Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM LOT-406 Exam - Cheat-Test.com

Free LOT-406 Sample Questions:

Q: 1
The following command is issued at the IBM Domino server console: sh users >c:\userinfo.txt
What are the results of this command?
A. User information in the userinfo.txt file will be output to the server console.
B. A list of all users from the Domino Directory will be saved to the userinfo.txt file.
C. A list of users currently accessing the userinfo.txt file is displayed in the server console.
D. Status information of all active users (established sessions with the server) will be output to the userinfo.txt file.
Answer: D

Q: 2
Which two server tasks are responsible for keeping view indexes and full-text indexes up-to-date? (Choose two.)
A. View
B. Index
C. Updall
D. Update
E. Indexer
Answer: C,D

Q: 3
What is the Console_LogLevel setting in the notes.ini used for?
A. It allows a user to switch between database replicas.
B. It is used to consolidate the browsing and messaging logs.
C. It is used to track console commands for auditing purposes.
D. It controls the level of detail that the messages on the status bar captures.
Answer: D

Q: 4
An IBM Domino administrator needs to set database quotas for mail databases. What feature can do this?
A. the Update task
B. the AdminP -quota task
C. the Domino Administrator's Database Tools panel under Quotas
D. the Domino Administrator's Database Tools panel under Mail Policy
Answer: C

Q: 5
A new Program document is created to run the Database Maintenance Tool. What value must be specified for the "Command line" field in order to perform Fixup every Monday on databases that cannot be compacted?
A. -force 2
B. -fixup Monday
C. -compactNdays 7
D. -runFixup Monday
Answer: A

Q: 6
The Work with Domino Servers (WRKDOMSVR) command provides a way to manipulate certain aspects of the IBM Domino servers. Which of the following NSD features can this command manipulate?
A. Email NSDs and Delete NSDs.
B. Create NSDs and Work with NSDs.
C. This command does not support NSD manipulation.
D. This command can only be used with a notes.ini setting.
Answer: B

Q: 7
Which task is required to run IBM Domino Domain Monitoring (DDM) probes?
A. DDM
B. Event
C. AdminP
D. Collect
Answer: B

Q: 8
The notes.ini file was accidentally deleted on a user's workstation. Chris is manually recreating the notes.ini file on the local workstation. Which of the following are the required first three lines of the notes.ini?
A. [Notes]
Domain=
Names=
B. [Notes]
SetupDb=
Log=
C. [Notes]
Directory=
KitType=1
D. [Notes]
Ports=
KeyFileName=
Answer: C

Q: 9
What is a difference between the Replace Design and Refresh Design features in IBM Notes and IBM Domino?
A. Refresh Design will not give an option to select a new template.
B. Replace Design will not give an option to select a new template.
C. Replace Design can be performed only with Manager access to a database while Refresh Design can be performed with Editor access.
D. Refresh Design of a database will remove all Design elements in a database and replace them with those from a new template. This process also resets the database properties. Replace Design will do the same thing, but the Design properties of the database will not change.
Answer: A

Q: 10
A new Program document is being created to run the Database Maintenance Tool at server startup only. What command line option(s) must be specified to perform compact operations only between the hours of 1:00 AM and 3:00 AM?
A. -starttime 1:00AM
-stoptime 3:00AM
B. -force 1:00AM 3:00AM
C. -range 1:00AM 3:00AM
D. -timeLimit 1:00AM 3:00AM
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved