Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

LSI Corporation L50-503 Exam - Cheat-Test.com

Free L50-503 Sample Questions:

Q: 1
In an IT center with several different vendors storage arrays, virtualized networked storage with SVM provides migration of data to less expensive tiers of storage by doing what?
A. Pooling the storage into a server virtualization model whereby different servers can emulate hosts and tier the data.
B. Pooling the storage into a networked virtualization model zoning the virtualized storage utilizing third-party tools.
C. Pooling the storage across different vendors?storage arrays into a centralized pool and then assigning different applications and tiers to different pools.
D. Pooling the storage across different vendors?storage arrays into assigned volume groups and use virtual servers to tier the data.
Answer: C

Q: 2
Your customer calls to discuss their DPMs and their consolidation project's impact on their DPM port count. They are moving from a pair of dual controllers with four ports to one dual controller with eight ports. Which statement accurately describes what they should do?
A. They will need four more ports on each DPM.
B. They will need four fewer ports on each DPM.
C. They will need eight more ports on each DPM.
D. They will not need to change their DPM port count.
Answer: D

Q: 3
How can SVM's centralized management provide better performance?
A. by allocating capacity across RAID arrays
B. by striping volumes across RAID arrays
C. by mirroring volumes across RAID arrays
D. by provisioning additional servers
Answer: B

Q: 4
Which statement describes tiered storage?
A. An infrastructure designed to lower the overall cost of storage by placing volumes on "fit for purpose" storage based on defined cost, availability, and performance requirements.
B. An infrastructure designed to place data on the storage devices that have the lowest price per megabyte ratio.
C. An infrastructure designed to place data on different storage devices to ensure a heterogeneous model.
D. An infrastructure designed to place data on different storage devices to ensure a homogeneous model.
Answer: A

Q: 5
When consolidating onto a new storage platform, what actually moves the data?
A. the Data Path Module
B. the SVM server
C. the storage array
D. the SAN switch
Answer: B

Q: 6
What are two functions of the Data Path Module? (Choose two.)
A. DPM processes control frames.
B. DPM processes data frames.
C. DPM manages metadata.
D. DPM translates addresses.
Answer: B,D

Q: 7
A long time customer and SVM prospect just called requesting your help to virtualize their data center using VMware. What are three ways that SVM's snapshot capabilities will help this customer? (Choose three.)
A. SVM snapshots will eliminate tape from the customer's environment.
B. SVM makes it possible to keep the point-in-time snapshots online for extended periods of time and to recover from them quickly.
C. SVM snapshots can eliminate the need to install backup agents on every virtual machine.
D. SVM snapshots will protect from physical failures.
E. SVM snapshots can be used to reduce time required to stage, test, and debug software applications.
Answer: B,C,E

Q: 8
Your customer calls to discuss their SVM servers and their consolidation project's impact on their SVM server port count. They are moving from a pair of dual controllers with four ports to one dual controller with eight ports. Which statement accurately describes what the impact will be?
A. They will need four more ports on each SVM server.
B. They will need four fewer ports on each SVM server.
C. They cannot change the SVM server's port count.
D. They will need eight more ports on each SVM server.
Answer: C

Q: 9
What are two ways that SVM supports consolidation? (Choose two.)
A. SVM can reserve space for future use on a LUN-by-LUN basis.
B. SVM can build RAID structures for enhanced data protection.
C. SVM can migrate data from multiple storage arrays onto a single storage array.
D. SVM can make snapshots of volume groups that are spread across multiple storage arrays.
Answer: C,D

Q: 10
What are three functions of the SVM server? (Choose three.)
A. The SVM server processes control frames.
B. The SVM server processes data frames.
C. The SVM server manages metadata.
D. The SVM server translates addresses.
E. The SVM server moves data.
Answer: A,C,E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved