Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM LOT-440 Exam - Cheat-Test.com

Free LOT-440 Sample Questions:

Q: 1
A company has developed a set of forms that interact with an application on the mainframe and is pulling content out of a database. This process fails. What setting should be added to the IBM Forms pipe to troubleshoot the issue?
A. errorOut
B. outlog=9
C. debugInfo
D. SystemOut
Answer: C

Q: 2
Which of the following items cannot be performed via the XML configuration interface?
A. Install fixes
B. Copy pages
C. Manage Pages
D. Deploy portlets
Answer: A

Q: 3
There are multiple installation methods to install IBM WebSphere Portal 8.0 in a standalone environment. Which is not a supported method?
A. LaunchPad
B. Graphical User Interface
C. Silent Install with response files
D. Deploy VMWARE virtual system images
Answer: D

Q: 4
The WebDAV file store can be used to perform all but which of the following actions?
A. deleting users
B. managing static content
C. working with IBM Web Content Manager
D. working with IBM WebSphere Portal themes
Answer: A

Q: 5
Jill wants to create a reusable Java component that logs actions whenever a page is rendered or a file is uploaded. Which should she write?
A. Custom plug-in
B. Rendering class
C. Rendering plug-in
D. IBM Web Content Manager logging component
Answer: A

Q: 6
Shona has recently enabled managed pages. All the existing web content pages were converted to 'managed' and added to the Portal Site library. How can she transfer the content that is associated with the web content pages that were located in the original library?
A. She must manually synchronize the changes.
B. She can run the internalize-content-mappings task.
C. There is no way to associate the managed pages with the original library.
D. She can execute the ConfigEngine.[sh/bat] transfer-associated-managed-pages-content command.
Answer: B

Q: 7
Steve is considering automating some tasks with IBM WebSphere Portal. Which of the following is a reason why the scripting interface would be a good solution instead of using the administration portlets?
A. He can execute the script while WebSphere Portal is stopped.
B. The scripts can be run by anyone with a web browser, even operations.
C. The script can be used on an environment even when the administration portlets are blocked.
D. Writing the script requires a development environment which Steve's developers already have.
Answer: C

Q: 8
Before running the XML configuration interface from the command line, which of the following must be true?
A. IBM WebSphere Portal must be clustered.
B. WebSphere Portal needs to be running.
C. WebSphere Portal needs to be stopped.
D. The administrator must have logged into WebSphere Portal.
Answer: B

Q: 9
Which resources must a user have at least User access to in order to view a content item on a rendered page?
A. site area containing the content item
B. content item and presentation template
C. content item, presentation template, site area, and workflow
D. library containing the content item, presentation template, and site area
Answer: D

Q: 10
Which of the following is correct with regards to personalized IBM Web Content Manager content?
A. Resource collections disable selection of lists of content from external content sources.
B. Resource collections are reusable components extending the Personalization rules engine.
C. Application objects provide mechanisms to extend the engine with additional historical information.
D. The complexity of the code written does not vary depending on the APIs and data sources referenced within the objects.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved