Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM LOT-442 Exam - Cheat-Test.com

Free LOT-442 Sample Questions:

Q: 1
What notes ini setting would an administrator use to define a customized mail quota warning message?
A. QUOTAWARNING
B. QUOTAWARNINGURL
C. QUOTAWARNINGTEXT
D. QUOTAWARNINGMESSAGE
Answer: C

Q: 2
What class can be used to access CGI variables from an XPage?
A. XSPUrl
B. urlParams
C. facesContext
D. requestScope
Answer: C

Q: 3
James would like to change the display of his Preview pane for mail messages. What options can he change?
A. Click Show at the top right and then click Show Preview or Hide Preview
B. Click Show at the top right and then click Preview on Left or Preview on Right
C. Click Show at the top right and then click Preview on Bottom or Preview on Top
D. Click Show at the top right and then click Preview on Bottom or Preview on Side
Answer: D

Q: 4
What configuration is required to enable IBM Connections Mail?
A. single sign-on
B. LTPA type 3 tokens enabled
C. Social Mail plugin for the IBM Notes client
D. administrative roles enabled in the IBM Domino iNotes server
Answer: B

Q: 5
Judy wants to make sure she can easily find notes from her boss John Jonzz. What rule could she set?
A. Condition sender contains John Jonzz Action move to folder
B. Condition to contains John Jonzz Action send copy to Judy
C. Condition body contains John Jonzz Action send copy to Judy
D. Condition subject contains John Jonzz Action change importance to high
Answer: A

Q: 6
What does the Outline view provide a hierarchical view of when working with XPages?
A. all the elements in the current XPage
B. all the XPagesinthe current application
C. all the resources in the current application
D. all the Custom Controls in the current application
Answer: A

Q: 7
Sally wants to enable advanced features for some of her users. How can Sally enable those features?
A. Check the Advanced Menus option in the application properties for each user
B. Instruct the users to enable Advanced Menus in their IBM Notes client preferences
C. Push out a desktop settings policy to add Advanced_Menus=i to the users notes.ini file
D. Create a desktop policy setting to enable the Advanced Menus option in the Notes client and assign the policy to the users
Answer: D

Q: 8
Which protocol is used in IBM Domino Directory Assistance to do Client Authentication or Group Lookups?
A. IMAP
B. LDAP
C. POP3
D. SMTP
Answer: B

Q: 9
Joe has reset an IBM Notes user who has forgotten his Notes ID password. How was Joe able to do this?
A. A new Notes ID was created for the user
B. The Internet Password field in the IBM Domino Directory was reset for the user
C. Joe checked the password listed in the ID Vault and gave the password to the user
D. Joe has implemented ID Vault which allows him to reset a Notes ID password for a user
Answer: B

Q: 10
Ted is developing an XPage application and is getting a generic 'Error 500' page when he tries to preview his home XPage on a web browser. What can Ted do to receive a more useful error message?
A. Add a RunTimeError control to the bottom of the home XPage
B. Append &RunTimeErrorPage=True in the URL when previewing the home XPage
C. Set xsp runtimeerrorpage=true in the xsp properties file on the IBM Domino server
D. Enable the 'Display XPage runtime error page' option on the XPage tab of the Application Properties
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved