Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Juniper JN0-360 Exam - Cheat-Test.com

Free JN0-360 Sample Questions:

1.What are two valid actions that can be applied to a frame by a Layer 2 firew all filter? (Choose two.)
A.log
B. loss-priority
C. sample
D. count
Answer: B,D

2.Which two statements describe differences between IPv4 and IPv6? (Choose two.)
A. IPsec is built into IPv6.
B. IPv6 uses a 32-bit (4-byte) address and can support up to 4,294,967,296 addresses.
C. IPv4 supports extension headers whereas IPv6 options are integrated into the base.
D. IPv6 eliminates the need for NAT.
Answer: A,D

3.You must configure an OSPF area that does not accept type 3 link -state advertisements (LSAs) from area 0 (other than the default route). You have configured your area to be stub, but you still see type 3 LSAs.
What will account for this behavior?
A. You should have configured your area as totally stubby.
B. You should have used a not-so-stubby-area.
C. You are experiencing a routing loop.
D. You have exported routes into OSPF.
Answer: A

4.You have configured an IP-IP tunnel between Router A and Router B.
Which Junos operational mode command is used to verify that the tunnel interface is up and operational?
A. show chassis tunnel status
B. show tunnel interface
C.show interfaces terse
D. show interfaces tunnel
Answer: C

5.Which IS-IS packet is used to determine the level of an IS -IS neighbor?
A. IIH
B. LSP
C. PSNP
D. CSNP
Answer: A

6.Router A is an OSPF router connected to both Area 0 and Area 1. Area1 has been configured as a stub area.
Which two LSA types does Router A suppress from Area 1? (Choose two.)
A. Router LSA
B. External LSA
C. Summary LSA
D. ASBR Summary LSA
Answer: B,D

7.You are logged into a router and have navigated to the [edit routing -options] level of the hierarchy. You have been asked to create a static route that will use 10.10.10.1 as its primary next -hop and 10.10.10.5 as its secondary next-hop.
Which command correctly configures this scenario?
A. set static route 8/8 10.10.10.1 qualified-next- hop 10.10.10.5 pref 10
B. set static route 8/8 next-hop 10.10.10.1 secondary-next-hop 10.10.10.5 preference 10
C. set static route 8/8 next-hop 10.10.10.1 qualified-next-hop 10.10.10.5 preference 10
D. set static route 8/8 next-hop [10.10.10.1 10.10.10.5] pref 10
Answer: C

8.Which Junos operational mode command is used to verify that load balancing is working as expected?
A. show route all
B. show route extensive
C. show route balancing
D. show route forwarding-table
Answer: D

9.Which two values displayed in the output from the show spanning -tree mstp configuration command must match on all switches participating in the same MSTP region? (Choose two.)
A. root bridge identifier
B. authentication checksum
C. context identifier
D. configuration digest
Answer: B

10.You are logged into a router and have navigated to the [edit routing -options] level of the hierarchy. You have been asked to create a static route that will use 43.18.7.1 as its primary next-hop and 76.13.10.2 as its secondary next-hop.
Which command correctly configures this setup?
A. set static route 0/0 76.13.10.2 qualified-next-hop 43.18.7.1 pref 10
B. set static route 0/0 next-hop 43.18.7.1 secondary-next-hop 76.13.10.2 preference 10
C. set static route 0/0 next-hop [76.13.10.2 10.10.10.5] pref 10
D. set static route 0/0 next-hop 43.18.7.1 qualified-next-hop 76.13.10.2 preference 10
Answer: D

11.You have recently implemented a graceful Routing -Engine switchover (GRES) and want to further reduce down time if a Routing Engine (RE) failure occurs. Which two features can be configured on this device to reduce its downtime in this situation? (Choose two.)
A. VRRP
B. GR
C. BFD
D. NSR
Answer: B,D

12.Which BGP state denotes a fully operational session?
A. Established
B. Active
C. Operational
D. Connect
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved