that segment looked like the following:
function validate(field)
{
if(validateRunning)
{
validateRunning=false;
return;
}
}
When the function was called, it did not work correctly. Which one of the following would prevent this function from working properly?
A. validateRunning was defined earlier as a number, not a boolean.
B. validateRunning was declared and initialized in the calling event.
C. validateRunning was declared and initialized in the JS Header event.
D. validateRunning was declared in the JS Header event and initialized in the calling event.
Answer: B

Q: 17 Murray designed a Web document that has a <SELECT> list, which allows the user to choose who the next signer in a workflow should be. The HTML for the field looks something like this:
<select name="NextSigner" size=1>
<option value="John Jones">John Jones</option>
<option value="Barry Allen">Barry Allen</option>
<option value="Hal Jordan">Hal Jordan</option>
Murray wrote a function called "ConfirmSignerName" that confirms that the selected name is the
correct one. How does the function get the value that was selected in that field?
A. document.forms[0].NextSigner.text
B. document.forms[0].NextSigner.value
C. document.forms[0].NextSigner.selected
D. document.forms[0].NextSigner.options[document.forms[0].NextSigner.selectedIndex].value
Answer: D

Q: 18 Edith wants to change a graphic whenever the user passes the cursor over the graphic in a Web browser. Which one of the following describes how she can do this?
A. She cannot do this; images cannot be changed.
B. She should write the location (URL) of the new image to the src property of the image in the onSelect event and set it back to the original image in the onMouseUp event.
C. She should write the location (URL) of the new image to the src property of the image in the onMouseOver event and set it back to the original image in the onMouseOut event.
D. She should write the location (URL) of the new image to the value property of the image in the
onMouseOver event and set it back to the original image in the onMouseUp event.
Answer: C

Q: 19 Look at the following code for the onClick event of a button:
function printvar()
{
var1 = 20;
alert( 'the value of var1 is ' + var1 );
}
var var1 = 10;
printvar();
Which one of the following will be the value of var1 in the alert message?
A. 10
B. 20
C. "10"
D. undefined
Answer: B

Q: 20 Clara used three Domino subforms to create a page on the Web. How many HTML form tags were rendered when it was opened in edit mode?
A. None
B. One
C. Two
D. Three
Answer: B

Q: 21 Chad has developed a Web form that includes the custID field, in which the user can enter a Customer ID number. Chad is already populating a variable called "thisDb", containing the URL of the current database (including a forward slash at the end). Chad is now coding a button to
place after the custID field on the form. If the user enters a Customer ID number and clicks the button, a document should open, displaying that Customer's data. The database already contains the"CustomersByID" view of Customer documents sorted by custID. What JavaScript should Chad write in the button code?
A. var url = thisDb + "CustomersByID/" + custID;
location = url;
B. var url = thisDb + "/CustomersByID/" + custID;
window.location = url;
C. var custID = document.forms[0].custID.value;
var url = thisDb + "CustomersByID/" + custID + "?OpenDocument";
location = url;
D. var custID = document.forms[0].custID.value;
var url = thisDb + "/CustomersByID/?OpenView&" + custID + "?OpenDocument";
window.location = url;
Answer: C

Q: 22 Nashida is developing an application to allow customers to browse and edit their contact informationfrom their Web browser. She has created the CustInfo form and has the needed
fields created on the form. Nashida already has a variable called "docUNID" that contains the Universal ID of the current document, and a variable called "thisDb" that contains the URL of the current database (including a forward slash at the end of the URL). What JavaScript should she use in the "Edit" button to open the current document in edit mode?
A. x = thisDb + "/" + docUNID + "/?Edit";
location = x;
B. x = thisDb + "0/" + docUNID + "/?EditDocument";
location = x;
C. x = thisDb + "CustInfo/" + docUNID + "/&Edit";
location = x;
D. x = thisDb + "CustInfo/" + docUNID + "/&EditDocument";
location = x;
Answer: B

Q: 23 Seymour wants to write some JavaScript that will be triggered every time a user moves the mouse over a certain paragraph on a form. Which of the following things could he make the paragraph into, so it would react to an onMouseOver event on the Web?
A. Action
B. Link Hotspot
C. Layout Region
D. Action Hotspot
Answer: D

Q: 24 Paula is developing the Customer Registration form for her medical supply company. She already has a variable, frm, that references the current form. When a new customer is registering from the company Web site, if the customer enters "Dr." in the Title field, Paula wants to place the cursor in the Specialty field when the user leaves the Title field. What code should Paula use to accomplish this?
A. Place this code in the onBlur event of the Title field:
if (this.value == "Dr.") { frm.Specialty.focus(); }
B. Place this code in the exiting event of the Title field:
if (frm.Title.value == "Dr.") { frm.Specialty.focus(); }
C. Place this code in the onBlur event of the Title field:
if (this.value == "Dr.") { frm.Specialty.Select(); }
D. Place this code in the exiting event of the Title field:
if (frm.Title.value == "Dr.") { frm.Specialty.Select(); }
Answer: A

Q: 25 Mary needs to close the frameset in the Web browser and open the Video Review form in a frameless window. The button where she will enter the code is located in the second frame of the frameset. Which one of the following code segments does she enter in the onClick event of
the button to accomplish this?
A. window.location="Review?OpenForm"
B. window.top.location="Review?OpenForm"
C. window.self.location="Review?OpenForm"
D. window.opener.location="Review?OpenForm"
Answer: B

Q: 26 Alma wants to have a second window open in a Web browser to simulate the @dialogbox function and allow the user to enter information about a returned video. So far, she has written the following code:
winurl="/videos/video.nsf/returned?OpenForm";
winname="Helplet";
winOpts =
"toolbar=no,location=no,directories=no,status=no,menubar=no,scrollbars=yes, resizable=no,width=400,height
<MISSING CODE>
Which one of the following will open a second window?
A. prompt(winurl);
B. dialogbox(winurl);
C. window.opener(winurl);
D. tmpWindow=window.open( winurl, winname, winOpts );
Answer: D

Q: 27 Uma has written the following code to compare two values in the form onSubmit event:
resp=document.forms[0].city.value;
if (resp = 'Boston')
{
alert ("You are from Boston.");
} else {
alert ("You are not from Boston.");
};
Uma tests her form. However, every time she saves it, the alert says "You are from Boston.", even when
she enters "New York". Which one of the following causes this to happen?
A. The form name should be used to reference the form.
B. The city field on the form is named "City", not "city".
C. The comparison operator to test equality should be "==".
D. There is no "End If" at the end of the If statement block.
Answer: C

Q: 28 Norma wants to make sure the users selected a choice in a radio button field. Which one of the following properties will tell her that a particular choice was selected?
A. value
B. checked
C. selected
D. selectedIndex
Answer: B

Q: 29 Maurice would like to create a JavaScript array that uses strings as an index. What is the proper syntax for an array of this style?
A. var student = Array();
student["name"] = "Tom";
student["score"] = "95";
student["course"] = "History";
B. var student = Array();
student[0]["name"] = "Tom";
student[0]["score"] = "95";
student[0]["course"] = "History";
C. var student = Array();
student[0]["name"] = "Tom";
student[1]["score"] = "95";
student[2]["course"] = "History";
D. var student = Array();
student["name"][0] = "Tom";
student["score"][1] = "95";
student["course"][2] = "History";
Answer: A

Q: 30 Greg wants to validate that at least one box was checked in a checkbox field called "category" before allowing the user to submit a returned video form. Which one of the following
approaches should he use to determine this?
A. Use the value property for the category input element.
B. document.forms[0].category.checked will be true if at least one selection was made.
C. Use the defaultChecked property of the category input element to find out which checkboxes were checked by the user.
D. Loop through all the elements of the category object using category[i]. For each element, examine the checked property to see if it is true.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved