Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Juniper JN0-643 Exam - Cheat-Test.com

Free JN0-643 Sample Questions:

Q: 1
If your WAN-edge router is multihomed to different ISPs, which two BGP attributes would you modify to affect outbound traffic? (Choose two.)
A. MED
B. origin
C. local preference
D. community
Answer: B, C

Q: 2
When 802.1X, MAC-RADIUS, and Captive Portal are enabled on an interface, which authentication sequence occurs?
A. The authentication sequence is based on the order of the configuration.
B. If MAC-RADIUS is rejected, Captive Portal will start. If Captive portal is timed out, 802.1X will start.
C. If 802.1X times out, then MAC-RADIUS will start. If MAC-RADIUS is timed out by the RADIUS server, then Captive Portal will start.
D. If 802.1X times out, then MAC-RADIUS will start. If MAC-RADIUS is rejected by the RADIUS server, then Captive Portal will start.
Answer: D

Q: 3
A medium-sized enterprise has some devices that are 802.1X capable and some that are not. Any device that fails authentication must be provided limited access through a VLAN called NONAUTH. How do you provide this access?
A. Configure NONAUTH VLAN as the guest VLAN.
B. Configure NONAUTH VLAN as the server-reject VLAN.
C. Configure NONAUTH VLAN as the guest VLAN and the server-reject VLAN
D. Configure a separate VLAN for each type of user: 802.1X and non-802.1X.
Answer: C

Q: 4
A user complains about connectivity problems from their IP address (10.1.1.87) to a server (10.65.1.100).Which Junos command can help verify connectivity in the network? (Choose two.)
A. mroute
B. traceoptions
C. ping
D. clear bgp neighbor
Answer: B, C

Q: 5
What is the default LLDP timeout?
A. 60 seconds
B. 90 seconds
C. 120 seconds
D. infinite
Answer: C

Q: 6
Which two LSA types are only generated by an ABR router? (Choose two.)
A. ASBR summary LSA (Type 4)
B. ASBR LSA (Type 5)
C. Summary LSA (Type 3)
D. Router LSA (Type 1)
Answer: A, C

Q: 7
Port authentication falls back to Captive Portal. In which two scenarios would the port authentication move back to 802.1X? (Choose two.)
A. if any MAC RADIUS request packet is received on the interface and if there are no sessions in authenticated/authenticating state
B. if Captive Portal is deactivated on the interface
C. if the user gets logged out
D. if the EAP packet is received on the interface and if there are no sessions in authenticated/authenticating state
Answer: B, D

Q: 8
Which command prevents Layer 2 loops if the switch stops receiving spanning-tree keepalives on port ge-1/0/1?
A. [edit protocols rstp]
user@switch# show
interface ge-1/0/1 {
bpdu-block;
}
B. [edit protocols layer2-control]
user@switch# show
interface ge-1/0/1 {
bpdu-time-out-action {
block;
alarm;
}
}
C. [edit protocols layer2-control]
user@switch# show
bpdu-block {
interface ge-1/0/1;
}
D. [edit protocols rstp]
interface ge-1/0/1
{
no-root-port;
}
Answer: D

Q: 9
What are three types of port designation specific to Private VLANs? (Choose three.)
A. Promiscuous ports
B. Transparent ports
C. PVLAN trunk ports
D. Designated ports
E. Isolated ports
Answer: A, C, E

Q: 10
Which component comes first on ingress CoS processing?
A. behavior aggregate classification
B. multifield classification
C. firewall policing
D. rewrite marking
Answer: A

Q: 11
R1 has an OSPF adjacency with R2 over a point-to-point link. Which three statements about the advertisements for this link in the Type 1 (Router) LSA generated by R1 are true? (Choose three.)
A. It has a value in the link ID field with R2's interface IP address.
B. It has a value in the link ID field with R2's router ID.
C. It has a link-type of point-to-point (Type 1).
D. It has a link-type of Transit (Type 2).
E. It has a link-type of stub (Type 3).
Answer: B, D, E

Q: 12
You notice that a number of IGMP leave group messages are passing through a BMA network and are impacting the network's performance. What would you do to resolve this issue without affecting multicast traffic?
A. Apply an import policy to control leave group messages.
B. Suppress group-specific queries.
C. Suppress generic IGMP queries.
D. Enable promiscuous-mode in IGMP.
Answer: B

Q: 13
How does an administrator block IGMP reports for the 239.0.0.0/8 group range?
A. Create a routing policy and apply it to IGMP using the group-policy feature.
B. Create a routing policy and apply it to IGMP using the report-policy feature.
C. Create a routing policy and apply it to IGMP as export.
D. Create a routing policy and apply it to IGMP as import.
Answer: A

Q: 14
Which AS path regular expression will only match a route originating in AS 500 with the last traversing AS of 100?
A. "$100 .* ^500"
B. "500 .*"
C. "^100 .* 500$"
D. "^100 .*"
Answer: C

Q: 15
Which two statements about MVRP on EX Series switches are true? (Choose two.)
A. MVRP can add VLANs on access interfaces.
B. MVRP can add VLANs on trunk interfaces.
C. MVRP adds VLANs on MVRP-enabled interfaces by default.
D. MVRP is in transparent mode on MVRP-enabled interfaces by default.
Answer: B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved