Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBM LOT-405 Exam - Cheat-Test.com

Free LOT-405 Sample Questions:

Q: 1
Sally's users have been complaining since they were upgraded to the standard IBM Notes 9.0 client that they are not able to see the Weekly calendar view that they had in the Basic client.
What can Sally do to give the Weekly calendar view to her users?
A. Sally should demonstrate the install Planner sidebar plug-in.
B. Sally should have her users click on the Weekly Planner view.
C. Sally should have her users use Calendar overlays to see the Planner view.
D. Sally should have her users enable Advanced Calendar views in their Notes client preferences.
Answer: B

Q: 2
What server components are required for the IBM Domino 9.0 Social Edition OpenSocial component for IBM iNotes?
A. one Domino mail server and one Domino server running Shindig
B. one IBM Domino mail server with IBM Traveler on the same server
C. one Domino mail server and one IBM Sametime Community server
D. one Domino mail server and one Domino server running Traveler with Shindig
Answer: A

Q: 3
What security feature isolates and protects OpenSocial widgets from third-party sources that might try to cause harm to other widgets, the browser, or other applications?
A. ACL
B. SSO
C. domain locking
D. notes.ini settings
Answer: C

Q: 4
Which directory is the credstore.nsf application created in on the IBM Domino server?
A. data\
B. data\credential
C. data\CredStore
D. data\IBM_CredStore
Answer: D

Q: 5
What two features does the OpenSocial component included in IBM Domino 9.0 Social Edition provide? (Choose two.)
A. IBM iNotes widgets
B. SPNEGO integration
C. IBM Sametime integration
D. Click-to-Call SUT integration
E. embedded experiences in IBM Notes and iNotes
Answer: A,E

Q: 6
Sven decides to setup his company's widget catalog to support OpenSocial widgets. He needs to ensure that users can add tags to widget documents, but that they are unable to create widget documents. Which option indicates the correct ACL role changes?
A. Enable [WidgetAccess] and [TagAuthor]
B. Enable [RatingAuthor] and [CommentAuthor]
C. Enable [TagAuthor]; disable [RatingAuthor]
D. Enable [CommentAuthor]; disable [WidgetAccess]
Answer: A

Q: 7
Karen wants to run the IBM Notes Browser Plug-in with Microsoft Internet Explorer. Which browser option must Karen set to have the plug-in work properly?
A. On the Security tab, uncheck "Enable Protected Mode".
B. On the Advanced tab, check "Enable automatic crash recovery".
C. For Tabbed Browser Settings, check "Warn me when closing multiple tabs".
D. For Tabbed Browser Settings, uncheck "Always switch to new tabs when they are created".
Answer: A

Q: 8
Maria and other users have sent linked files to multiple recipients. However, some users are reporting they do not have access to those files. Which step needs to be performed to address this behavior?
A. SSO must be enabled between IBM Domino and IBM Connections.
B. The mail-share=true property must be set in the Files-config.xml configuration file.
C. In the Mail Policy document, "Enable sharing linked files in mail" needs to be set to True.
D. Recipients of the file must be part of the same community where the original file is stored.
Answer: C

Q: 9
What role in the ACL does the Manager need to approve an OpenSocial widget in the widget catalog and the credential store applications?
A. Admins
B. TagAuthor
C. WidgetAccess
D. CommentAuthor
Answer: A

Q: 10
Ambar allowed users to pick files from IBM Connections and add them as links when sending messages via IBM iNotes. However, users are being prompted to authenticate multiple times when accessing Connections Files. What could explain this behavior?
A. OAuth has not been configured properly.
B. OpenSocial Components have not been installed.
C. SAML has not been enabled for both Connections and Domino.
D. SSO has not been enabled between IBM Domino and Connections.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved