Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Juniper JN0-370 Exam - Cheat-Test.com

Free JN0-370 Sample Questions:

Q: 1
Which three statements are true regarding the show system switchover operational mode command? (Choose three.)
A. This command can only be issued on the master Routing Engine.
B. This command displays the status of graceful switchover.
C. This command can only be issued on the backup Routing Engine.
D. This command displays the status of the interface and process databases.
E. This command displays the status of the kernel database.
Answer: B,C,E

Q: 2
You have been asked to use a convention that allows for auto configuration of interface addresses. You are not allowed to use DHCPv6. What do you do?
A. Use IPv4 with the autoconfig option under family inet.
B. Use IPv6 in the network to configure hosts.
C. Use a program (e.g. Vector-Wiz) to auto configure IP addresses.
D. Use an IPv6 static configuration.
Answer: B

Q: 3
You notice that the RID of your router is being taken from the address of your management interface.
What could cause this scenario?
A. The loopback address was configured with a /32 address.
B. The loopback address was not configured under [edit protocols ospf].
C. A suitable loopback address was not configured on the router.
D. The loopback address was configured under [edit routing-options].
Answer: C

Q: 4
You have been asked to identify what the contributing routes are for route 204.7.15/21. Which command will show this information?
A. show route 204.7.15/21
B. show route 204.7.15/21 extended
C. show route 204.7.15/21 exact summary
D. show route 204.7.15/21 detail
Answer: D

Q: 5
Which packet type does the router use to request up-to-date link-state information?
A. IIH
B. LSP
C. PSNP
D. CSNP
Answer: C

Q: 6
You are logged into a PE router participating in a Layer 3 VPN as defined in RFC 4364. You would like to ping the remotely connected CE router's loopback address. The address of the loopback is 122.161.2.1, the VPN routing-instance is called VPN-C. Which command will accomplish this goal?
A. ping instance VPN-C 122.161.2.1
B. ping routing-instance VPN-C 122.161.2.1
C. ping VPN-C 122.161.2.1
D. ping vpn-instance VPN-C 122.161.2.1
Answer: B

Q: 7
An Ethernet bridge is configured such that all interfaces are in a single broadcast domain By default.
Which two tasks does the bridge perform in response to receiving a multicast frame? (Choose two)
A. It learns the source MAC address
B. It drops the frame
C. It floods the frame out of all interfaces except the one on which it was received
D. It floods the frame out of particular interfaces based on its multicast MAC table
Answer: A,C

Q: 8
In an RSTP network, which combination of port types can exist on the root bridge?
A. There can be some combination of designated ports and backup ports
B. There can be some combination of root ports and alternate ports
C. All ports will be designated ports
D. All ports will be root ports
Answer: C

Q: 9
What are two limitations of direct attached storage (DAS) within the data center? (Choose two.)
A. Storage capacity utilization
B. Storage performance
C. Storage protocol support
D. Storage scalability
Answer: A,D

Q: 10
You are asked to provide redundant paths between a server and a QFabric system. Which two connection types would you use? (Choose two.)
A. Single connection to a redundant server Node group
B. Dual homed connection to server Node group
C. Dual connection to a redundant server Node group
D. Link aggregation group (LAG) across two server Node groups
Answer: B,C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved