Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

LSI Corporation L50-502 Exam - Cheat-Test.com

Free L50-502 Sample Questions:

Q: 1
You are trying to determine the optimal solution to meet the data recovery needs of a customer.
What will provide your customer with the smallest recovery time objective and array failure protection?
A. asynchronous multiMirror
B. multiView
C. multiCopy
D. synchronous multiMirror
Answer: D

Q: 2
Which storage arrays can be migrated under SVM 5 control?
A. SAS storage array
B. iSCSI storage array
C. FC storage array
D. Infiniband storage array
Answer: C

Q: 3
Your customer wants to run backups at any time of the day, using snapshots of production data, leaving production systems fully online and available during backups. Which SVM application would be used to achieve their online backup requirement?
A. multiMigrate
B. multiMirror
C. multiView
D. SVM volume management
Answer: C

Q: 4
A financial institution has an Oracle application that is critical to its business. Which three factors will enable you to assess how to provide high availability and recovery? (Choose three.)
A. application recovery time objective
B. application recovery point objective
C. distance between data centers
D. number of network adapters
E. distance between servers
Answer: A,B,C

Q: 5
A customer would like to implement SVM into their current storage environment and has asked you to provide a detailed overview of both the SVM and DPM architectures. Where would you suggest that they locate the required information?
A. Host Compatibility Matrix
B. Deployment Guide for SVM 4
C. SVM User Guide
D. Configuration Knowledge Base for SVM 5
Answer: C

Q: 6
You are implementing zoning for an SVM 5 environment. Which rule should you observe when zoning servers with DPMs?
A. There should be no more than four paths per DPM to any one server.
B. There should be no more than two paths per DPM to any one server.
C. All servers and DPM front-end ports should reside in the same zone.
D. The servers should be zoned directly with the storage controllers.
Answer: B

Q: 7
A customer has an AIX high availability cluster multiprocessing (HACMP) environment and would like to use SVM to provide additional storage to the cluster. Which consideration must be met to access the new volumes?
A. The AIX light agent must be installed on all nodes.
B. The new volumes must be imported into a volume group.
C. The LSI failover driver must be installed on all nodes.
D. The MPIO driver must be disabled on all nodes.
Answer: A

Q: 8
A retailer with a SQL database must pull statistics from a production database but would like to do so without interfering with production work. The statistics are required by three different departments. Which two methods could be used to do this? (Choose two.)
A. Use multiMigrate on the database volume with one job and assign the destination volume to the three hosts.
B. Use multiMirror asynchronous on the database volume with three jobs and assign the jobs to the three hosts.
C. Use multiView on the database volume to create a PiT; create three views for that PiT and assign it to the three hosts.
D. Use multiCopy on the database volume with three jobs and assign each destination volume to the three hosts.
Answer: C,D

Q: 9
Your customer has recently begun using hourly PiTs for rapid application recovery. The desire is to implement a data retention plan where each hourly PiT is kept on disk until 8:00 PM. Four weeks?worth the customer would like to keep a daily snapshot copy of the data for seven days.
Also the customer wants to keep four weeks worth of weekly views on a secondary, low cost array. The solution should minimize disk utilization on the primary array. Which three tasks would you implement to accomplish this goal? (Choose three.)
A. Create a multiCopy of the application data and keep seven copies.
B. Create a View on the most recent PiT each night at 8:00 PM and retain for seven days.
C. Create a multiCopy of the Sunday View to the second array and keep four copies.
D. Purge PiTs on the source volume at 8:00 PM to keep seven PiTs.
E. Use multiMigrate to move the Sunday View to the second array and keep four copies.
Answer: B,C,D

Q: 10
You have a disaster recovery scenario where newly created SVM Views will be presented to an ESX server or ESX cluster at a secondary site. To avoid importing the views as new volumes, which ESX advanced setting should be enabled?
A. port retry
B. resignature
C. device reset
D. LUN reset
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved