Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM LOT-722 Exam - Cheat-Test.com

Free LOT-722 Sample Questions:

Q: 1 Smart Upgrade failover utilizes what search order?

A. By document link in the Notes client
B. By server name and hard-coded path to the Smart Upgrade database
C. By database replica ID and database name in the home server cluster
D. By notes.ini variable on the client listing all servers in the domain the Smart Upgrade database may be found on

Answer: C

Q: 2 When setting up automatic diagnostic collection for clients, you can designate which of the following?

A. Whether this feature should log the fault recovery into the local log.nsf database on the client
B. Whether this feature should export the document into an Excel spreadsheet to categorize the fault
C. Whether this feature is invisible to users or users should be prompted to designate if they want to send a diagnostic report to the mail-in database
D. Whether this feature should create a file that gets automatically uploaded to the Domino HTTP server to allow client reporting from any location over any connection speed

Answer: C

Q: 3 When installing the Notes client, what documents are created by default that contain communication, Java applet security and port information?

A. Account
B. Location
C. Connection
D. Certificate

Answer: B

Q: 4 Breanna has registered a roaming user. By default, where are the user's files stored?

A. On all servers
B. On all mail servers
C. On the user's mail server
D. On the user's file server

Answer: C

Q: 5 Liz wishes to disable transaction logging for a particular database on a server with transaction logging enabled. However, she cannot see the Advanced Database Properties to do so. What is the cause of this?

A. She is not in the Administrators field on the server document
B. She cannot selectively turn off transaction logging for individual databases
C. She must add the notes.ini line to the server DisableTransLog=name of database
D. Transaction logging can only be disabled per document, not for an entire database

Answer: A

Q: 6 The AutoSave feature of Domino uses the database with which of the following names?

A. autosave.nsf
B. safecopy.nsf
C. autosave_xx.nsf where xx is the user's initials
D. as_xxxxxxxxxx.nsf where xx is the user's abbreviated name

Answer: D

Q: 7 Which task performs the operation of obtaining diagnostic data after server and client crashes?

A. Fault Analyzer
B. Fault Recovery
C. Event Handler Notification
D. Automatic Diagnostic Collection

Answer: D

Q: 8 The Smart Upgrade function can be configured to adjust an installation between just the Notes client or all clients automatically. Where is the parameter read to make this automatic adjustment?

A. The Notes client notes.ini file
B. The Domino server notes.ini file that holds the Smart Upgrade database
C. The server document for the server that holds the Smart Upgrade database
D. The server configuration document for the server that holds the Smart Upgrade database

Answer: A

Q: 9 Cherelle, the Domino administrator, is launching Server Health Monitoring for the first time. What tasks are monitored by default for each server?

A. HTTP, SMTP, Adminp and the Amgr
B. The core server task, HTTP, SMTP and Adminp
C. No tasks until the administrator configures the monitoring for each server
D. All tasks currently running when the Server Health Monitor is first launched

Answer: D

Q: 10 The condensed Directory Catalog is created from which template?

A. dircat.ntf
B. dircat5.ntf
C. dircat7.ntf
D. catalog.ntf

Answer: B

Q: 11 The Calendar Cleanup tool is available in which policy setting document?

A. Archive
B. Desktop
C. Security
D. Registration

Answer: A

Q: 12 What Domino feature must be enabled to monitor the number of active Domino Web Access users?

A. Activity logging
B. Server health reports
C. Domino Domain Monitoring
D. Server monitoring in the Domino Administration client

Answer: A

Q: 13 How often does the Administration Process check to update the Mail Policy for each user?

A. Every hour
B. Every 4 hours
C. Every 12 hours
D. Every 24 hours

Answer: C

Q: 14 Chuck, the Domino administrator, is having issues with character sets and messages that get disclaimers added by the server. Which of the following configuration changes should he make to correct this issue?

A. He should remove the character sets from the server
B. He should have the Notes client add the disclaimers
C. He should add the missing character sets to the server
D. He should change the message disclaimer to add a question mark wherever character sets are utilized

Answer: B

Q: 15 Cindy, the Domino administrator, is having issues with numerous mail rules acting sequentially on a message. What should she do to interrupt the mail rules from being processed?

A. Create a 'stop processing' action in the rules
B. Issue a 'stop processing' command on the server console
C. Issue a 'stop processing' command on the server through a program document
D. Create an agent in mail.box to stop all rule processing after a certain time

Answer: A

Q: 16 DaJuan, the Domino administrator, has made changes to the TCPIP port setting on the server to enable encryption. What server console command must he run to have the changes take effect immediately?

A. Port TCPIP -reset
B. Restart port TCPIP
C. Encrypt port TCPIP
D. Port TCPIP -encrypt

Answer: B

Q: 17 What step is required before creating a resources document?

A. A mail document
B. A site document
C. A mail-in database for the resources
D. A hub server running the RnRMgr task

Answer: B

Q: 18 DJ, the Domino administrator, needs to get the status of the Domino server's Smart Upgrade cache. What server console command would he enter?

A. sucache show
B. load sucache
C. show smupgrade
D. tell smupgrade show

Answer: A

Q: 19 New users are attempting to change their Lotus Notes user.id file password. However, anyone that attempts to end the new password with an exclamation point is denied from using that new password. What is the cause of this denial?

A. Custom client policy
B. Custom desktop policy
C. Custom control policy
D. Custom password policy

Answer: D

Q: 20 The Domino administrator, William, has issued a name change request for a user. When prompted, the user rejected the name change request. What step, if any, must William take next to complete the name change request?

A. William must manually choose to reject or reissue the name change
B. Nothing, as Adminp will process the rejection and reject the name change
C. Nothing, as the user no longer has a choice to reject name change requests
D. William must configure Adminp to automatically process name change rejections

Answer: A

Q: 21 Dominique has a number of open Notes documents in her Notes client, and she would like to quickly close all the tabs at once. How can she do this?

A. Actions - Close All Tabs
B. File - Close Current Open
C. Actions - Close Current Open
D. File - Close All Open Window Tabs

Answer: D

Q: 22 Joan lost a document she had been creating in a Domino application when the power in the building failed. The Autosave feature was active. What must Joan do to recover her work?

A. Restart Notes with the ecover option.
B. Launch the Autosave database (as_autosave.nsf) and retrieve the saved document.
C. Relaunch Notes, select Yes for recovering unsaved documents, and select the specific unsaved document to recover.
D. Open the application and select Recover Changes from the Edit menu. The changes are recovered from the hidden $Autosave view.

Answer: C

Q: 23 For users who are already registered, the administrator may assign explicit policies by which of the following?

A. Opening the policy.nsf database and editing the user entry
B. Editing the Person document or using the Assign Policy tool
C. Editing the user's local location document and restarting the client
D. Changing the user's name to a new name and back to the original name

Answer: B

Q: 24 Which of the following Notes client tasks automates the deployment of policies to the users?

A. ndyncfg
B. nupdate
C. nplcyupd
D. ncfgclient

Answer: A

Q: 25 In order for you to find what groups a specific person belongs to, you must do which of the following?

A. Create a program document for the server task Groupfinder
B. From the Actions menu select 'Find user' in the Groups view
C. From the Action bar select 'Find group member' in the Groups view
D. Enable the manual agent that searches the person documents for group names

Answer: C

Q: 26 Which one of the following best describes the client version reporting feature?

A. When a client connects to a server, the Lotus Notes version only is added to the Person document in the Domino Directory.
B. When a client connects to a server, the Lotus Notes version only is added to the version control document in the log file.
C. When a client connects to a server, the Lotus Notes version and operating system platform machine name are added to the Person document in the log file.
D. When a client connects to a server, the Lotus Notes version and operating system platform machine name are added to the Person document in the Domino Directory.

Answer: D

Q: 27 Troy, a Notes user, wishes to close all the open tabs on his workspace before exiting the client. Which of the following is the step he will take to perform this?

A. File - Close - Open Windows
B. Action - Windows - Close All
C. File - Close All Open Window Tabs
D. View - All - Close Current Open Windows

Answer: C

Q: 28 Custom password policies will support which of the following with Notes id files?

A. Random password generation
B. Ids protected with Smartcards
C. Forcing unique characters
D. Ids protected with multiple passwords

Answer: C

Q: 29 John wants to know which policy settings are effective for certain users and groups within his organization. In which one of the following would he find this information?

A. The policy synopsis
B. The Policy Report database
C. The Policy Settings document
D. The Policy Overview database

Answer: A

Q: 30 Kendall has been running Activity Trends for a month now. Where would he look to see which databases a particular user has been accessing?

A. From the Domino Administrator client, select Server > Ports > Database Usage
B. From the Notes client open the ActTrend.nsf database and navigate to the User view
C. From the Notes client open the Domino Directory, select the People view > Actions > Database Usage
D. From the Domino Administrator client, select Server > Performance > Activity Trends > Latest Folder User

Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved